Bluem Nails Reviews 16

4,3

4,3

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

supersnelle levering..een extra…

supersnelle levering..een extra velletje stickers voor als het de eerste keer zou mislukken.....en een handgeschreven kaartje..super attent.

2 juli 2021

Hoi,

Bedankt voor je aardige review! We hopen dat de gel nagelstickers je bevallen :)

Toch blij

Ik vroeg om andere nagelstickers dan dat ik kreeg, maar ik kreeg er eentje extra en de rest werkt perfect dus ik ben toch een blije klant!☺️

24 juni 2021

Hoi Nora,

Bedankt voor je review! Excuses voor de switch-up in designs. Laat ons zeker weten wanneer je een bestelling plaatst voor onze happy cat design dan doen we er een goedmakertje bij ;)

Team Bluem

Super leuk kado voor je vriendin

Super leuk idee! Ik heb de starter kit besteld als kado voor m’n vriendin. Ze vond de nagelstickers echt leuk en ze kende het concept nog niet. Volgens mij is ze helemaal convinced en heeft ze inmiddels al meer stickers besteld.

Ps: complimenten voor de packaging

17 mei 2021

Hoi Sheng,

Bedankt voor je review! Heel erg leuk om te horen dat je vriendin de nagelstickers fijn vind :)

LOVE IT!

Ik heb recentelijk de Bluem Starterbox aangeschaft en het is geweldig! Een compleet pakket met alles wat je nodig hebt voor salon-style manicures thuis! Super leuke designs en erg gemakkelijk om aan te brengen. Zeker een aanrader voor iedereen!

17 mei 2021

Hoi Shirley,

Bedankt voor je leuke review. We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met je order.

Mooie designs

Mooie designs, alleen gaan wel snel eraf. Maar dat weerhoudt me niet om ze te dragen voor speciale gelegenheden als ik niet uren over mijn nagels wil doen!

Verkoper was ook heel vriendelijk en behulpzaam. Levering was ook snel!

28 april 2021

Hoi Jacqueline,

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent met je order.
Een tip om te zorgen dat de designs langer blijven zitten is er om weer een nieuwe laag (gel)topcoat aan te brengen wanneer je nagels gaan uitgroeien/wanneer de stickers een beetje beginnen los te raken ^^

Team Bluem

Reviews in alle talen tonen. (16 reviews)