Bodylab Reviews 1.362

TrustScore 4 uit 5

3,8

Täältä ainakin tilauksen saapuminen KESTÄÄ! Jälkikäteen ilmenikin etteivät tuotteet tulekaan Suomesta vaan Tanskasta. Jatkossa sitten tilataan kotimaasta, josko tuli ripeämmin. Ilmeisesti en lukenut... Toon meer

Tilaaminen oli helppoa ja tuotteet tuli siististi pakattuna. Toimitus tuli lauantaina kun tilaus oli tehty viikko sitten sunnuntaina, eli hieman myöhässä bodylabin omasta 3-5 arkipäivää arviosta, mutt... Toon meer

Clearwhey on ihan paras mahdollinen vaihtoehto sellaiselle joka ei tykkää perus proteiini jauheista! niin kätevä juotava! Nesteytys ja proteiini samassa ja maistuukin vielä ihan kuin mehulta! Bodylabi... Toon meer

Bodylabin omat Whey100 -jauheet aivan markkinoiden parasta. Sekoittuu niin vaivattomasti nesteeseen muutaman ravistelun jälkeen. Ja mikä parasta, maku: aivan törkeen hyvänmakuisia ja sokeria ei ole ku... Toon meer

1. Fitness- en voedingsservice
  2. Fitnesswinkel

Bodylab

Nopea toimitus
Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksiin
Makutakuu
Proteiinipulveri
Bodylab on yksi Tanskan johtavia proteiinipulverien valmistajia. Bodylab Nutrition on rekisteröity ja hyväksytty elintarviketukkukauppa, -maahantuoja ja -valmistaja. Tästä johtuen Bodylabin proteiinipulveri ja muut tuotteet kuten weight gainer tai kreatiini käyvät läpi tiukimmat olemassa olevat laatu- ja turvallisuustestit.

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

1K reviews

My order hasn't received after 8 days

My order hasn't received after 8 days.
But in the website say just 2-5 days for delivery but It takes a long time.
I am not satisfied for my buy.

25 november 2024

Antwoord van Bodylab

Yes, unfortunately, it doesn't look great. Your package was picked up from us last Tuesday and should have been delivered by now.

However, we were informed last Friday that two pallets were sorted for the wrong country, and unfortunately, your package is on one of those pallets. The good news is that the error has been corrected, so the packages are now on their way to the correct destination. You should start seeing tracking updates for your order early this week.

I deeply apologize for the mistake and the delay, but I hope you have a wonderful day

Regards
Trine Bodylab

Mansikkaproteiinijauhe täydellistä

Mansikkaproteiinijauhe täydellistä, aivan kuin pirtelöä joisi eikä jauhomaista eikä esanssista makua. Kiitos

2 oktober 2024

Hi Anne,

Kiitos mahtavasta palautteesta! On hienoa kuulla, että mansikkaproteiinijauheemme maistuu täydelliseltä ja että se muistuttaa pirtelön makua ilman jauhomaista tai esanssista makua. Arvostamme tukeasi ja toivomme, että tilaat meiltä taas tulevaisuudessa!

Startti oli hyvä

Tilaus ja toimitus toimi hyvin, tuotteista vielä vaikea sanoa lyhyen käytön perusteella.

13 augustus 2024

Hi,

We greatly appreciate your positive feedback! It's not just something we say. It's always wonderful to know that our efforts are appreciated <3

Hyvä palvelu👍

31 juli 2024

Hi Keijo,

Hilsen Freja

the products are of excellent quality…

the products are of excellent quality and taste. delivery good. I'm already waiting for the next time

26 juli 2024

Hi Minttu,

Edullisia hyvänmakuisia tuotteita…

Edullisia hyvänmakuisia tuotteita nopealla toimitusajalla

24 juli 2024

Hi Heidi,

Hilsen Freja

Lihakset kasvaneet vaimon mielestä jo…

Lihakset kasvaneet vaimon mielestä jo ainakin vähän vaikka en tuotteen mausta pitänyt. Painoa myös tullut 5 kg lisää josta osa toivottavasti myös lihasta.

17 november 2023

Hi Karri,

Tuhannet kiitokset arvostelustasi, olemme siitä todella iloisia. Tämä vaikuttaa siltä, että olet menossa oikeaan suuntaan, jos olet saanut kasvatettua jonkin verran lihasmassaa. Mukavaa päivää sinulle.

Fast delivery

Fast delivery, right product.

10 juli 2024

Hi asiakas,

We are happy to hear that. We are grateful for happy customers.

Hilsen Freja

Tilaukseni ei ollut lähellekään mitä…

Tilaukseni ei ollut lähellekään mitä tilasin, laitoin teille vielä reklamaation, vastasitte englanniksi, en ymmärtänyt. Pitäkää tunkkinne

30 mei 2024

Hi Martti,

Pahoittelen kovasti, jos et ole ymmärtänyt englanninkielistä sähköpostiani. Olemme lähettäneet tilauksesi kolmessa paketissa, joten sinulla on vielä kaksi pakettia noudettavana.

Chalotte

Säkin sisään tulevien täytettävien…

Säkin sisään tulevien täytettävien hiekkapussien ompeleet ratkesivat osittain auki jo täyttövaiheessa. Ilmastointiteipillä sai pitäväksi. Varsinainen säkki vaikuttaa kohtalaisen tukevalta mutta kestävyyden näkee sitten käytössä. Säkkiin mahtui hiekkaa 16kg. Halpahan tämä oli, joten ei voi odottaa erityisen laadukasta tuotetta.

21 mei 2024

Thanks for your review
You are very welcome to write to our customer service with a picture of the defects and your order number. Then of course we will replace the product.
Good day
With best regards
Body lab

Parasta proteiinia!

13 april 2024

Hi Antti,

Thanks a lot for your review🙏

We appreciate that you took the time to give us your feedback as this is what makes us better.

Hi Vesa,

Thanks a lot for your review. It's great to hear that our products meet your expectations.

Have a nice day :)

Chalotte

I had a family gathering and needed a…

I had a family gathering and needed a quick meal for our get-together, so I ordered some waffles, pancakes and pastries mix and my order was delivered faster than I expected.

13 maart 2024

Hi,

Chalotte

Hyvin toimi ja tuli ehjänä perille

Hyvin toimi ja tuli ehjänä perille. Tilaan toistekkin.

2 maart 2024

Hi Pia,

Nopea toimitus

Nopea toimitus, järkevät hinnat ja maksuton postitus, kun tilasi yli 20 eurolla.

22 februari 2024

Hi Mikko,

Tosi hyvä verkkokauppa

Tosi hyvä verkkokauppa. Ammatilainen tuote. Erinomaisia alennuksia. Monta kerta jo tilattu täältä. Suositteleen kovasti!

31 januari 2024

Hi Anna,

Nopea toimitus.

23 januari 2024

Hi Kaisa,

Chalotte

I am satisfied with the product plus…

I am satisfied with the product plus the time of delivery. Fast delivery. Quality product. That is why I wanted to give 5*

22 januari 2024

Hi Feven,