T16 pro
2de aanvulling review 27maart. Na enkele weken is het probleem met de zadelpen opgelost. Hiervoor heeft een technieker een oplossing gevonden. Er kan eindelijk op dd fiets gereden worden. Natuurlijk met bijkomende kosten
Patrick De Moor
Bodywel is a high-quality and innovative electric bikes company that offers a new and sustainable solution for urban commuting.
ROOM 1D, 2/F, FU TAO BUILDING, 98 ARGYLE STREET, MONGKOK, 999077, KOWLOON, Hong Kong
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Patrick De Moor
Ik heb een Body Wel T16 en ik heb nog nooit zoveel bekijks gehad. Regelmatig houden mensen mij aan om te vragen hoe ik aan die leuke elektrische opvouwbare fiets kom. Dan vertel ik, dat die snel is, hele goede vering heeft en makkelijk opvouwbaar is voor achter in de auto, zeer compact.
Ik heb er erg veel schik van en hij ziet er ook nog eens leuk uit!

Antwoord van Bodywel® Ebikes
Zo’n 1 jaar al heel blij met mijn groene F20Pro . Ik gebruik hem elke dag om 10km naar werk te fietsen en voor alle andere dagelijkse ritjes (want we hebben de auto weggedaan). Met 1x in de week een paar uur opladen gaat dit prima. De service in de winkel in Bodywel is top!

Antwoord van Bodywel® Ebikes
Heb de A275 besteld via de website. Enige minpuntje is dat de betaling via paypal niet goed gaat. Dus het is aan te raden om te betalen via een credit card of gewone bankpas. Zodra je een vraag stelt via de mail komt er snel antwoord op je vragen.
De fiets wordt vrij snel geleverd, je dient zelf even het voorwiel, stuur en het zadel erop te zetten en de trappers en standaard. Dit is vrij simpel te doen en de instructie via het filmpje op de site is duidelijk.
Het opladen van de accu gaat ook zeer gemakkelijk.
De fiets heb ik inmiddels getest en hij rijdt heel prettig! De trapondersteuning werkt geweldig en de fiets is zeer stevig. Een aanrader!

Antwoord van Bodywel® Ebikes
Ik kocht de bodywel a26 2300km geen probleem toen kreeg ik een foutmelding waarna bodywell mij een nieuwe motorbesturing opstuurde koste me niks fantastisch geregeld

Antwoord van Bodywel® Ebikes
Ik heb gistermorgen 9-5-2024 om 10.45 de electriche fiets A 275 voor de prijs van 969 euro geld is afgeschreven die middag een e-mail van PayPal dat het geld niet kan worden geleverd hoe gaat dat nu betaald via ideal is van mijn rekening afgeschreven geen bericht niets ben ik nu mijn geld kwijt of hoe zit dat mvg Gerard westerhoff

Antwoord van Bodywel® Ebikes
De fiets is snel geleverd .het in elkaar zetten was eenvoudig .het koppelen was wat moeilijker maar met hulp van Bodywel was het zo klaar .het is een mooije fiets .zeker een aanrader ..ik hoop dat ik er veel plezier van zal hebben .groetjes Peter

Antwoord van Bodywel® Ebikes
Een fiets met trapondersteuning is erg handig, het formaat van de A26 is zeer geschikt en rijdt zeer comfortabel. Het is alleen zo dat de Bluetooth -verbinding soms niet erg snel reageert.

Antwoord van Bodywel® Ebikes
Een heerlijke fiets .Echt rijplezier.
De prijs is laag in vergelijking met de merken in Nederland .Doet niet onder voor mijn vorige Sparta fiets. Ze hebben alle onderdelen in voorraad met goede instructies bv Remschijven ketting enz tegen redelijke prijzen . Zeer goed mail contact om vragen op te lossen.Een zaak die echt ontzorgt .Bedankt voor je geduld en hulp Wendy