Ben erg blij met de producten, de scheerzeep ruikt lekker en schuimt goed op, en de bowline scheerkwast doet ook zijn werk. De producten zien er in het echt iets anders uit als op de website, zoa... Toon meer
Pomade en olie besteld. Beiden top producten! Eindelijk verzorgings producten die natuurlijk aanvoelen, lekker ruiken en ook nog eens werken zoals ze het zouden moeten! Pomade heeft een stevige hold... Toon meer
THE NAVIGATOR baardkam 5/5, mooie unieke kam en doet je haren mooi naar beneden drukken! Frist mate baardborstel 5/5, de naam zegt het al hé. Dual Wield safety razor 5/5, Kwalitatief, mooi en aa... Toon meer
De medewerkers zijn enorm klantvriendelijk en behulpzaam. Nadat het contact via het contact formulier niet zo soepel was gegaan en ik direct contact heb opgenomen via de mail, waren ze enorm begripvol... Toon meer
Unieke handgemaakte verzorgingsproducten voor het Scheren🪒 Verzorgen🧼 en Stylen💈 van je haar, baard en snor. Lokaal geproduceerd & Premium kwaliteit🥇
Scheldeplein 20, 2515TH, Den Haag, Nederland
- info@boegbeeld.shop
- boegbeeld.shop
Vraagt klanten om een review
Goede kwaliteit producten
Ja ongeveer 2 weken in gebruik besloten deze review te schrijven. De Captains choice en de Poseidons gift ruiken overheerlijk. Ik ruik bijna de hele dag door de baard olie. Echt heerlijk! Mijn baard ziet er mooi verzorgd uit, en ruikt dus ook heerlijk! De verzending was prima binnen de 5 dagen binnen. De producten waren mooi verpakt. Ik zal dus zeker weer bestellen hier!
Snelle verzending, top verpakking, goeie uitleg.
Bestelling was snel verzonden. Mooie verpakking. Product werkt perfect, zit zelfs een uitleg bij zodat je het product altijd op een goede manier gebruikt.
Bij de extra mesjes zit zelf een gleufje voor de gebruikte mesjes. Zo hoef je deze niet los in de prullenbak te gooien en jezelf te snijden.
Top product
Top product, echt een aanrader voor als je een baard als morrog wilt. Kijk en probeer moeite waard geloof me. Tnks Morrog💪
Robuuste maar subtiele geur
Heerlijke robuuste geur van de baardolie. Een paar druppels geven het gewenste resultaat. Baard voelt zacht maar niet vol olie en ruikt subtiel.
Pomade heeft een lekker geurtje en…
Pomade heeft een lekker geurtje en werkt goed, alleen een beetje prijzig voor de grootte van het potje.
Niet alleen voor mannen
Niet alleen voor mannen! Ik heb de styling paste gekocht. Haar blijft lang in model en het is een heerlijke geur. De geur was een gok omdat het nog niet in de winkel ligt en je dus niet weet hoe het werkelijk gaat ruiken. Hopelijk is het snel in winkels te verkrijgen! Daarnaast snelle verzending en goed verpakt.
Gruwelijke boegbeeldgeurtjes
Gruwelijke boegbeeldgeurtjes, was herboren als viking, voelde me onoverwinnelijk. Boegbeeld heeft iets mysterieus, angstaanjagend, moesmakende hakker dingen. Boegbeeld is life, boegbeeld is the way.
Top!
Gebruik boegbeeld baardolie nu 2 maanden en de baardwax en borstel nu 1 maandje! Ben er ongelofelijk tevreden mee!
Zeer goed scheermes maar niet geschikt…
Zeer goed scheermes maar niet geschikt om mijn hoofd glad te scheren jammer genoeg.
Goede kwaliteit
Boegbeeld Pomade is een aanrader om je haar mee te stylen
Boegbeeld Pomade nu voor de 2e keer besteld voor gebruik in mijn haar. Ik gebruik het bijna dagelijks en ben erg tevreden. Ik heb met het eerste potje bijna 3 maanden gedaan.
Weinig product nodig voor mijn middellange haar, plakt nauwelijks en maakt je haar ook niet vet of zwaar. Ruikt ook nog eens super fris. Na wat stevige wind of regen makkelijk weer in model te brengen.
Topkwaliteit
Topkwaliteit, snel geleverd, fijne website en goede service!
SO morrish en papaneus
Superproducten en rap geleverd ook in…
Superproducten en rap geleverd ook in België zeker een aanrader
goed en netjes verpakt
goed en netjes verpakt. Goedde kwaliteit producten. De geur is ook heerlijk.
Top product en super blij mee
Ik heb de pomade gekocht. Echt super, zou het iedereen aanraden en is het zeker waard!! Mvg Seb
Een hele dikke vetgedrukte 10!!!
Alles aan boegbeeld is goed. Ik heb nu de baardolie en die is heerlijk helaas klein probleem bij post NL maar zelfs daar nam boegbeeld hun verantwoordelijkheid deels voor en daardoor kan ik ook heerlijk genieten van de pomade en ook daar ben ik zeer tevreden over
Samengevat overall cijfer een hele dikke vetgedrukte 10!
Boegbeeld baardborstel
Boegbeeld baardborstel voor mn verjaardag gekregen. Hij is echt heel nice. Kamt lekker! Ook baard olie gekregen, maar daarvan wist ik al dat die nice was.
Was heel goed
Was heel goed . Snelle verzending, reageren snel op vragen en helpen je goed daarbij en de gel die ik heb gekocht laat niet wit achter dus vloeit perfect over in het haar ( ps de gel ruikt lekker naar citroen, moet je van houden maar ik vindt het heerlijk )