Ik drink vaker suikervrije toevoegingen om smaak te krijgen in het water (ook van concurrenten). Nu dit voor de eerste keer geprobeerd. (Proefpakket 70+ smaken gekocht) -smaakt heel zoet (echt... Toon meer
Om te beginnen erg lastig zo een zakje voor 1,5 liter. Gokken dat je de helft van poeder uit zakje in je drinkfles gooit. Poeder lost soms niet helemaal goed op en blijven klontjes achter. Maar a... Toon meer
super! al meerdere keren besteld en telkens snel geleverd. de smaakjes zijn wel heel zoet, maar dat is makkelijk opgelost door meer water toe te voegen of maar een half zakje te gebruiken.
Ik voel mij zwaar opgelicht met de actie van bolero. 0,01 voor 4 flessen siroop plus 5,95 verzendkosten. Wat krijg ik? Een brievenbuspakketje dat nog geen 2,50 aan verzendkosten kost met daarin een pa... Toon meer
Over Bolerolimonadewinkel
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Delivered to your door.
All 66 flavours and sizes are available
Amsterdam, Nederland
- bolerolimonadewinkel.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Zeer tevreden!
Met 3 werkdagen had ik idd mijn bestelling binnen. Prima verpakt en zeer tevreden! Tot de volgende bestelling!
Vlot geleverd!
Kocht mijn Bolero voorheen elders maar daar was de keuze in smaken beperkt, na een beetje Googlen bij Bolero Limonade winkel uitgekomen en mijn favoriete smaken besteld. Super fijn dat er zo veel keuze is en zowel los als in bulk besteld kan worden.
Vlot geleverd! Mijn bestelling was helaas onvolledig maar dit werd snel aangepast en een dag later had ik alles in huis. Super tevreden!
Verpakkingen verkreukeld en onhandige sachettes
Verpakkingen komen kapot en verkreukeld aan tegenwoordig. Andere zijn al uit de verpakking gehaald. Ze verkopen items als 'sticks', maar dat zijn het niet. Ik was ooit zeer tevreden, maar de manier waarop ze het tegenwoordig versturen en de items verpakken is hard achteruit gegaan
Geweldige klantenservice!
Ik ben al enkele jaren klant hier. Ben altijd zeer tevreden geweest over hun heerlijke producten en vlotte levering dus heb ook een vriendin en mijn moeder overtuigd. Ook zij zijn tevreden Bolero te hebben leren kennen. Maar waarin deze winkel echt uitblinkt naar mijn recente ervaring is klantenservice! Onlangs had ik een verkeerde bestelling gedaan. I.p.v 3 zakjes mango smaak klikte ik per ongeluk een lijntje hoger op 3x doosjes van 24 stuks mango chili. Pas bij de levering merkte ik mijn fout op. Ik heb toen een mailtje gestuurd en al snel werd afgesproken dat ik die zakjes mocht terug sturen en ze na ontvangst het bedrag zouden terug betalen. En idd! Op minder dan een week tijd na mijn mail staat het geld al op mijn rekening. Ik waardeer hun begrip en snelle afhandeling ten zeerste. Het was ten slotte mijn eigen domme fout. Hierin zie je maar hoe ze zichzelf onderscheiden van andere winkels en klantentevredenheid voor hun belangrijker is dan winst! Dank je wel Bolero team! ❤️
Snap niet dat er zijn die problemen…
Snap niet dat er zijn die problemen hebben. Gisteren besteld vandaag in de bus. smaakjes zijn lekker ik drink er meer water door.ik doe wel de helft minder in het water anders is het me te zoet.
Ze reageren niet op mail
Ze reageren niet op mail , ze reageren niet op fb.
Ik wacht al 5 werkdagen op mijn bestelling terwijl er op de site staat dat je binnen 3 werkdagen je product binnen hebt.
Je moet vooruit betalen......
heerlijk drankje
Ik vind het heerlijk drinken, en mak dan ook elke keer 2 liter klaar, heerlijk koel is het zo lekker.
Zeer tevreden een ruim aanbod aan…
Zeer tevreden een ruim aanbod aan smaken, gemakkelijk in gebruik en zeer lekker snelle levering binnen de 3 werkdagen had ik het aa gekregen