Bedrijf heeft geantwoord
Som förvärvsbolag är vi mycket nöjda med Bolagsplatsens tjänst. Det är Sveriges i särklass största marknadsplats för bolagsförsäljningar och förenklar för oss att komma i kontakt med alla bolag som är... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Här är platsen man ska annonsera om man vill sälja sin e-handel. Alltid trevliga och tillmötesgående. Hade dock önskat mer guidning gällande prissättning och strategi från första början. Även hoppats... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har precis sålt vår verksamhet genom Bolagsplatsen. Hela processen tog ca 6 månader. Vi lade upp en annons i vintras och fick flera relevanta svar varav ett par ledde till konkreta diskussioner. I... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Sveriges största plattform för att köpa och sälja företag. Här hittar du tusentals företag till salu inom alla möjliga branscher över hela Sverige.
Karlavagen 18, 11431, Stockholm, Zweden
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Proffsigt och enkelt hanterat. Snabbt agerat och jag är mycket nöjd hittills.
Jag kände att Niklas gav en mycket gedigen kunskap om företagsöverlåtelser. Mycket väl utformad annons. Snabba besked på mina frågor.

Antwoord van Bolagsplatsen
Korrekt hantering av vårt försäljningsprojekt. Vi har redan fått ett antal intressanta spekulanter efter bara några få dagar.

Mycket bra bemötande
Snabb återkoppling
Lyhörda och väldigt förstående

Antwoord van Bolagsplatsen
Har använt mig av bolagsplatsen förut och de är både proffsiga och en bra plattform för att nå ut till köpare

Antwoord van Bolagsplatsen
Det är en stor sida med mycket som jag inte har greppet.

Antwoord van Bolagsplatsen
Enkelt att annonsera och svara på intressenternas mail. Lite väl dyrt men det är ju det mesta. Det är ändå en prisvärd plats att synas på

Antwoord van Bolagsplatsen
Bra service! Bra platsen för den som vill köpa eller bolaget! Rekommenterat!

Antwoord van Bolagsplatsen
Det är krångligt att svara på annonser, och när jag ringer er nu är tonen inte lika trevlig.

Antwoord van Bolagsplatsen
Jag hade under en lång tid kontakt med Samuel på Bolagsplatsen för att få råd med att sälja mitt företag som jag haft under 33år. Det var alltid trevligt bemötande från Samuel därför valde jag Bolagsplatsen för uppdraget istället för Mäklarfirma, vilket jag inte ångrar. Bolagsplatsen är värd mitt högsta betyg 5 sjärnor.

Antwoord van Bolagsplatsen
Det har varit en lyckad annonsering hittills med
mer intressenter än jag räknat med.

Antwoord van Bolagsplatsen
Allt var egentligen toppen. Dock är jag lite missnöjd med värdering av mig bolag

Antwoord van Bolagsplatsen
Lees meer over geverifieerde reviews.