BOLIA Reviews 6.082

3. Meubelaccessoires
  4. Woonkamermeubilairwinkel
  5. Tuinmeubelwinkel
  6. Zitbankenwinkel

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers, inspireret af den foranderlige natur, der omgiver os. Vores designs er udtænkt af anerkendte designere fra hele verden og skabt i hånden af de dygtigste møbelsnedkere - i kun de bedste, mest holdbare materialer. Tidløst design, der er skræddersyet til dig, og skabt til at holde i generationer.

4,3

Uitstekend

6K reviews

gemengde ervaring

4 januari een bestelling gedaan. Zou een snelle levering zijn. Helaas kwam er niets. Onduidelijk waardoor dit ontstaan is. Klantenservice medewerker heeft wel goed werk gedaan door uiteindelijk de spullen opnieuw te bestellen. Toen was het binnen de afgesproken termijn binnen. Dus: twee sterren voor de eerste poging, 4 voor de tweede bestelling die eind februari geleverd is.

25 februari 2026

Hi Hendrika,
Thank you for your feedback.
We’re sorry for the trouble with the first delivery, but we’re glad we were able to help you so you could receive your items. Have a wonderful day.
Best regards,
Mathilde, BOLIA

Zwaar teleurgesteld in Bolia

De aankoop en levering van onze bank ging fantastisch. We zijn nu een half jaar verder, en onze elementen bank heeft zeer diepe kuilvorming. Er is een onafhankelijk bedrijf door Bolia ingeschakeld, die dit ook bevestigde, heeft zelfs fotos doorgestuurd. Dit doordat er geen ondersteuning in de kussens zit. De bank ziet er uit alsof hij al 10 jaar oud is. Van Bolia de mededeling gekregen dat het door gebruik komt en ze er verder niets mee doen. Onacceptabel voor zo'n dure bank ....echt slecht Dit. Koop nooit meer een bank bij Bolia...zeer slechte service. Dat er een keer iets fout kan gaan begrijp ik, maar verwacht van dit bedrijf dat ze het ook professioneel oplossen....ben zwaar teleurgesteld.

27 februari 2026

Hi Yolande,
Thank you for your review.
We are sorry to hear that you are not satisfied with your sofa. We would like to look into your case and will send you an email.
Have a great day.
Best regards,
Mathilde, BOLIA

Het artikel werd zelf vroeger…

Het artikel werd zelf vroeger afgeleverd dan dat de winkel had opgegeven. Wat zeer positief was, proficiat.
Je kon zeer goed het verloop van het artikel volgen.
Het artikel was zeer goed verpakt waarbij er geen enkele schade was.

12 oktober 2022

Beste Patrick,
Bedankt voor je positieve review, dat waarderen wij zeer.
Fijn om te horen dat je tevreden was met de levering!
Ik wens je een fijne dag.
Vriendelijke groeten
Sophie Rikhof
Bolia International A/S

Prima levering en zeer tevreden over…

Prima levering en zeer tevreden over het aangekochte zitbank je

3 september 2022

Hello Magda
Thank you for your review!
We are very pleased to hear that you had a good experience.

Best regards
Julie, Bolia International A/S

Scherven brengen…….

Wij zijn de gelukkigen die in Alkmaar tegen jullie winkel aanliepen. We waren op zoek naar een ontbijt servies en iets aan de wand. Geweldig geslaagd met hele vriendelijke dames. Helaas bij thuis komst enkele onderdelen stuk,ons eigen schuld. Geen probleem de week erop weer graag naar de winkel terug en werden de onderdelen nog netter ingepakt en met een glimlach voor ons de deur geopend. Een top ervaring. Dank Cees en Gerda

15 juli 2022

Hi Mevrouw,
Thanks for your kind review - we really appreciate you taking the time to share your experience with us.
All the best,
Signe / Bolia

Shop in Alkmaar is verry gold

Shop in Alkmaar is verry gold. Connection to Raadhuisstraat in Amsterdam also oké.

2 mei 2022

Hi Ron Triep,
Thanks for your review!
We’re glad you’ve had a nice experience with us 😊
All the best, Signe / Bolia

Bestelling in België - levering in het buitenland

Een bestelling in België voor een levering in Frankrijk met een leveringsdatum in de toekomst (afhankelijk van de opleveringsdatum van het gebouw).
Alles is vlekkeloos verlopen (uitgenomen het feit dat ik geen SMS ter bevestiging heb ontvangen gezien het een buitenlandsnummer was).
Kwaliteit product is blijkbaar zeer goed.
Transportfirma heeft de tijd genomen (ik weet niet of dit toevallig was en of het altijd kan) om uit te pakken alles op zijn plaats te zetten en ons de nodige gebruiksaanwijzingen te geven (ook alle karton, plastiek werd netjes terug meegenomen)!

5 april 2022

Top Personeel in de winkel van Eindhoven

Personeel in de winkel van Eindhoven, zeer vriendelijk en behulpzaam. Zeer aangename winkel en perfect verder geholpen. Ook klantenservice was zeer snel en behulpzaam

20 februari 2022

Hi,
Thanks for taking the time to share your experience.
We’re happy you had a good time shopping with us!
Best, Signe / Bolia

2 stoelen gekocht in de outlet

2 stoelen gekocht in de outlet, prima. Vreemd is dat je de stoelen die daar dan staan niet meteen mag meenemen? Het waren de allerlaatste. Ik vroeg de dame of ze wilde informeren of ik ze niet sneller mee kon nemen, hierover geen enkele feedback over gehad. Bij het afrekenen moet je een contract ondertekenen dat als je de stoelen ophaalt, deze zelf uit de winkel moet tillen namelijk het personeel is voor outlet producten niet verzekerd? Kreeg hiervan een vreemde smaak van in m’n mond.
De stoelen zijn er nog niet, maar ik hoop dat ze goed zitten, wat uiteindelijk het belangrijkste is.

Met vriendelijke groet Haico

24 januari 2022

Beste Haico,

Bedankt voor je feedback.

Als showroom modellen uit de winkel worden verkocht, dan is het vaak zo dat ze pas op een bepaalde datum opgehald kunnen worden, omdat ze eerst omgeruild moeten worden met nieuwe producten voor in de showroom.
Omdat de producten niet in verpakking zitten moeten de klanten zelf de producten uit de winkel tillen, aangezien het winkelpersoneel niet verzekerd zijn als ze het bijvoorbeld laten vallen of dergelijke.

Nog veel plezier met je nieuwe stoelen en een hele fijne dag gewenst!

Laure
Bolia International A/S

Mooie meubels en prima bezorging

Mooie meubels en prima bezorging, via bezorgpartner. De meubels zijn prachtig, mooi design en kwaliteit voelt goed aan. De bezorgpartner was vriendelijk, maar gaf aan de dozen niet mee terug te nemen omdat ik anders de producten niet meer zou kunnen ruilen (dat wil ik ook niet, maar de tijd om te controleren op beschadigingen was er niet). Daarom had 6 levensgrote dozen in huis staan, elke stoel apart verpakt, en moest ik deze zelf opruimen. Ik had voor deze prijs meer "service" omtrent de bezorging verwacht.

8 oktober 2021

Super handel

Super sofa, og levering som bestilt!

25 augustus 2017

Hej Maria

Tak for de 5 stjerner.

Det er så fint at du er tilfreds med din nye sofa og leveringen af denne, vi håber du nyder den :)

Ønsker dig en riktig fin aften
mvh
Julie
Bolia International

Reviews in alle talen tonen. (6.082 reviews)