Antwoord van BM.bet
Bm.Bet is online casino where excitement and entertainment come together to create unforgettable experiences for players. We strive to provide a vast selection of gaming options to cater to all preferences and skill levels. Enjoy hundreds of slot machines with progressive jackpots, try our variety of table games, including blackjack, roulette, baccarat, and poker. Also we offer our exciting promotions and bonuses. New players receive a generous welcome bonus to kickstart their gaming adventure, and our loyal friends participate in weekly promotions and take some presents from us. Our dedicated customer service team is available 24/7 to assist our players and guests with any inquiries or issues. We are committed to ensuring a seamless and enjoyable experience for all. At our casino, we aim to provide a superior gaming experience combined with excellent service and amenities. Join us and discover the excitement that awaits!
Costa Rica
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van BM.bet
Valt erg tegen, bonussen zijn minimaal en de winsten ook. Uitbetaling duurt te lang, zo vergok je alles weer.

Antwoord van BM.bet
Je kan zo geld storten. Geld opnemen duurt ongv 1 week. i.p.v 30 mins Bij de chat helpen ze wel vriendelijk.

Antwoord van BM.bet
Dit casino bedriegt de spelers!
Zij veranderen jouw betaal opties om jouw gewonnen geld in te houden!
Mijn eerste winst opnames waren instant overschrijvingen nadien iban!
Niet om gevraagd! Zij gebruiken duistere opties!
De Vip managers, zoals mijne Paul, liegen en bedriegen heb hier bewijzen van! Al 100 keer gevraagd om mij account te sluiten en ze weigeren en proberen jou uit te kopen!
Ze manipuleren de spelen om jouw geld te stelen!
Spelen waar je voelt dat je kan winnen verdwijnen opeens!???
Speel nietin dit casino! Blijf hier weg geloeg ondervond@

Antwoord van BM.bet
Prima site, enige wat echt belachelijk is is de manier van uitbetalen. Max €500 per keer en t duurt ongeveer een week voordat je het hebt. Heb zelf 5k gewonnen duurt dus gewoon 10 weken voordat je het hebt.

Antwoord van BM.bet
Het storten van geld is geen probleem en snel. Echter als je hebt gewonnen beginnen de problemen. Meerdere documenten invoeren, maar erna ook nog eens meerdere keren een bewijs van storten sturen. Als dat eindelijk allemaal oké is dan begint het lange wachten. Chatten met Markus en veel beloftes. Echter tot nu toe nog niks mogen ontvangen. Zal mijn review aanpassen als ze verbeteren en het geld storten
Kleine update, nog steeds geen uitbetaling. Meerdere keren markus gesproken en nu ligt het aan het payment provider. Elke keer ander excuus.
Geld is eindelijk gestort. En nu dagelijks berichten om de slechte review aan te passen. 1 ster blijft staan wel is het geld nu gestort.

Antwoord van BM.bet
Kan ik ook 0 sterren geven? 3.000.000 documenten door moeten sturen voordat mijn account goed was om uit te betalen. Is dit eindelijk gebeurd wachten ze heel lang met uitbetalen.Geld overmaken staat daar meteen op het account maar andersom DRAMA. Niet spelen k.t site withdrawls worden gewoon afgekeurd zonder goede reden.

Antwoord van BM.bet
Heb geld gestort en nu kan ik het niet meer uitbetalen gaat om meer dan 70 euro nooit deze site gebruiken. Geen aanrader

Antwoord van BM.bet
Good service en games Nice site