Blush Fashionstore Reviews

TrustScore 3 uit 5

2,9

Opgelicht door dit bedrijf. Artikelen retour gestuurd. Bleek een foutieve postcode. Via een zgn. Dpd retourlink €1,20 betaald via creditcard. Moest Rabobank zijn. Nu blijkt de creditcard leeg te zijn... Toon meer

Besteld,dag naadien geleverd en een mooi armband als cadeau 🙂ik was aangenaam verrast🥰 zal er zeker nog kopen

De communicatie was duidelijk. Ze reageren snel. Een leuke website met veel variatie en betaalbare kleding. Ze leveren ook erg snel. Ik heb een mooie Loungeweare Set besteld En de kwaliteit is to... Toon meer

Bestellingen worden niet geleverd. Meteen mailtje over preorders terwijl je geen preorder hebt besteld. Geen enkele reactie na e-mailen, kan niet tegen feedback want alles wat een beetje lijkt op krit... Toon meer

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

24 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ontvangen en geld retour duurt lang

Ontvangen van bestelling duurt erg lang. Was even bang dat ik het niet zou ontvangen. Vervolgens was broek te groot dus die heb ik retour gestuurd waarvoor je zelf retourkosten moet betalen. Dat is niet zo erg maar dan duurt het ook nog eens 14 dagen voordat ze zouden betalen. 23 mei is retour ontvangen (in de mail staat dat het 14 dagen kan duren voordat de terugbetaling verwerkt is) vervolgens een mail op 28 mei een mail dat het retour verwerkt is en dat de terugbetaling binnen 14 dagen verwerkt zal worden. Inmiddels nog geen geld ontvangen……

14 juni 2024

Waardeloos! Niet bestellen hier!

Update: bestelling toch ontvangen.. gelukkig ..in communiceren zijn ze erg slecht.. voor mij 1x nooit meer..

Na drie weken nog geen bestelling mogen ontvangen. Per mail krijg je een standaard antwoord. Via chat ook geen reactie ..Het schijnt een pre order te zijn, terwijl ik dat niet op de website zag. Nu reageren ze helemaal niet meer.. wat een waardeloze tent! Hopelijk komt het nog wel want ik heb al betaald..,😔

14 juni 2024

Waardeloze service en kwaliteit

Bedrijf heeft mijn retour, welke ik op eigen kosten heb verstuurd, niet aangenomen zodat ik deze weer terug heb. Waardeloos! Verder is de kwaliteit vd stoffen erg slecht en de maten kloppen niet. Of het valt groter, of kleiner uit. Hierdoor ben je bijna altijd gedoemd om terug te sturen voor een ruil of helemaal terug. Op eigen kosten en als je dan ook nog onder 75 euro komt, worden ook de verzendkosten aan je doorberekend. Niet hier bestellen want je wordt hoe dan ook gefopt.

6 juni 2024

Helaas na 3 weken nog mijn bestelling…

Helaas na 3 weken nog mijn bestelling niet binnen gekregen.(staat op de webshop binnen 24 uur verzonden) Na een paar mailtjes uiteindelijk antwoord gekregen dat ik een pre order had besteld (wat ik niet wist), maar dat is meestal ook binnen 2 weken wel binnen. Nou nee dus en ook geen bericht dat het verzonden is… Als ik meerdere recensies hier lees ben ik bang dat ik niks meer ga ontvangen. Eerste en laatste keer dat ik hier heb besteld!!!

6 juni 2024

Geen service en slechte producten.

Een tijd geleden een jumpsuit besteld waar ik blij mee was. Daarom heb ik deze nog in twee andere kleuren besteld. Helaas komen deze qua maat totaal niet overeen! De ene valt een heel stuk kleiner en bij de andere zit het kruis erg hoog. Bijzonder, want het is one size voor s-m-l. Hier kan iemand met maat L nooit in!
Contact gezocht via mail. De reactie is dat dit mogelijk i, omdat de maat per batch kan verschillen. Heel vreemd! Ook de kosten voor retourneren is voor eigen rekening.
Zelfs geen optie om te ruilen. Zo jammer, want mijn eerste ervaring was goed.

31 mei 2024

Geen contact mogelijk

Levertijd enorm lang en momenteel is zelfs hun e-mailadres niet werkend, e-mails zijn onbestelbaar, ook contactformulier op de website werkt niet.
Ben heel benieuwd of ik überhaupt mijn bestelling (al betaald) ga ontvangen.

30 mei 2024

Niks bestellen bij deze winkel…

Niks bestellen bij deze winkel !!!!!!!!!!!!!!!!! Ik ben t er helemaal mee eens echt flut
Wacht al weken op mijn bestelling!!!
En wel gelijk betalen !!

Houden je aan t lijntje kunt niet bellen waardeloos

22 mei 2024

Pas op,wel vooraf betalen. Geen levering.

Dit bedrijf verkoopt veel items als "pre sale". Vooraf betalen en wachten op levering. Hiermee wordt hun hele voorraad door de klant voorgefinancierd. Nu is er uitverkoop. Bij betalen zie je dan ook dat alle items pas na 14 dagen geleverd kunnen worden. Maar.... bijna alle artikelen zijn zelfs na 5 weken nog niet leverbaar. En wel betaald. Levertijd nog onbekend.Een "leveringsprobleem" volgens hen. En toch blijven ze pre sales verkopen. Wel verkopen maar niet kunnen leveren. Niet betrouwbaar pas op

17 mei 2024

Blush fashionstore raad ik iedereen aan

Blush fashionstore is een mega fijne webshop. Ik heb nu al een paar keer een bestelling gedaan. De bestelling kwam snel binnen, de kleding is van goede kwaliteit en de klantenservice is top. Er werd snel en netjes gereageerd toen ik een vraag had over een product.
Ik raad dus zeker andere aan om hier te bestellen!

14 mei 2024