bruiloftauto
Op 25 oktober vierden wij onze trouwdag – een dag die onvergetelijk had moeten zijn. Helaas begon deze dag met onnodige stress en teleurstelling, veroorzaakt door de gebrekkige dienstverlening van Bolderman.
Wij hadden een Rolls-Royce Dawn als bruidsauto gehuurd, inclusief chauffeur. De chauffeur was aanwezig op de afgesproken locatie, maar toen we richting de bruid wilden vertrekken, kreeg de auto startproblemen. Dit leidde tot een grote verstoring van onze planning en tot onze spijt konden wij geen gebruik maken van de bruidsauto.
Als toekomstig bruidspaar verwacht je dat alles op zo’n belangrijke dag vlekkeloos verloopt, maar dat was hier verre van het geval. Bovendien is er vanuit Bolderman geen enkele communicatie geweest, zelfs niet om excuses aan te bieden. De chauffeur heeft op persoonlijke titel zijn excuses gemaakt, wat wij zeer waardeerden, maar vanuit uw organisatie bleef het stil.
Door deze situatie hebben wij ook onze fotoshoot gemist, waarvoor wij wél kosten hebben gemaakt. Onze verzoeken om deze kosten op Bolderman te verhalen, zijn genegeerd. Dit vinden wij uiterst teleurstellend en onprofessioneel.