Blush Fashionstore Reviews

TrustScore 3 uit 5

2,9

Opgelicht door dit bedrijf. Artikelen retour gestuurd. Bleek een foutieve postcode. Via een zgn. Dpd retourlink €1,20 betaald via creditcard. Moest Rabobank zijn. Nu blijkt de creditcard leeg te zijn... Toon meer

Besteld,dag naadien geleverd en een mooi armband als cadeau 🙂ik was aangenaam verrast🥰 zal er zeker nog kopen

De communicatie was duidelijk. Ze reageren snel. Een leuke website met veel variatie en betaalbare kleding. Ze leveren ook erg snel. Ik heb een mooie Loungeweare Set besteld En de kwaliteit is to... Toon meer

Bestellingen worden niet geleverd. Meteen mailtje over preorders terwijl je geen preorder hebt besteld. Geen enkele reactie na e-mailen, kan niet tegen feedback want alles wat een beetje lijkt op krit... Toon meer

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

24 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Slecht retourbeleid en klantenservice

Slecht retourbeleid en klantenservice. Erg wantrouwend naar klanten toe. Mijn eerste bestelling werd erg laat geleverd. Meerdere artikelen waren veel de klein/ kort, dus de dag erna retour gestuurd. Volgens Blush was het te laat retour gekomen, maar ik kon het niet bewijzen (vraag bij je koerier zeker een verzendbewijs!). Uiteindelijk na paar keer heen en weer gemail kreeg ik een tegoedbon, ipv mijn geld terug. Met de tegoedbon nog wat artikelen in de sale gekocht. Viel wederom erg klein / kort uit, maar retourneren van sale artikelen kan blijkbaar niet. Staat ergens in de kleine lettertjes. Laatste keer dat ik er iets gekocht heb. Maar ik ben niet de enige lees ik.

15 februari 2024

Klantonvriendelijk

Voor 170 euro aan kleding besteld. Helaas paste 1 artikel niet. Vervolgens teruggestuurd. Ergens bij dpd of blush is het mis gegaan. Vervolgens zijn ze mega klantonvriendelijk en suggereren ze dat ik mogelijk het artikel nog in bezit heb, waarom als ik wel een retourbon heb betaald en het artikel maar 31 euro was? Sorry maar dat vind ik erg klantonvriendelijk. Ze willen niet meedenken en komen klanten niet tegemoet. Ze zijn een klant kwijt!

19 december 2023

Alleen maar positief!

Ik had een aantal items besteld, waarvan er een paar perfect waren! Super blij mee en het was ook snel binnen. Ik had zelf blijkbaar iets fout gedaan met retourneren, maar dit hebben ze snel en netjes voor mij opgelost! Zeer betrouwbaar bedrijf met goede service! Ik zal er in de toekomst nog zeker vaker bestellen.

1 februari 2024

Slechte retourservice!!

Wanneer het item past, prima!
Maar retourneren is erg nadelig en niet mogelijk voor een artikel met korting. Dit wordt onvoldoende aangegeven op de website!

31 januari 2024

Totaal geen reacties

Op 27 dec bestelde ik een trui die na 1x wassen enorm ging pillen. Ik nam contact op via de email en er werd vrij snel gereageerd om tot een passende oplossing te komen: ik zocht een alternatief artikel uit. Eenmaal een keuze gemaakt, heb ik nooit meer iets terug gehoord. Inmiddels is het 29 januari, is de uiterste betaaldatum verlopen en heb ik minstens 6x gemaild, geschat via sociale media etc maar krijg nergens een reactie. Enkel dat de bestelling op 18 januari is aangepast naar het alternatieve artikel maar geen reacties op alle email etc en ook geen pakketje mogen ontvangen. Geen idee hoe dit nu verder moet. Ik heb bij Klarna maar een probleem gemeld..

29 januari 2024

Geld nog steeds niet retour

Op 27 december heb ik mijn bestelling geretourneerd, omdat de trui te klein was. Ik heb het geld nog steeds niet retour ontvangen (we zitten nu op 24 januari). Ik heb al enkele mailberichten gestuurd en geen enkele reactie ontvangen. Zeer slecht!!!

24 januari 2024

Nooit iets kopen

Nooit iets kopen! Schoenen gekocht die maar liefst 2 maten kleiner vallen! Als je dit meld is er totaal geen begrip of tegemoetkoming. Zijn echt oplichters.

9 januari 2024

Valse informatie

Jurkje besteld waar bij stond dat het op voorraad was, en de volgende dag verstuurd zou worden. Vervolgens krijg ik een mail waar in staat dat het een pre order is en binnen 2 weken verstuurd zal worden.
Een mail terug gestuurd met bijgevoegd een screenshot van het product waar bij staat dat het op voorraad is, maar ze houden vol dat het een pre order is.

Moet wel zeggen dat ze het snel afgehandeld hebben, ik kreeg binnen een paar uur antwoord en de bestelling werd gelijk geannuleerd (op mijn verzoek).

Heb wel het gevoel dat dit een dropshipping bedrijf is, als je even zoekt krijg je deze jurken op bijvoorbeeld shein voor de helft van de prijs, en ook nog sneller geleverd.

2 januari 2024

Super bedrijf

Snelle levering, goede en vriendelijke klantenservice en goede prijs- kwaliteit verhouding. Ik kom hier zeker weer shoppen!

28 december 2023

Slechte service voor vaste klant

Ik heb meerdere artikelen besteld. In de bevestiging stond niet dat het om een pre order product ging. Na een aantal dagen geen pakketje te hebben ontvangen, heb ik contact opgenomen met de winkel. Blijkbaar had ik een pre order besteld volgens de winkel. Waardoor ik dus langer heb moeten wachten op mijn bestelling. Vervolgens kom ik er op dag 15 achter, dat ik mijn pakketje nog niet retour had gemeld. Ik heb vervolgens de winkel een mail gestuurd hoe ik het pakket retour kan sturen. Helaas kreeg ik geen begrip vanuit de winkel en mocht ik mijn retour niet meer aanmelden. Ik was op dat moment 1 dag te laat met mijn retour aanmelden. De winkel verwacht begrip vanuit de klant als het pakket later komt maar andersom verlenen zij totaal geen service. Jammer dat er zo met een vaste klant om wordt gegaan, zelf verwerken zij retouren vaak ook veel later als aangegeven.

18 december 2023

Komen beloftes website niet na

Bestelling geplaatst op vrijdag om 10:00. Op de website staat op een werkdag besteld voor 16:00, morgen in huis. Dat je geen zeggenschap hebt over de postbezorging dat begrijp ik. Maar zelfs vandaag nog geen verzendbevestiging gehad!!! Dus dit ligt niet aan de postbezorging! Nergens staat ook let op met de feestdagen is de verzendtermijn langer. Ik krijg ook geen reactie op mijn e-mais… Als ik dit had geweten had ik nooit besteld op deze website. Ik wil voor de feestdagen mijn bestelde kleding kunnen passen en eventueel nog andere kleding kunnen bestellen indien nodig ! Bedankt voor de slechte service!

15 december 2023

Kleur klopt niet

Kleur van het bestelde item kwam helemaal niet overeen met de foto op de website. Zij beweren dat het niet hun fout is en dat er een “lichte” afwijking kan zijn. Het is echter geen lichte afwijking, het is een totaal andere kleur. Geen tussenkomst in de retourkosten van hen ook al is het item helemaal niet zoals beschreven.

11 december 2023

Tevreden over deze webshop

Heb al meerdere keren bij deze webshop besteld. Pakketjes kwamen altijd keurig binnen de verwachtte tijd binnen. Prijs kwaliteit is prima en ook retour producten werd netjes geregeld.

1 december 2023

Prima ervaring

Ik was een beetje huiverig voor een bestelling op de website vanwege deze reviews. Ik besloot twee dingen te bestellen met klarna(achteraf betalen). Maandagavond besteld, woensdag stond bezorger voor de deur met het pakketje. Prima kwaliteit, prijs kwaliteit goed in verhouding.

20 november 2023

Weken wachten, goedkoop uitziende kleding en retour kwijt

Na weken wachten en steeds smoesjes over de mail ontvangen, ontving ik eindelijk de kleding. Wat een slechte kwaliteit. Het lijkt zo van ali express af te komen. Na het retourneren blijkt het pakketjes ook kwijt te zijn. Hier wordt mee geschoemeld. Heb deze service nog nooit meegemaakt. Ik bestel hier nooit meer.

17 november 2023

Bestel er al jaren

Bestel er al jaren, leuke webshop met voor ieder wat wils. Laatst was er iets niet leverbaar en kreeg hierbij een mooi alternatief. Netjes en snel afgewikkeld.

Ik stuur ook regelmatig wat retour als het niet naar me zin is. Je kunt gemakkelijk terugsturen altijd snel financieel afgewikkeld. Ja, je betaald retourkosten maar waar is dat niet tegenwoordig? En zag zojuist dat er optie voor tegoedbon is + €5,- waardoor mijn retourlabel maar €0,25 cent heeft gekost.

17 november 2023