Fijn geholpen door Simone. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd en er werd fijn de tijd genomen. Ze werkt heel Precies en nauwkeurig. Ik twijfelde na plexr behandeling of alles goed ging.... Toon meer
Gastvrij ontvangst, kundige assistenten en zeer deskundige en meedenkende arts! Fijn dat ik hier in de avond terecht kan. Waar ik bij andere klinieken nog vaak het gevoel heb een nummer te z... Toon meer
De intake met de arts heeft geen toegevoegde waarde. Standaard en onpersoonlijk.Het telefonische consult heb je meer aan.
The Body Clinic is al 15 jaar een toonaangevende cosmetische kliniek in Nederland, gespecialiseerd in Botox, fillers, ooglidcorrecties en medisch afvallen met injecties. The Body Clinic is met een 9,0 en meer dan 3.000 reviews de best gewaardeerde kliniek van Nederland op Kliniekervaringen.
Jan van Scorelstraat 19, 3583 CJ, Utrecht, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 44% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fijn geholpen door Simone.
Precies en nauwkeurig.
Ik twijfelde na plexr behandeling of alles goed ging. Kon vlot op controle komen om alles nog even na te lopen. Top service

Antwoord van The Body Clinic - Utrecht
Ik heb een microneedling behandeling gehad met exosomen door huidtherapeut Simone bij The Body Clinic. De behandeling zelf was goed te doen, gelukkig niet pijnijk - waar ik wel een beetje angstig voor was. Maar Simone stelde me heel erg op mijn gemak en gaf stap voor stap uitleg wat ze ging doen. Ik heb voor deze behandeling gekozen omdat ik heel graag een mooie, natuurlijk glow wilde en dat mijn huid meer effen werd. Na de behandeling was mijn huid een beetje rood, maar dat herstelde snel. Ik kreeg en krijg nog steeds ontzettend veel reacties dat mijn huid en zo mooi en goed uitziet. Dat komt echt door deze behandeling. Binnenkort ga ik weer omdat ik het belangrijk vind het om het goed te onderhouden!

Antwoord van The Body Clinic - Utrecht
Heel prettig consult gehad, waarin de huidtherapeut mij voorzag van eerlijk advies. Dit hield in dat de behandeling die ik voor ogen had, niet het gewenste resultaat op zou leveren. Voor een behandeling die passend zou zijn bij mij, kan ik niet terecht bij body clinics. Ze nam desondanks uitgebreid de tijd voor mij. Ondanks dat ik met teleurstellend nieuws naar buiten ging, voelde ik me serieus genomen en ben ik voorzien van tips en informatie.

Antwoord van The Body Clinic - Utrecht
Ik werd heel vriendelijk ontvangen en alles werd duidelijk verteld door de arts.
Er werd een realistisch beeld geschetst en ben erg tevreden over het resultaat.
The body clinic is zeer professionele kliniek. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en geven ook zeer professionele adviezen m.b t. de deverse behandelingen. Ik ben er blij met het resultaat en voel me toppie.
Waar ik bij andere klinieken nog vaak het gevoel heb een nummer te zijn en er met name naar omzet kansen wordt gekeken, had ik bij de Body Clinic het gevoel dat mijn wens voorop staan.
Dokter Mirthe heeft een mooi en natuurlijk resultaat gerealiseerd. Daarnaast ben ik goed en rustig geïnformeerd over wat ik mag verwachten.
Hier kom ik graag terug!
Zeer blij met mijn botox behandeling bij drs. Mirthe. Arts was zeer professioneel, luisterde goed naar mijn wensen en heeft alles goed uitgelegd. Zou deze kliniek zeker aanraden
Goede kliniek in het centrum van Utrecht, ik ben er voor een Botox en Filler behandeling geweest bij dokter Mirthe van der Putten. Goed resultaat na een goede intake. Aanrader, ook de Huidkliniek, die in hetzelfde pand zit is erg goed voor Huidtherapie en verwijderen van tattoos.