Opgelicht door dit bedrijf. Artikelen retour gestuurd. Bleek een foutieve postcode. Via een zgn. Dpd retourlink €1,20 betaald via creditcard. Moest Rabobank zijn. Nu blijkt de creditcard leeg te zijn... Toon meer
Besteld,dag naadien geleverd en een mooi armband als cadeau 🙂ik was aangenaam verrast🥰 zal er zeker nog kopen
De communicatie was duidelijk. Ze reageren snel. Een leuke website met veel variatie en betaalbare kleding. Ze leveren ook erg snel. Ik heb een mooie Loungeweare Set besteld En de kwaliteit is to... Toon meer
Bestellingen worden niet geleverd. Meteen mailtje over preorders terwijl je geen preorder hebt besteld. Geen enkele reactie na e-mailen, kan niet tegen feedback want alles wat een beetje lijkt op krit... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Aanrader
Ik heb al meerdere malen besteld bij Blush Fashionstore.
De kleding is mooi van kwaliteit en valt op maat.
Het assortiment is uitgebreid en vaak ook leuke dingen in de sale.
Ze reageren netjes en snel op vragen.
Het verzenden en retourneren gaat ook soepel. Ik ben erg tevreden, een aanrader!
Wat een ontzettend leuk bedrijf is dit…
Wat een ontzettend leuk bedrijf is dit met zulke leuke kleding.
De maten zijn perfect, en de broeken zitten zo lekker! Echt een aanrader.
Kleding ook snel thuis.
Altijd leuke items
Altijd leuke items ! Hele snelle levering.
Erg teleurstellende klantenservice/…
Erg teleurstellende klantenservice/ klachtenafhandeling.
Kledingstuk wat ik heb gekocht blijft totaal niet mooi in de wasmachine na slechts 2 keer wassen. Als vergoeding mocht ik een kop koffie drinken in de winkel, nou nee bedankt. Teleurstellend, ik kom hier niet weer.
3 september iets besteld en keurig…
3 september iets besteld en keurig geleverd. Helaas te klein en teruggestuurd maar tot op heden geen geld terug gekregen.
Snel geleverd past als gegoten
Fijne webwinkel
Fijne webwinkel, snelle levering en goede communicatie!
Geen geld ontvangen!
Heb eerdere bestellingen geplaatst en zolang je niks terug stuurd is dit prima!
Maar heb een retour gedaan en was ook aangekomen, mail hier van gehad(19-8) maar wacht nog steeds op mijn terug betaling(wat na de mail binnen 14 dagen op je rekening zou moeten staan)! Mail antwoorden ze ook niet op!
Slechte kwaliteit en bezorging duurt eeuwen!
De broek / Chino is van zeer slechte kwaliteit. Na een enkele keer dragen raken alle stiksels van boven naar beneden al los en verschijnen de eerste gaten. Bestelling heeft ook bijna 4 weken op zich laten wachten. Advies: niet aan beginnen!
Goede kwaliteit kleding
Snelle levering met goede kwaliteit kleding. Erg tevreden.
Was iets te kleine riem
Was iets te kleine riem, een gaatje meer was voldoende.
dat ruilen ook heel makkelijk is.
een account aanmaken net zoals bestellen ging heel makkelijk en vooral ook snel geleverd.
Ruilen ging helemaal makkelijk, nog nooit meegemaakt hoe snel en soepel dat ging. Bedankt. Ik ben een blijvende klant.
Mooie kleren top
Fijne broek
Fijne broek, goede maat, op tijd geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden van bestelproces.
Duidelijke website
Duidelijke website, snelle levering conform afspraak van een hele leuke zomerjurk. Goed op maat in mooie kleuren.
Kwaliteit zeer matig 2 broeken besteld…
Kwaliteit zeer matig 2 broeken besteld beide een L beide zeer verschillende maat afwerking zeer matig broekriem lussen na 1 dag al gescheurd.
Overal hangen de draden er nog aan.
Sommige naden niet afgewerkt.
Truitje wad dan weer wel mooi.
Mijn vermoeden komt alles uit China
Vlug en netjes
Ik heb mijn bestelling vlug en netjes binnen gekregen. Ik ben er blij mee
Boeven!!!
Een bestelling gedaan en achteraf betalen met Klarna gedaan. De broeken terug gestuurd en Klarna blijft aanmaningen sturen. Blush heeft namelijk een credit store voor mij gemaakt. Moet ik toch betalen en heb ik een tegoed. En ik ga er niets meer kopen omdat ik niet tevreden ben over de producten. Hebben ze gratis en voor niets bijna 50 euro van mij afgetroefd. Contact met blush is slecht en Klarna verhoogd m'n zogenaamde schuld. Mensen koop hier niets, het zijn boeven!!
Voor die prijs een goede kwaliteit en…
Voor die prijs een goede kwaliteit en pasvorm. Snel geleverd.