Begin dit jaar een Bold Smart lock icm een Bold Connect aangeschaft. In potentie een mooi product, helaas werkt één van de speerpunten (auto activatie) niet naar behoren op mijn telefoon en moet ik... Toon meer

Slot eenvoudig bevestigd daarna alle attributen geïnstalleerd. Werkt echt super en kan makkelijk het huis uit met alleen de telefoon of clicker. Mijn vrouw heeft een handicap en het lukt haar het slot... Toon meer

Sinds een aantal weken het Bold systeem. De installatie was kinderlijk eenvoudig, maar ook de app installatie en gebruik is zo samengesteld dat iedereen het kan gebruiken. Toegang geven aan derden is... Toon meer

4 klickers gekocht alle 4 deden het goed na verloop van tijd werkten ze niet meer rood lampje, opnieuw moeten activeren maar blijven n storing geven alle 4. Heb contact gehad met Bold maar zeggen dat... Toon meer

1. Elektronica fabrikant
  2. Elektronicabedrijf

At Bold, our mission is to elevate life with innovative, high-quality products and services. We create solutions that address the challenges of fast-paced lives and dynamic environments. For businesses, Bold offers advanced security solutions and access management. Our technology provides top-level security, protecting your business premises and allowing you to focus on growth. For individuals, Bold transforms your smartphone into a powerful tool for everyday convenience. Our smart home products integrate effortlessly into your life, providing intuitive and reliable solutions that make daily routines easier. Share access with family and friends, and manage it all with our seamless app. Upgrade to Bold and elevate life with seamless, carefree experiences.

4,3

Uitstekend

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zeer goed !!

de bluetooth Bold sloten zijn echt heel erg goed en zeer betrouwbaar en als je bv in Berlijn zit kan je de werkster thuis voor je deur gewoon binnen laten op afstand ,de sloten zijn ook zelf heel makkelijk te monteren ook alle Bold accessoires zijn kwalitatief handig en betrouwbaar .

6 september 2024

Goed slot todat......je de batterij…

Goed slot todat......je de batterij moet vervangen
Heb je een uur...of 2
Hele slot moet uit elkaar voor een batterijtje
Waardeloos ontwerp

5 september 2024

Beste Paul Beljaards,

Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat het vervangen van de batterij zo frustrerend verliep. Gelukkig gaat de batterij bij intensief gebruik minimaal twee jaar mee, maar we snappen dat het vervangingsproces soepel moet verlopen wanneer het zover is.

Het vervangen van de batterij is in principe eenvoudig: draai één schroef los, schuif de engine uit de behuizing, open het dekseltje van het batterijcompartiment en plaats de nieuwe batterij. Daarna schuif je de engine weer terug in het slot.

Lukt het toch onverhoopt niet of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact op via support@boldsmartlock.com of bel ons op +3185 0607337. We staan klaar om je te helpen!

Het Bold Team🔐

Helaas is er sinds vorige week wat…

Helaas is er sinds vorige week wat veranderd in de app. Konden mijn vrouw en ik op 1 account met elk een iphone moeiteloos het slot openen is dat plotseling zonder waarschuwing niet meer mogelijk. Nu worden we op de andere iphone eruit gegooid en staan we 15 minuten voor de deur te klooien met sms berichten codes en inloggen, echt heeeel vervelend. Ik heb al gebeld met de aardige helpdesk medewerkster maar helaas geen oplossing, dus weet waar je aan begint. Ik overweeg het oude sleutel slot er na 3 jaar weer op te zetten want zo kan het niet langer.

4 september 2024

Beste Henri Germeraad,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. We begrijpen hoe vervelend het is wanneer het slot eerst moeiteloos werkte voor jou en je vrouw, maar nu problemen oplevert. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, en we vinden het erg jammer dat dit voor zoveel ongemak zorgt.

Wat er lijkt te gebeuren, is dat de Bold app als beveiligingsmaatregel uitlogt wanneer hetzelfde account op meerdere apparaten wordt gebruikt. Om dit te voorkomen, raden we aan dat jullie elk een uniek account aanmaken. Zo kunnen jullie beiden het slot gebruiken zonder dat iemand wordt uitgelogd.

Hopelijk lost dit het probleem op. Als je hulp nodig hebt bij het aanmaken van de accounts of als het probleem hiermee niet verholpen is, neem dan gerust contact op met ons via support@boldsmartlock.com of bel ons op +3185 0607337. We staan klaar om te helpen!

Het Bold Team🔐

Mooi, maar autoactivatie werkt (nog) niet.

Het lijkt een mooi product. Vriendelijke en snelle helpdesk maar product is nog niet voldoende doorontwikkeld. De auto activatie werkt niet of willekeurig. Juist vanwege deze functie heb ik het slot gekocht. Je komt dan binnen zonder telefoon uit je zak te nemen.

De servicedesk schrijft hierover:

"Dank je wel voor de details. Onze collega's van het development team zijn bezig met het verbeteren van de auto-activatie functie. We verwachten dat deze verbeteringen in de komende maanden zullen worden gelanceerd"

Mijn advies is te wachten met kopen tot de verbetering is gerealiseerd.

1 augustus 2024

Antwoord van Bold Smart Lock

Dank je wel voor je feedback! We begrijpen hoe belangrijk de auto-activatie is voor onze klanten, en het spijt ons te horen dat deze functie bij jou niet naar verwachting werkt. Jouw ervaring helpt ons om de software verder te optimaliseren, zodat de auto-activatie ook in specifieke situaties betrouwbaar functioneert. Ons ontwikkelaars zijn hier dagelijks mee bezig, en jouw input draagt direct bij aan deze verbeteringen.

We adviseren je daarom om contact met ons op te nemen via 085 0607337; we kijken graag samen of we het probleem nu al voor je kunnen oplossen.

Het Bold Team

Dankjewel Nicolette van Bold Support

Dankjewel Nicolette van Bold Support! Ik ben supersnel geholpen met het zoeken naar een oplossing voor een bug, waardoor de app het even niet deed op mijn Android telefoon. Door tijdelijk Chrome als standaardbrowser te gebruiken in plaats van Firefox werkt de app weer goed. Blijkbaar wordt er op de achtergrond hard gewerkt om de bug op te lossen en is ie in de beta versie er al uit. Gegroet, Matthijs

13 augustus 2024

Top slot, wel met ?

+ Eenvoudig te installeren.
+ De klikkers zijn praktisch.
+ De noodcode is zeer bruikbaar.

- Het vervangen van de batterijen vereist het uitbouwen van het slot.
- De batterijen van de clicker zijn niet vervangbaar.
- Indien de elektronica defect raakt, is - het niet meer mogelijk om de ruimte te betreden.

Heb het Bold-systeem geïnstalleerd en functioneert naar behoren. Ik ben zeer tevreden over de prestaties van het systeem. De installatie verliep vlot en probleemloos. De clikkers werken prima. De noodcode is een prettige toevoeging.
Het risico bestaat echter dat bij uitval van de elektronica er geen snelle toegang tot de woning is. Indien er geen alternatieve toegangsdeur is, dient men te overwegen of dit systeem de juiste keuze is. Het argument dat dit vergelijkbaar is met het afbreken van een sleutel, kan ik niet volgen. Ik heb in mijn carrière nog nooit een sleutel afgebroken, maar wel veel defecte elektronica gezien.

28 juli 2024

Goede oplossing voor personeel

Installatie van de Bold locks ging voorspoedig en snel. We zochten een passende oplossing voor onze toegangsdeuren op de zaak voor diverse werknemers. We hebben te maken met veel vakantiekrachten en dus veel te veel sleutels in omloop. Samen met het portal een duidelijk overzicht wie nu waar naar binnen gaat en ook de toegang kan gemakkelijk weer worden opgezegd. Na wat hulp van de helpdesk, die overigens in het weekend niet bereikbaar is 😏, is het gelukt mijn installatie te voltooien. Medewerkers zijn blij met een dergelijke oplossing en dus de chef ook.

13 juli 2024

Een geweldige ervaring met dit product

Het is een geweldig systeem perfekt Slot anti inbraak met een goede app een clicker die perfekywerkt en met een systeem van afstand bestuurbaar oftewel via de app iemand u buiten staat op afstand openen
Geen sleutel meer nodig want die heb je er niet meer bij alleen met een app die als je in de binnen een korte straal van de cilinder automatisch openend

14 april 2024