De ene ster die ik geef is NIET gebaseerd op de service of de kwaliteit van verhuur rioolonstoppingsapparaat of medewerker, maar gebaseerd op de administratieve afwikkeling van de BORG. Maandag midd... Toon meer

20-12-2025 Bus gehuurd bij Bo-rent Amsterdam,-Den Brielstraat. 42 km gereden met scherm van 75 kg. Aflevering ging vlot, terugbrengen niet want er is die zaterdagmiddag geen personeel. Gevolg: 8 uu... Toon meer

Bo-rent Winschoten. Vrachtauto gehuurd voor verhuizen. Kregen heel oud afgetrapt ding. Tankdop lekte diesel, laadklep lekte olie. Er lagen ca 25 punaises in laadruimte plus andere rommel. Geen persoo... Toon meer

Onze ervaring met dit bedrijf is ronduit verschrikkelijk. Zonder enig bewijs hebben ze onze volledige borg van €1700 ingehouden en weigeren ze ons enig onderbouwd bewijs te leveren. Ondanks herhaa... Toon meer

1,7

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,7

Alle reviews

35 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Resumé zeer tevredenstellend

Huur nou zakelijk al heel lang. Met up en downs wat ervaringen opgedaan. Bo- rent blijft mijn vaste partner. Geen makkelijk vak zo'n verhuur van machines en auto's. Als vaste klant wordt mij heel vaak flexibel tegemoet gekomen. Wellicht ligt het aan de crew op de Spaklerweg, maar er zitten ook op meerdere vestigingen echte toppers, dank Bo- rent!

26 juni 2023

Grootste oplichtersbende!

Ik heb een bus gehuurd bij de bo-rent rotterdam matlingeweg 15, maar doe dat nooit meer! Er wordt een schade in je schoenen geschoven die je niet hebt gereden! Aan de schade zelf is te zien dat het een oude schade is en de plek bewijst dat ik hem niet gereden kan hebben, maar toch willen ze de schade op mij verhalen. 2 dagen na het inleveren van de bus sturen zij een mailtje met daarin de vraag of ik even 1331 euro wil betalen, maar er is geen officiële factuur o.i.d. te bekennen. Als je bo-rent vervolgens opbelt om na te gaan waarom het bedrag zo extreem is (we praten over een deukje van maximaal 5 cm in doorsnee) geven ze aan dat zij uit ervaring weten dat het zo veel gaat kosten, dat ze geen factuur hebben en dat ze de deuk toch niet gaan laten repareren (dikke fraude). Uiteraard heb ik vervolgens om een officiële factuur gevraagd. Na wat grootspraak van bo-rent dat dat geen enkel probleem is en dat een factuur zo geregeld is, blijft het een maand stil. Daarna krijg ik een kostenspecificatie. Schade, 776 euro en in het mailtje geschreven dat er 400 euro exc BTW bij komt voor "transportkosten". Vervolgens weer een mailtje met de vraag of ik even 1260 euro wil betalen. Wederom geen factuur te bekennen! Wel gek overigens dat "hun kennis" er 600 euro naast zit. Mocht je het gelijk betaald hebben, wordt je dus letterlijk opgelicht!
Als reactie op de vraag of ik een factuur van de reparatie mag zien en een factuur van het transport mag zien (ook gek, aangezien ze een deukje in mijn schoenen schuiven en de bus dus prima kan rijden) is het antwoord dat zij die niet hebben (opnieuw, dikke fraude). Volgens mij moet een bedrijf een factuur hebben, maar bo-rent schijnt zijn eigen regels te maken en probeert klanten te intimideren met "helaas zijn wij genoodzaakt een procedure te starten". Deze oplichters moet je dus nooit geloven en je moet zeker niet bij hen terecht om iets te huren!! Je wordt glashard opgelicht, ze hebben geen facturen en proberen je te intimideren door aan te geven dat ze procedures gaan starten! Ze hebben echt 0,0 gevoel voor de werkelijkheid. Zij geloven dat zij alles kunnen maken en grof aan jou kunnen verdienen door je op te lichten voor een schade die je niet hebt gereden!

24 juni 2023

Opgelicht voor schade die je niet rijdt

24 juni 2023

BoRent Barendrecht

BoRent Barendrecht. Ik had een busje gehuurd, waarbij aan werd gegeven dat de reservering was doorgekomen. Vervolgens kom ik aan en zeggen ze dat het geannuleerd is. Hadden ze 1 uur van te voren de reservering gecanceld, belachelijk. Vervolgens werd aangegeven dat er wel een grotere bus was, maar die kon ook niet aangeboden worden voor dezelfde prijs als die ik zou betalen voor de bus die ik nodig heb. Ontzettend slecht bedrijf, met slechte communicatie.

20 mei 2023

Ga nooit naar Bo-rent Nijmegen

Ga nooit naar Bo-rent Nijmegen. Die Richard van een oude zak. Is super onbeschoft en denkt echt dat hij de hele tent runt. Ik heb nooit iemand een betalende klant zo slecht zien behandelen!!! Toen ik vroeg om zijn naam werd ik keihard in mijn gezicht uitgelachen!!! Richard was zeker even vergeten dat zijn naam ook op het verhuurcontract stond. Lekker dan, heb je net 300 euro + borg en diesel uitgegeven aan een bedrijf dat je keihard in je gezicht uitlacht. Jullie moeten je echt schamen dat deze Richard überhaupt een medewerker van jullie is!!!!

18 april 2023

Boeven bedrijf!!! Niet huren

Auto keurig afgetankt, bonnetje achter gelaten in auto.

Bo-rent doet aanname brandstof gebruikt en houdt extra geld in van borg. Dit is nergens op gebaseerd.

Let op: dit is een extra verdienmodel van BO-Rent voor extra verhuurinkomsten.

Advies; huur GEEN auto bij Bo Rent!

3 maart 2023

Maandag caddy gehuurd absurt hoge borg…

Maandag caddy gehuurd absurt hoge borg moeten betalen 1500 en na 4 dagen zit je nog te wachten op je geld
Dan zeggen ze nog mooi over 3 / 4 dagen heb je geld op je rekening.

Zijn gewoon rente trekkende parasieten bedrijf

16 maart 2023

Bo rent Osloweg Groningen is zeer…

Bo rent Osloweg Groningen is zeer onbetrouwbaar!!
Toen ik de (ruim op tijd) gereserveerde verhuisbus kwam ophalen kreeg ik de mededeling dat de bus was uitgevallen. Ik kon wel ‘even een bus halen’ in Assen. Het persoonlijk was zeer onvriendelijk en totaal niet oplossingsgericht. Uiteindelijk moest ik ook nog meer betalen voor de bus in Assen. Belachelijk dat ze zo omgaan met klanten.

15 december 2022

Wat een hork

Wat een hork. Geven auto mee met motorstoring en dan allerlei onzin excuses.
Had je de auto maar niet mee moeten nemen.
Eens maar nooit meer!

2 februari 2023

waardeloos verhuurbedrijf:duur en er…

waardeloos verhuurbedrijf:duur en er bovenop een lading formulieren en papieren nodig ,er werd zelf naar huurovereenkomst gevraagd ... de medewerker zei steeds .ja ik kam er niets aan doen , daarboven willen ze dat ..dus nooit meer

5 oktober 2022

Niks huren bij hun!!

Niks huren bij hun!!! Bij de diamantboor lagen de aders bloot van de voeding kabel, de water slang kapot gescheurd en niet gekeurd.
Bij de steiger waren op 2 delen na uit de keur sommige delen waren al 3 jaar niet gekeurd.

12 januari 2023

Ja echt niet aan te raden

Ja echt niet aan te raden. Ik had hier een computer besteld maar toen k hem opstartte stond er een rare programma open met als zoekterm: de lelijkste kind in de wereld. Nou dat gaat bij mij dus echt niet door men keel, want iedereen is lelijk vieze kinderen. ze kunnen alleen in hun broek poepen die vieze jochen. als jullie ff jullie gaye hoofd bewerkt dan zie je der nog btr uit, ohja als je wilt lachen dan moet je is in de spiegel kijken das pas grappig. Mijn kind was ontvoerd door mark roette en nu heb ik een kleinzoon genaamd jan-willem. echt heel lelijk is ie dus kstop hem vaak in de stofzuiger en dan hopen dat ie wat stof hapt die vieze kind. Dus nu gebruik ik da kind voor de slaapkamersport. Je kan hem inhuren daarvoor. bel daarvoor 0639275032. dikke stink kinderen

30 december 2022

Onvriendelijk personeel

De persoon bij Bo-rent Rhoon was heel onvriendelijk aan de balie. Hij ging er van uit dat klanten misdadigers zijn. Gaf herhaaldelijk aan dat je niet dit en niet dat mag... Ook als we aangaven dat we dat niet gingen doen gaf hij het nogmaals enkele keren aan.
Zeer onvriendelijk.

4 januari 2023

geen reactie op reservering en niet bereikbaar

Op donderdagmiddag 29-12-2022 online een busje gereserveerd voor zaterdag 31-12-2022.
Hierop geen reactie, en later op de middag twee keer geprobeerd de verhuurlocatie in Roosendaal telefonisch te bereiken. Dit lukte niet.
Gewacht tot in de loop van vrijdagmorgen, en toen iets anders geregeld. In de loop van vrijdagavond een bevestiging ontvangen dat het busje er (dus de volgende morgen) zou zijn. Dat was dus niet meer nodig.

28 december 2022

Tot op heden geen Borg terug.

Van 20 november tot 25 november een sprinter gehuurd. Tot op heden niet de borg terug gekregen van 1.460,- euro. Ronduit schandalig en dat in zo'n tijd als deze. Wij wachten nog steeds op ons geld. Heb wel 10 x gebeld naar het hoofdkantoor elke keer word ik afgescheept we maken het over, het rekeningnummer klopt opeens niet meer en ik bel u terug en dan nooit bellen..terwijl ze een tikkie hebben gestuurd voordat we de sprinter huurde. Huur hier nooit een auto.
Wij stappen naar een deurwaarder om het bedrag terug te krijgen!

11 december 2022

Bo-rent maakt fout wat vervolgens jou probleem wordt gemaakt.

Ruim een maand van tevoren twee grote verhuiswagens gehuurd voor het verhuizen van onze complete woning van Utrecht naar het zuiden van het land. Netjes een bevestigingsemail ontvangen met de juiste gegevens.

Op de dag van ophalen ging het mis. De baliemedewerker printte de reservering uit. Hierop stond 2x 21kuub vrachtwagen zoals gereserveerd. Maar bij het intypen van het reserveringsnummer zij de computer 1x 21kuub en 1x11kuub.

We waren als een van de eerste die de vrachtwagens kwamen halen en op het terrein stonden nog 5 andere 21kuub vrachtwagens. Volgens de medewerker waren deze allemaal gereserveerd en kon en niet geschoven worden.

De oplossing van Bo-rent was de 11kuub wagen kilometer vrij aan te bieden. Dit was in ons geval geen passende oplossing omdat wij vanuit Utrecht naar het zuiden van het land zouden rijden en geen mogelijkheid hadden deze grote afstand twee keer in dezelfde dag af te leggen.

Uiteraard waren we erg verbaast over de gang van zaken. We hebben geprobeerde meermaals rustig aan de baliemedewerkers uit te leggen dat de aangedragen oplossing geen oplossing was waarna zij hun schouders ophaalde en het stil bleef.

Lang verhaal kort. De houding van Bo-rent was, wij maken een fout en nu is dat jou probleem. Thuis stond een verhuisploeg van 6 man te wachten waardoor we geen kan op konden.

Ik heb in het verleden regelmatig een verhuiswagen bij Bo-rent gehuurd. Altijd prima geholpen. Natuurlijk kan er wel eens wat mis gaan maar hoe we vervolgens werden afgescheept en het ons probleem werd gemaakt is ronduit asociaal te noemen.

26 november 2022

Verdenking van verkeerde berekening.

Ik heb een sprinter van 11 cube besteld bij bo rent. Die was op de dag dat ik 'm gehuurd had nog niet terug. We konden voor dezelfde prijs een laadkar mee nemen die groter en duurder was. Maar het bedrag bleef hetzelfde werd me verzekerd. Netjes heb ik de laaskar volgetankt bij bo rent achter gelaten. Maar toen ik de borg terug kreeg bleek ik maar 57 euro terug te hebben gekregen. Na bellen bleek ik toch de duurdere auto te hebben betaald. Ik zou 43 euro terug krijgen. Bleek dat Maar 39 euro te zijn. Hebben ze er nog 9 liter diesel erin te hebben moeten gooien. Terwijl er bij tanken niets meer bij kon. Dus mijn conclusie is nooit bij bo rent een auto te huren.

19 november 2022

Is dit jouw bedrijf?