Kan inte annat än säga att det är bedrövligt! Bodegashop rekommenderar Nordic Carry som fraktbolag på sin hemsida så självklart väljer man dem. Men de är totalt värdelösa! Jag har väntat i... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag är verkligen 100% nöjd med Bodegashop. Mycket bra produkter till riktigt bra priser. Det är lätt att beställa och betala, bra och säker leverans hem till mig. Jag var kund i flera år tidigare och... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag har varit kund hos Bodega sedan 5 år tillbaka... I november 2025 beställde 12 flaskor men jag fick bara 9 flaskor i packtet. Efter 17 email mellan mig och supporten i Bodega o Nordic Carry fick j... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Beställ sprit, öl, vin och mycket mer på nätet från Bodegashop.com. Enkelt, billigt och framför allt lagligt enligt EU-domstolen.
Contactgegevens
03580, L'Alfàs del Pi, Spanje
- bodegashop.com
Heeft 48% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Katastrof
Kan inte annat än säga att det är bedrövligt!
Bodegashop rekommenderar Nordic Carry som fraktbolag på sin hemsida så självklart väljer man dem. Men de är totalt värdelösa! Jag har väntat i veckor på min beställning och Nordic Carrys kundtjänst är katastrof. De svarar inte och de skickar inte varorna.
Bodegashop skulle ju såklart om de var ett seriöst bolag, för längesedan har slutat att överhuvudtaget rekommendera Nordic Carry som fraktbolag. Men de har dem inte gjort!
Hela grejen med Bodegashop stinker ruttet!
Nä, handla istället på ex Vinoteket som är ett riktigt bra bolag med snabba leveranser.
Jag är verkligen 100% nöjd med…
Jag var kund i flera år tidigare och nu kommer jag fortsättningsvis att handla från Bodegashop, perfekt 👍😄,jag rekommenderar verkligen Bodegashop 🫶👌🤗

Bluff !
Bluff !! de bara skyller på varandra .. Fraktbolaget och Bodegashoppen Handla inte här !! beställde 5 feb inga varor kommit !

Bodegashop och Nordic carry
Bodegashop, ni använder Nordic carry som leverantör, min order som las i oktober 2025 blev kasserad av fraktbolaget. I början av november 2025 kontaktade jag Nordic carry angående detta, men bara en massa bortförklaringar som slutade med att dom ej längre svarar på mina mail.
Malin på Bodegashop tycker att deras kundtjänst är bra, vad tror du jag tycker? Jag har betalat för både varor och frakt, men har inte erhållit någonting och får inga svar ifrån deras kundtjänst. Jag kommer naturligtvis aldrig att handla ifrån Bodegashop igen!

Antwoord van Bodegashop
Jag har varit kund hos Bodega sedan 5…
Efter 17 email mellan mig och supporten i Bodega o Nordic Carry fick jag konpensation för de 3 försvunna flaskor. Under tiden har personalen i Bodega o Nordic Carry varit super snälla och gett mig information. Tack Bodega för att vi i Sverige kan köpa billigare/bra varor hos er.

Antwoord van Bodegashop
Toppen!Vad mer kan man begära 2 stycken…
Toppen!Vad mer kan man begära 2 stycken lådor med UPS, Snabb leverans o mycket välpackat som vanligt,bodegashop har ett bra sortiment,återkommer gärna.

Oseriöst
Hej Malin,
Om nu Nordic Carry är ett väldigt bra företag med en bra kundtjänst så kan man ju undra varför dom inte svarar på mailen när leveranserna slarvas bort.
Har under åren skickat varor med ett antal olika leverantörer DSV, FED EX, POSTNORD, DHL, SENDIFY FREIGHT, BING och DB SCHENKER mfl. Och visst har leveranser försvunnit eller skadats, men jag har alltid fått svar från fraktbolaget.
Vilket jag ALDRIG fått från erat eminenta fraktbolag Nordic Carry som enligt dej ska ha en BRA kundtjänst.
Ja då har vi definitivt inte samma syn på hur en bra kundtjänst ska fungera.
Bra pris
Bra pris, leverens tog några dagar extra kanske men bor i en avkrok så helt ok. Hittade lite olika flaskor som jag bara kunnat köpa utomlands tidigare.

Antwoord van Bodegashop
Beställde och fick mina varor i tid
Beställde och fick mina varor, snabbt och enkelt enkelt!

Svarar inte på mail
Svarar inte på mail, väntat i 18 månader på min leverans. beställde sommaren 2024, och nu i sommar blir det snart 2 år sen. Har mailat med dem (både bodegashop och nordic carry) med jämna mellanrum sen dess, inga svar. Jag börjar undrar om inte det här är ett scamföretag utan dess like. Affärsidén är att locka med billig sprit och sen inte leverera något över huvud taget. Jag misstänker att alla som lägger full pott i de här omdömena är fejk-konton. Hemsidan är bara till för att håva in pengar. Kan ni som fått leverans ta bild på paketet och innehållet och lägga upp så att vi ser om det ens finns något att få? Annars tror jag tyvärr att detta är en fulländad scam. Vi blev lurade utav en fin hemsida med billig sprit helt enkelt.
Uppdatering: Och bodegashop skriver standardsvar som vanligt på omdömen. Hur kan du påstå att dom ”brukar hjälpa snabbt”? Jag har som sagt mailat till dem oxå med jämna mellanrum i över ett år och om ni nu har så bra kontakt med dem så kan ni ju fråga vad som händer med våra ordrar? Dom kommer uppenbarligen inte fram till väldigt många kunder. Om ni skulle ta tag i problemet så skulle reviewsen här vara så mycket bättre och sluta skyll på fraktbolaget. När man gjort klart beställningen på er hemsida så finns det ett alternativ på ett fraktbolag som ni rekommenderar. Skärpning!!!

Antwoord van Bodegashop
Unbelievable you have to pay again for…
Unbelievable you have to pay again for delivery

Antwoord van Bodegashop
Undvik om du vill slippa strul
Undvik om du vill slippa strul. Bodegashop hade kunnat vara toppen om de hade varit lite seriösare i sina val av samarbetspartners. Fraktbolaget (Nordic Carry) som Bodegashop länkar till är under all kritik. När godset sedan försvinner så kan Bodeshop bekvämt luta sig tillbak och peka på att det är kunden som bokat frakten och att de minsann inte har något med den att göra. Trots att det är Bodegashop själva som länkar till fraktbolaget.

Antwoord van Bodegashop
Produkter helt ok likaså frakten till…
Produkter helt ok likaså frakten till Sverige. Men tullen tog allt och begärde totalt dubbelt upp i skatt mm varför dryckerna blev sjukt dyra. Typ nästan dubbelt för här i Sverige
Bodega shop levererar med säkerhet
Bodega shop levererar med säkerhet,snabba leveranser mycket bra packat

Antwoord van Bodegashop
Fick vad jag beställde,väldigt bra…
Fick vad jag beställde,väldigt bra packat...kommer att beställa igen.

Antwoord van Bodegashop
Har beställt ett par gånger
Har beställt ett par gånger. den första gången fick jag vänta i över två månader och när man var i kontakt med dom så var alltid svaret "Det hämtades i måndags" Har nu beställt en omgång till och fått vänta i en månad. När jag kontaktade dom fick jag som vanlig svaret" Det hämtades i måndags" Grejerna är helt ok men leveranserna är urusla

Intresserad, men avvaktar
Mycket bra info och bra priser, har tyvärr inte beställt något ännu
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.