Utrolig dårlig service. Fik efter langvarig forsøg telefonisk og på mail, endelig returlabel til et par ridestøvler. Sendte disse ridestøvler tilbage for over en måned siden og har stadig ikke mod... Toon meer
Gode varer, gode priser og ultra hurtig forsendelse. Dog ryger der 1 stjerne - måske burde der ryge 2? - for besværlig returprocedure: Send først en mail om ønskede returvarer, få herefter returlabel... Toon meer
Det er fine varer af rigtig god kvalitet til en særdeles god pris. Tilmed en hel fantastisk god service. Jeg oplevede at måtte bytte en trøje. dagen efter havde jeg en anden og blev tilmed kompensere... Toon meer
Rideudstyr til gode priser både til hest og rytter .
Vestre Maltvej 5, 6650, Brørup, Denemarken
- 26783662
- boegelundrideudstyr@hotmail.com
- boegelundrideudstyr.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Rigtig gode tilbud og hurtig betjening…
Rigtig gode tilbud og hurtig betjening samt forsendelse :-)

Antwoord van Boegelundrideudstyr
Bestilte en varer plus nogle ekstra…
Bestilte en varer plus nogle ekstra varer som ikke var på webshop, hvilket Bøgelund var lynhurtig og behjælpelig til at finde til mig da det var noget specielt jeg søgte, over en privat besked på Facebook 👍🏼 bestilte mandag den 19/12 2022 kl 14. Og modtog pakken den 20/12 2022 før kl 10.00 mega god og hurtig service og endda op til jul 🤩👍🏼🎄 flot flot flot

Hurtig levering
Første gang jeg handler hos Bøgelund Rideudstyr, og jeg var positivt overrasket.
Fandt 2 par støvler på tilbud og en trøje og et par strømper.
Bestilte kl 23 om aftenen og 2 dage efter hentede jeg dem i pakkeshoppen.

Lynhurtig ekspedition
Lynhurtig ekspedition, varen blev leveret på under 24 timer 👍👍👍👍👍

Antwoord van Boegelundrideudstyr
Altid god service og hurtig levering
Altid god service og hurtig levering, Altid et besøg værd .

Antwoord van Boegelundrideudstyr
Det er bare altid i orden
Det er bare altid i orden . Sød hjælp på spørgsmål , hurtig betaling og mega hurtig levering . Kan varmt anbefales

Antwoord van Boegelundrideudstyr
Helheden hele vejen rundt på butik
Helheden hele vejen rundt på butik, sælger, live salg, varene.

Antwoord van Boegelundrideudstyr
Hurtig levering af korrekt vare og en…
Hurtig levering af korrekt vare og en lille hyggelig pose vingummi vedlagt 🙂