Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Elsker jeres morgenbrød, cykler gerne fra Bro strand for at købe rundstykker og kage 😊 Mvh. Vibeke Lyngbo

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Har både købt smørrebrød,brød,kage og dejlig lagkage igennem en del år. Altid velsmagende og høj kvalitet,altid gode ideer ,samt professionel vejledning i,hvad der vil passe bedst til lejligheden

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik frisksmurte håndværkere, brunsvigere og kaffe. Virkelig godt håndværk serveret af et sødt personale.

Bedrijfsgegevens

1. Bakkerij

Geschreven door het bedrijf

Bogense Bageren | Vi sætter en ære i at lave kvalitet og sørge for friskt brød. - Hver dag! Tlf: 64 81 10 02 - Kontakt@Bogensebageren.dk - Adelgade 114, Bogense

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Dårlig fødvarehygielne. Dårlig service

Vi havde købt 4 stk luksussmørrebrød, som vi ville spise når vi ankom til vores sommerhus. Desværre var det uspiseligt, fordi salaten ikke var skyllet ordentligt. Det er i strid med enhver regel om god køkkenhygiejne at blande dårligt rengjort grønt med kødvarer og i værste fald sundhedsskadelige Da jeg henvendte mig til forretningen, får jeg at vide, at vi kan få pengene retur, hvis vi kommer ind med smørrebrødet. Det er ret umuligt, når vi pt er på ferie 3 timers kørsel fra Bogense. Det siger vel sig selv, at man mister lysten til at handle hos Bogense Bageren

6 augustus 2025

Kære Ulla.
Mange tak for din anmeldelse. Vi bestræber os altid på at finde en løsning. Vi er bare nødt til at have noget konkret på at det er "vores fejl". *Jeg har selvfølgelig snakket med pågældende medarbejder som har gjort sig meget umage med at smøre jeres smørebrød og hun fortæller mig hun har skyllet salaten helt som proceduren er og vi har endda tjekket resterne fra det krølsalat som vi fik friskt hjem fra vores leverandør igår og kan se det er skyllet.
Vi kan sagtens se problematikken i at I er 3 timers kørsel fra Bogense . Foreligger der så ikke en eller anden form for billeddokumentation hvor I kan vise os at der er fundet jord i salaten vi har brugt under pålægget.
Der er en del som er sprødt på smørrebrød,f.eks flæskesværene på den ribbensteg vi valgte at komme på som var friskstegt igår, de rå løg på dyrlægens natmad,grøntsagerne i den italienske salat, de spirer vi bruger til pynt, vores lækre rugbrød vi smører det på,bare for at nævne nogle eksempler. Vi håber selvfølgelig det er nogle af de lækre ting som har gjort det og ikke jord. Hvis der desværre ikke er nogen form for dokumentation får vi rigtig svært ved at løse det fra vores side selvom vi rigtig gerne vil :-)
I er altid velkommen til at komme ind og tage en snak med os i butikken så vi kan se om vi kan finde en løsning.
God ferie.
Mvh
Anita
Ejer af Bogense Bageren

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Glemt bestilling og manglende overblik

I sætter en ære i at lave kvalitet og sørge for friskt brød skriver I selv… I skulle ligeledes sætte en ære I at være til at stole på. Da en større mængde brød, som jeg går ind i Jeres fysiske butik og bestiller flere dage før og skulle bruges til en familie påskefrokost i går fredag den 18. April, skulle afhentes som aftalt kl. 11 på selve dagen, er intet af det gjort klart og personalet kan ikke finde frem til hverken det bestilte brød eller sedlen, hvorpå det er skrevet? Så ventetiden bliver lang, alt imens I forsøger at imødekomme Jeres fejl. Den kvindelige ejer går blot igennem butikken, og lader som om, hun ikke hører, at der er sket en kæmpe brøler og samtidig har I kun en kringle tilbage og der var bestilt to stk. Der bliver spurgt, om vi så ikke bare kan vælge en anden kage mere, end den manglende kringle. Det er jo det, der er meningen ved at bestille brød hos Jer, at man er sikker på, at få præcis det brød der er tænkt til f.eks. vores arrangement og så kan andet altså ikke bare bruges, nej, det var kringle der skulle bruges. Vi kan ikke anbefale at stole på Jer længere, da det ikke er første gang, det er oplevet hos Jer. Det er trist, da vi helst handler og støtter de lokale. Hvem har lyst til at stå 1 time før gæsterne kommer, og I ikke har lavet ordren på en stor pålægsperson og ikke kan, da I ikke har varerne til det. Den ordre var også glemt,,og i går oplevede vi at stå med kun en kringle, hvor der var bestilt to og det var KRIGLE og ikke andet der var planlagt ind til arrangementet og alt andet bestilt skåret rugbrød og bestilt skåret speciel brød ikke var klargjort til tiden og sedlen på ordren var “væk”. Nej, det duer ikke. Prøv for pokker at komme op i gear og ret op på den ære i, at være til at turde lægge en ordre ved og turde stole på, at I har det klar, uden problemer og til tiden… Så uheldige og kedelige oplevelser, at det kraftigt overvejes om bilen må startes op og turen går mod Brenderup bageren næste gang, det er trist, men der vi er, efter flere uheldige episoder, hvor I ikke har styr på bestillinger 😥

18 april 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ikke noget særligt

Ikke noget særligt. En hypet bager.
Fadtelavns boller... Okay smag, på flødeskum og creme. Men selve bollen var sej og kedelig.
Prisen var 35 kr for en jævnt kedelig fastelavnsbolle.
Romkugler til en stk pris af 14 kr. Jeg holder meget af romkugler. Men prisen alene afholdt mig fra overhovedet at prøve dem

12 januari 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vil egentligt rigtig gerne støtte…

Vil egentligt rigtig gerne støtte lokalt. Men oplever ofte en træls attitude hos medarbejderne, eller at det decideret ligner at de er trætte af at være på job/betjene kunderne.
Og når man så kommer ind og vil bestille 2 stk sandwich, som der så fint står ude foran at man kan, (og som jeg ellers foretrækker at købe hos dem) men får afvide at det er der simpelthen ikke tid til pga manglede personale, så mister man altså efterhånden lysten til at komme forbi der mere. Især når man får det afleveret på en måde der virkede mest som om jeg irriterede medarbejderen helt vildt for overhovedet at spørge.

27 april 2024

Kære SP.
Jeg tager din anmeldelse meget seriøst da vi lever af god kundeservice og god kvalitet af vores produkter.
Jeg vil meget gerne i kontakt med dig via min e-mail så jeg kan få uddybet din henvendelse.
Du må meget gerne kontakte mig på anita@bogensebageren.dk
Ser frem til at høre fra dig snarest muligt .
God aften
Mvh
Anita Juul Madsen
Indehaver af Bogense Bageren

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

JEG BESTILTE EN CHEASE CAKE FOR ET…

JEG BESTILTE EN CHEASE CAKE FOR ET STYKKE TID SIDEN OG GLÆDEDE MIG ENDELIG 1 BAGER DER TOG OPGAVEN , MEN DA JEG FIK KAGEN KUNNE JEG LIGE SÅ GODT HAVE BESTILT HINDBÆR SNITTE FOR DER VAR INGEN FORSKEL , HANDLER IKK VED JER MERE FOR JEG BETALTE MEGET FOR KAGEN . MVH PAW

14 juli 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købte kransekage hos dem til…

Købte kransekage hos dem til nytårsaften, var ikke særlig imponeret...Det var nok en af de tørreste jeg nogensinde har fået, pris og kvalitet hang slet ikke sammen

1 januari 2021

Hej Super-sød-33

Mange tak for din anmeldelse af os på TrustPilot. Jeg beklager at du ikke var tilfreds med vores kransekager.

Du må meget velkommen til at kontakte mig direkte på Anita@bogensebageren så jeg kan få en
forståelse for hvilken kransekage du købt. Den vej igennem kan vi måske finde frem til hvad der var gået galt med netop din kransekage, så vi kan rette op på fejlen til en anden gang.

Anita Madsen, Bagermesterinden ved Bogense Bageren

Utrolig dårlig service

Vi kan bestemt ikke anbefale Bogense bageren. Vi besøgte dem D. 26/12 kl. 12:13 til en låst dør på trods af at der på døren er skiltet med at de holder åben til kl. 16:00 på søn & helligdage. Vi besøgte igen i dag deres bageri kl. 8:45 hvor der stor set var udsolgt af morgenbrød, det brød vi fik købt var meget let og smagløst. Ekspedienten vidste intet om det brød hun stod og solgte så vi måtte fortælle hende om det, ligeledes måtte vi som kunder forklare hende hvordan det skulle pakkes ind.
Vi har ALDRIG oplevet en så dårlig og uprofessionel bagerbutik.

29 december 2020

Hej Ole,

Tak for din anmeldelse af Bogense Bageren på Trustpilot. Jeg beklager meget, at du er utilfreds og har fået en dårlig oplevelse i vores butik.

Vi laver mange forskellige brød, der hver har deres egen smag. Jeg beklager dog, hvis vores brød ikke faldt i din smag. Vi sætter altid stor pris på gode råd om enten det er om indpakning eller noget helt andet. Når det så er skrevet, så er personalet lært op i hvordan vi hos os pakker vores brød / kager ind så vores kunder får hvad vi synes er den bedste oplevelse. Konkrete henvendelser omkring vores produkter må du meget gerne stille direkte til mig på anita@bogensebageren.dk, så vil jeg meget gerne uddybe.

Jeg er ked af høre at du gik forgæves, vi har ellers forsøgt at informere om ændrede åbningstider både på vores hjemmeside (www.bogensebageren.dk), vores Facebook side, på vores Google My Business profil samt på vores vindue. Jeg vil dog gerne se på, om vi kan lave yderligere tiltag, så I ikke går forgæves en anden gang.

Sidst men ikke mindst så går vi meget op i at bekæmpe madspild og derfor er det hver dag et “sats “ i forhold til hvad og hvor meget vi skal bage. Vi forsøger altid at have de produkter vores kunder ønsker, men vi er heller ikke interesseret i at smide for meget ud. Vi bruger blandt andet salgsstatistik fra tidligere perioder til at vurdere hvor meget vi skal bage. Jeg beklager at vi havde udsolgt af de produkter du gerne ville have haft.

Anita Madsen, Bagermesterinden ved Bogense Bageren

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De har en rigtig dårlig service

De har en rigtig dårlig service! Vi har været til et bryllup, hvor kagen de skulle lave, være hjerteformet... det var den så ikke! De havde proppet kagen i en kasse der var alt for lille, så den lignede overhovedet ikke er hjerte. Rigtig ÆRGERLIGT. Den lignede en numse i stedet for. Deres begrundelse var at debikke havde større kasser! Nøjes med at købe rundstykker hos dem 😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig service! Og sjusket bageværk!

Dårlig service!
Jeg var gæst til et bryllup som på alle parameter var fantastisk - indtil vi så bryllups kagen, absolut noget af det vigtigste til et bryllup og en dag som kan ikke laves om!!!! Der var bestilt et hjerte og brudeparret fik noget der mere så ud som en stor Numse!! Det var noget af det mest uprofessionelle og sjuskede bage værk jeg nogensinde har set og tydeligvis en bager uden format eller fantasi til at lave noget så simpel som et hjerte, et hjerte går ned i en spis og er ikke lige forneden!!! Ikke nok med det, så ville de ikke kompencere eller rette fejlen HAR DE MON GLEMT AT NÅR MAN DRIVER FORRETNING , HAR VI NOGET HER I DK SOM HEDDER KØBELOVEN!!!! Totalt dårligt på alle måder og de har faktisk ødelagt mere end godt er for et fantastisk brudepar, som har betalt en bondegård for den RØVKAGE!!! DETTE ER NO GO- SAME ON YOU BOGENSEBAGER!!!!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig service og endnu værre kage!

Jeg var med som gæst til min storebrors bryllup, hvor der blev leveret noget der skulle have været en hjerteformet frugt tærte... I stedet fik de noget der lignede en numse, der som fyld havde jordbærgrød, i stedet for frisk frugt, det var under all kritik, og på ingen måde OK på deres store dag. Efterfølgende var de heller ikke til at snakke med, og ville ikke kompensere for den frygtelige kage, så det er bestemt ikke et sted der kan anbefales!!!

Bryllupskage fra Bogense bageren 👎

Til vores bryllup bestilte vi hos Bogense bageren et kæmpe kage hjerteformet ca 45x60 og da vi fik det hentet dagen inde havde de puttet det i en lille æske så det var helt firkantet og lignede mere en numse ,, deres eneste kommentar var at de ik har æsker til så store kager og vi bare kunne aflevere den igen og få vores 1000kr , ingen hjælp ingen ny kage og hvordan skulle vi så kunne få fat i en ny bryllupsgave var ik hendes problem og efterfølgende efter vores gæster havde klaget på deres side lukkede de anmeldelser ned ,,, at de byder folk den form for service eller rettere behandling er på ingen måder ok ,,, se gerne kagen på vores face mvh jacob hedegaard

Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.