Altijd lastig om een goede partij e vinden voor je zakelijk boekhouding. Veel onnozelaars in deze branche (helaas). Blij dat ik deze website heb gevonden.
Ik ben erg tevreden met deze boekhouder, alles is me goed uitgelegd en kan altijd opbellen wanneer ik een vraag heb of iets niet begrijp.
Super goede ervaring. Heb aardig wat boekhouders versleten en ben eindelijk een kantoor tegengekomen waar ik me op me plek voel.
Ik laat hier met plezier mijn belastingaangifte doen voor mijn kapperszaak. Dit is echt niet een taak wat ik zelf graag doe, hier hebben ze er plezier in en het levert me een hoop besparingen op.
BoekhouderGroningen.com is dé bestemming voor al uw accountancybehoeften in Groningen en omstreken. Wij zijn trots op onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige boekhoud- en financiële diensten aan zowel particulieren als bedrijven. Met ons team van ervaren en deskundige accountants streven we ernaar om uw financiële processen te stroomlijnen en u te helpen uw zakelijke doelen te bereiken. Onze klantgerichte aanpak staat centraal bij alles wat we doen. Of u nu op zoek bent naar hulp bij belastingaangiften, financieel advies nodig heeft voor uw bedrijf, of begeleiding wenst bij het opstellen van uw jaarrekening, wij zijn er om u te helpen. We begrijpen dat elk individu en elk bedrijf uniek is, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften en doelstellingen. Bij BoekhouderGroningen.com streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Onze klanten kunnen rekenen op nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en professionele service van het hoogste niveau. Wij geloven in transparantie en open communicatie, en streven ernaar om langdurige relaties met onze klanten op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen en respect. Kies BoekhouderGroningen.com voor betrouwbare accountancydiensten die u helpen om financiële stabiliteit en groei te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn.
Paterswoldseweg 806, 9728 BM, Groningen, Nederland
- +31505690496
- contact@boekhoudergroningen.com
- boekhoudergroningen.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ben al eventjes klant bij dit kantoor…
Ben al eventjes klant bij dit kantoor en kan zeggen dat de samenwerking prettig verloopt. Ik ben hier klant met mijn eenmanszaak.
Ik ben onder de indruk van hoe goed ze…
Ik ben onder de indruk van hoe goed ze mij hebben geeholpen met mijn BTW aangiften, altijd netjes en optijd, heel goed kantoor.
Ik kom hier ieder jaar voor mijn…
Ik kom hier ieder jaar voor mijn aangifte inkomstenbelastingen en dat gaat altijd goed, wordt me verteld wat ik mee moet nemen en samen lopen we vervolgens alles door.
Top kantoor!
Top kantoor
Top kantoor. Me boekhouding is volledig op order gebracht. En altijd snel antwoord als ik vragen heb.
Zakelijke klant
Zakelijke boekhouding wordt door dit kantoor gedaan voor mij, zeer tevreden.
Heb hele goede ervaring hier
Heb hele goede ervaring hier. Ben al een hele ondernemer en aardig wat boekhouders versleten.
Vriendelijke boekhouders en…
Vriendelijke boekhouders en medewerkers. Betaalbaar als ondernemer.
Nooit meer bonnetjes kwijt met jullie…
Nooit meer bonnetjes kwijt met jullie app. Fototje en klaar is kees.
Ben zakelijke klant en ben heel…
Ben zakelijke klant en ben heel tevreden met dit kantoor. Nemen me een hoop werk uit handen :)
Goede ervaring
Goede ervaring. Ben zelf een kleine zelfstandige en voor mij is dit een betaalbaar boekhoudkantoor.
Goede partij
Na wat offertes vergeleken te hebben
Na wat offertes vergeleken te hebben, heb ik een goede keus kunnen maken voor mijn zakelijke boekhouding.
Heb een goede indruk van dit kantoor
Heb een goede indruk van dit kantoor. Positief von dik sowieso al dat ik snel een reactie kreeg op me aanvraag. Niet duur en een goede service.
Ik laat hier met plezier mijn…
Mijn belastingaangifte was snel gedaan
Mijn belastingaangifte was snel gedaan, fijn dat dit iemand is waar je op kan rekenen.
Alles ging snel en zonder problemen
Alles ging snel en zonder problemen. Fijne boekhouder om mee te werken.