BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter at vores egen bank havde været for langsom og dermed kostet os købet af en lejlighed, kontaktede vi Bofinans for at finde et bedre alternativ. Mohammad vendte hurtigt tilbage og guidede os... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Bo Finans Nordsjælland. Jeg har fået hjælp til at skifte bank, og hele processen har været både professionel, tryg og utrolig positiv. M... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan kun give min varmeste anbefaling af Ulla som rådgiver og engageret sparringspartner. Jeg havde brug for en 360° gennemgang af min økonomiske situation i forbindelse med en mulig opsigelse pga... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores varmeste anbefalinger til Bofinans. Mohammad har været den sødeste og mest hjælpsomme rådgiver gennem hele processen, han har været utrolig imødekommende og tilgængelig hele vejen. Moha... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

5. Beleggingsadvies
  6. Pensioenadviseur

Over BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning

Geschreven door het bedrijf

Vores uvildige rådgivere er specialiserede i, at bygge bro imellem dine drømme og din økonomi.

Vi er 100% uvildige
Vores største styrke er, at vi arbejder for dig - og KUN dig. Det betyder at, vi udelukkende har dine interesser i fokus, og vores uvildige rådgivning tager altid udgangspunkt i dine behov og drømme.

Vi klæder dig på til, at du kan tage de rigtige beslutninger omkring din økonomi på et oplyst grundlag.

Få ro i sindet og energi til mere
Økonomisk stabilitet giver ro i sindet, og når du overlader de økonomiske bekymringer til os, får du frigivet mere energi til at fokusere på de vigtige ting i livet.

Bliv godkendt i banken
Skal du købe ny bolig? Vi hjælper dig med at skaffe godkendelsen hjem hos banken - også selvom du allerede har fået et 'nej'.

Vi klarer forhandlingen med banken, og får aftalen på plads til bedre vilkår og priser.

Tjen penge på dit boliglån
Er du eksisterende boligejer? Så kan vi hjælpe dig med at omlægge dit lån, så du f.eks. kan opnå månedlige besparelser eller skære en stor luns af din restgæld.

Få overblikket over din økonomi
Vi kan tage dig med på en helikopter tur i din økonomi, så du kan få det helt store overblik over de skjulte muligheder i din økonomi.

Få 1 times gratis rådgivning
Første snak er altid gratis og uforpligtende, og du er altid velkommen til give os et kald på 70 26 81 09 for at høre mere.

BoFinans er DIN rådgiver

Geschreven door het bedrijf

Vi arbejder for dig - og KUN dig
Vi er 100% uafhængige af bankerne. Det betyder at vi ikke har andre interesser i klemme, når vi rådgiver dig
Få 1 times GRATIS rådgivning
Du kan altid ringe og få en gratis og uforpligtende snak med en af vores uvildige økonomiske rådgivere.
NO cure - NO pay
Hvis du ikke får værdi ud af vores rådgivning, gør vi heller ikke. Vi tager nemlig ikke betaling for dit forløb, hvis ikke vi kan forbedre din nuværende situation.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

91 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Vejledning

Engagement, indlevelse og venlighed. God og forståelig vejledning. Og altid imødekommende - også pr. mail

21 mei 2024

Hej Anette 👋

Der lyder en stor tak for dine 5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Christina har været super god

Christina har været super god, informativ og fundet bank til os 👍

29 april 2024

Hej Thomas 👋

Tak for din anmeldelse! Jeg sørger for, at rosen kommer videre til Christina 😄

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk kommunikation og meget…

Fantastisk kommunikation og meget gnidningsfrit. Kan klart varmt anbefale Christina fra Køge.

29 april 2024

Hej Daniel 👋

Tak, tak og endnu mere tak for dine 5 stjerner til Christina!

Super rådgivning.

22 april 2024

Hej Aicha 👋

Vi siger 1000 gange tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak til Christina fra Bofinans for at være en dygtig formidler og rådgiver ifm. køb af nyt hus

Vi har været trygge og glade for at have Christina ved vores side ifm. køb af nyt hus og bankskifte. Hendes ekspertise og støtte, og gode evner til at formidle de forskellige økonomiske muligheder og hvordan det kommer os til bedst fordel, gjorde hele processen både tryg og sikker for os.

Vi er dybt taknemmelige for Christina's indsats og hun får vores varmeste anbefalinger. Mange tak for al din hjælp, Christina!

8 april 2024

Hej Mie 👋

At kunne give vores kunder tryghed igennem deres huskøb er helt inderst inde en af de ting, som driver os allermest i vores arbejde. Så det gør os superglade, når vi hører, at vi er lykkedes med det 🤩

Mange gange tillykke med det nye hus (og den nye bank), og tusinde mange gange tak for de 5 stjerner, den flotte anmeldelse og dine varme anbefalinger ⭐⭐⭐⭐⭐

Huskøb og udlejning.

I forbindelse med huskøb og ønske om at kunne beholde eksisterende ejendom for udlejning blev jeg anbefalet at række ud til Morten Ellegaard Hansen.
Efter kortopstartsmøde gik Fredericia teamet i gang og har fundet en løsning som ønsket samt hjulpet med sammenlægning af 2 økonomier.
Deres tilgang til tingene, evne til at forklare tingene forståeligt og løsning, har haft utrolig stor værdi.
KÆMPE anbefaling herfra :-)

13 maart 2024

Hej Kristian 👋

Det er fantastisk, at du har haft en så positiv oplevelse med Morten og vores team i Fredericia! (De er også MEGA-gode, hvis vi selv skal sige det) 😉

Vi er glade for at kunne gøre processen omkring dit huskøb så smidig og forståelig som muligt 🏡

At du føler dig godt vejledt gennem hele forløbet, er hjertet i vores mission. Tak for din kæmpe anbefaling - den betyder alverden for os! 🙌

Skulle du have yderligere spørgsmål eller brug for rådgivning igen, står Morten altid klar til at hjælpe igen 😄

Tak BoFinans

Tak BoFinans for et langt og godt forløb med vores køb af vores første hus .. vil bare sige at i er highly recommended hvis andre vil spørge mig om hvordan vi fik hjælp
Mvh
Angham og Joseph Zahr

4 maart 2024

Hej Angham og Joseph 👋

Årh, der findes simpelthen ikke en bedre følelse, end når vi bliver anbefalet videre! Det er simpelthen den bedst ros vi kan få 😄

Så 1000 mange gange tak for jeres anmeldelse - den spreder SÅ meget glæde 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jesper og Tim har været fremragende i…

Jesper og Tim har været fremragende i vores process på at finde et hus til den rigtige pris. De hjalp og med at få over 300.000 i rabat, samt finde det perfekte match med banklån mm.

Alt i alt kan jeg kun anbefale at bruge Bofinans

15 februari 2024

Hej 👋

Først og fremmest skal I have et stort tillykke med det nye hus! 🏡🎉

Derudover siger vi også mange gange tak for din anbefaling af os. Vi er rigtig glade for at høre, at Tim og Jesper har været så god en hjælp under jeres huskøb 😄

Første boligkøb…

Jeg er i gang med mit første boligkøb og har Jesper 100% i ryggen og det er både skøn og trygt med den gode rådgivning, særligt når det er et ukendt marked og situation for en. Jeg kan på det varmeste anbefale Jesper, han er yderst kompetent og har ens interesser for øje.

21 maart 2024

Hej Sally 👋

Det er generelt aldrig helt nemt at tage sine første skridt ud på det ultra-komplekse boligmarked, men så er det godt at have en erfaren guide med sig 👍

Tusinde tak for din flotte anmeldelse af Jesper! Den sætter vi rigtig stor pris på 🙏

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg er generel fint tilfreds med…

Jeg er generel fint tilfreds med rådgivningen, dog savnede jeg en mere præcis og forventningsafstemme i forhold at vende tilbage til os.
Der var et par gange hvor jeg oplevede der ikke blev svaret tilbage, og jeg er med på I har andre kunder end os, men savnede jeg rådgivers tilbage vendende, i så fald sige til kunder at der går et par dage før jeg vender tilbage til jer, så er jeg som kunde foreberedt på tids respons.

Hej Lotte 👋

Vi takker mange gange for din feedback! Jeg forstår godt hvordan ventetid og uvished omkring tidshorizonten for en tilbagemelding kan skabe usikkerhed i processen.

Jeg sørger for at din input kommer videre til vores rådgivere, så de kan blive endnu skarpere i deres rådgivning 👍

Vi er glade for at du stadigvæk har været glad for din rådgivning, og håber at du vælger os igen, næste gang du får brug for en uvildig økonomisk rådgiver 😊

Køb af hus - Hjælp til bank

Jeg havde i forbindelse med huskøb brug for at finde en bank der ville godkende os. - Vi var ude i noget "Køb før salg" - og det gav os en udfordring som Jesper Hansen fra BoFinans hjalp os med. VI havde flere uddybende online møde hvor Jesper fik indblik i vores Økonomi og ganske rigtigt som han lovede så faldt det hele på plads og vi fik vores hus. Jesper er utrolig behagelig og kompetent og han får de varmeste anbefalinger fra os. Tusind TAK for hjælpen indtil videre Jesper. MVH Martin & Vibe

20 maart 2024

Hej Martin og Vibe 👋

Uha, ja! Det kan være noget af en udfordring for tiden at blive godkendt til at købe bolig, før man har fået solgt sit eget videre (med mindre selvfølgelig man har Jesper Hansen med sig) 😉

Det er godt at høre, at det hele lykkedes, og så skal I selvfølgelig have et stort tillykke med den nye bolig 🥳🎉

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Christina fra Bofinans var lynhurtig og…

Christina fra Bofinans var lynhurtig og meget behagelig at samarbejde med. Hendes hurtige reaktion var helt afgørende for at vi fik købt det ønskede hus :-)

18 maart 2024

Hej Hans Erik👋

Ja, der er fart over feltet, når man har Christina med som rådgiver! Vi ønsker jer stort tillykke med det nye hus, og siger mange tak for jeres flotte anmeldelse og de 5 stjerner til Christina ⭐⭐⭐⭐⭐

Tak til Helle Buch fra BoFinans

Helle Buch hjalp os til at blive godkendt hos banken, så vi kunne finde et hus. Hun forhandlede også prisen ned, og var en kæmpe støtte og hjælp igennem hele processen. De bedste penge jeg har brugt siden jeg købte en PS5.

Hej Sebastian 👋

Tillykke med huset! Vi er glade for at høre, at vores Helle har kunne være en støtte igennem jeres boligkøb 😃

Tak for din anmeldelse, og så håber vi, at du finder en god plads i det nye hus til din PS5 😉

Mange tak til Christina fra BoFinans

At navigere på boligmarkedet som førstegangskøber kan føles som at bevæge sig gennem en jungle, men heldigvis havde vi Christina ved vores side. Hendes ekspertise og støtte gjorde hele processen både tryg og sikker for os.

Vi er dybt taknemmelige for Christina's indsats og kan varmt anbefale hende til alle, der står over for at købe deres første bolig eller har behov for økonomisk vejledning. Mange tak for al din hjælp, Christina!

Hej Kristoffer 👋

Vi kan godt nikke genkendende til, at det er svært at være førstegangskøber! Det er en voldsomt kompleks proces, hvor man både skal kunne gennemskue banken, ejendomsmægleren og de utallige dokumenter, som følger med boligkøbet 😵

Vi bliver så glade, når vi kan bruge vores ekspertise til at gøre hele processen nemmere og mere tryg for vores nye boligkunder 👍

Vi siger tak for den varme anbefaling, jeg sørger for at give dine fine ord videre til Christina 😊

Fandt en million til os

Vi modtog en årsopgørelse fra vores realkreditinstitut, der indikerede en kursværdi på 77% for vores 1 procent obligationslån. Efter nogle hurtige undersøgelser indså vi, at der kunne være fordele ved en omlægning. Vi forsøgte at arrangere et møde med vores bankrådgiver, men der var en ventetid på en måned. Derfor kontaktede vi Bofinans, som vi tidligere har haft gode erfaringer med i forbindelse med bolighandler. Christina Ruparelia fra Bofinans reagerede hurtigt - inden for få timer - og bekræftede vores antagelse om, at det var værd at forfølge.

Resultatet blev et bankskifte og en skrå konvertering, hvilket reducerede vores gæld med DKK 1.000.000.

Det har virkelig været pengene værd, og vi vil til enhver tid anbefale Christina Ruparelias økonomiske rådgivning, som er både udbytterig og uafhængig.

Hej Jeppe 👋

Hvem har brug for 'Hvem vil være millionær' når man har Christina Ruparelia som rådgiver 😉

Det kan virkelig betale sig at handle hurtigt, når man skal omlægge sit lån - For man ved aldrig om kurserne ændrer sig fra den ene dag til den anden! 📉

Tillykke med den store gældsreduktion, og 1000 mange gange tak for de 5 stjerner til Christina ⭐⭐⭐⭐⭐

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik anbefalet Jesper Hansen af en…

Jeg fik anbefalet Jesper Hansen af en ven, og nu har jeg anbefalet ham videre til hele familien. Jeg har fået uvurderlig hjælp til bankskift og dermed refinansiering af bolig, samt kompetent økonomisk rådgivning. Fremtiden tegner, takket være ham, tryg og fuld af muligheder.

8 januari 2024

Hej Charlotte 👋

Vi er SÅ taknemmelige for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med Jesper her på Trustpilot 🤩

At du ovenikøbet har anbefalet ham videre til hele din familie noget af den største ros, vi kan få som uvildige økonomiske rådgivere! Så også kæmpestor tak for det 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jesper hjalp os til at få drømmehuset

Vi har være super glade for at bruge Jesper, til at snakke vores fremtidsbelov igennem og lægge os fast på hvilket hus, vi skulle købe. Efterfølgende fik Jesper forhandlet et lån hjem til os og hjulpet os med at låse renterne. Vi kunne helt sikkert ikke havde fået vores drømmehus uden Jespers rådgivning og hjælp.

30 december 2023

Hej Morten 👋

Årh, hvor bliver vi glade af at høre, når vi har kunne hjælpe med at få et drømmehus på plads! 😃🏡

Tillykke med huset, og tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sikkerhed og tryghed for vores økonomi

Vi har haft Jesper som rådgiver i mange år nu og brugt BoFinans til rådgivning for både lån, bolig, investering mv. og har altid været super tilfreds. Det giver en helt anden form for tryghed at vide man har sin egen ekspert når det kommer til komplekse økonomiske spørgsmål hvor ens bank ikke nødvendigvis sætter kunden først.

Kan helt klart anbefales at tage kontakt og få en snak om hvad der kan hjælpes med.

Hej Niels 👋

Vi er rigtig glade for at høre, at Jesper og hans ekspertise har givet jer en tryghed i jeres økonomiske beslutninger - og det lyder til at I er kommet godt omkring økonomien 👍

Der skal lyde en stor en stor tak for din anbefaling af Jesper! Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse her på Trustpilot 😃

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget glad for bo finans / Jesper’s…

Meget glad for bo finans / Jesper’s professionelle måde at løse og finde muligheder i vores behov for at optage lån og købe ejendom . Bo finans har været forhandler imellem bank og os som kunder i vores bank .
Vi har fået god opfølgning og meget behagelig service af bo finans. Jesper har hele tiden under processen været til stede og til rådighed .
Vi bruger ham fremover

31 december 2023

Hej Jairo 👋

Vi siger 1000 mange gange tak for de 5 stjerner, og den gode anmeldelse af Jesper ⭐⭐⭐⭐⭐

Godt givet ud

Hvis det ikke var for Jesper, havde vi helt sikkert ikke haft mulighed for at købe sommerhus. Han gjorde det umulige muligt og blev vores forlængede arm ift. de rigide banker der kan være svære at snakke med. Vi vil helt sikkert bruge Jesper fremadrettet ift. ændring af lån mm.

Mvh. Mia

Hej Mia 👋

Når man har Jesper med på holdet, er der ikke noget der hedder 'umuligt'! 😄

Stort tillykke med jeres nye sommerhus! Vi krydser fingrer for en varm og solrig sommer, så I kan nyde sommerhuslivet mest muligt 🌞🏖️

BoFinans Danmark

Lees meer over geverifieerde reviews.