Hold jer langt væk fra dem,,,,
En meget dårlig oplevelse. Kommer aldrig til at benytte dette firma igen. Jeg kommer fra Midtjylland. Skulle til møde i Glostrup,over to dage. Brokker,og betaler lejlighed igennem Booking.com. da vi ankommer til adressen. Et netto område. Der var intet. Vi prøver at ringe til udlejer flere gange. Får fat en en udifineret telefonsvarer. Booking.com kan man ikke få fat i. Så bliver man sgu lidt nervøs. Ringer til Banken, får at vide at de ikke kan trække pengene tilbage, men råder os til at spærre kortet. Finder så et Nr til booking.com i London. Kommer igennem til dem. Får en rigtig hjælpsom mand i telefonen. Han beklager vores oplevelse. Og vil hjælpe. De har en politik om at hvis de ikke kan få fat i udlejer inden for 30 min. Så vil de finde et andet sted til os. Og hvis der er prisforskel,vil de dække den. Så langt så godt. Efter 45 min. Har vi intet hørt, ringer så tilbage til London. Får en dame i røret. Som fortæller at de heller ikke kunne få fat i udlejer. Jeg spørger som om de har fundet noget andet. Hun svare ,at det er op til os selv at finde ud af det. Hvis det så skulle blive dyrere, kunne vi sende regningen til dem, og at de så vil dække 196,00 Kr. ???. Hvem har så lyst til at prøve denne mølle igen,,,,. Efter at vente i en Bil i 3,5 Timer. Et lukket Dankort ( 250 Kr) og alt det bøvl det nu giver. Vi valgte at køre til et rigtig Hotel. Blev taget godt imod. Det skulle vi have gjort fra start. Nu må vi så se om vi får vores penge retur. Så mit råd til jer,,,,, Hold jer væk fra dem.
27 februari 2025
Review zonder uitnodiging