BOLIA Reviews 1.513

3. Meubelaccessoires
  4. Woonkamermeubilairwinkel
  5. Tuinmeubelwinkel
  6. Zitbankenwinkel

Bienvenue chez Bolia. Un univers design scandinave inspiré par la nature changeante qui nous entoure. Nos modèles design sont conçus par des designers reconnus dans le monde entier et fabriqués à la main par les ébénistes les plus compétents à partir des matériaux les plus durables et de la meilleure qualité. Un design intemporel créé sur mesure spécialement pour vous et pour durer pendant plusieurs générations.

4,5

Uitstekend

2K reviews

Geweldige service en geweldige meubels…

Geweldige service en geweldige meubels en accessoires.

1 november 2025

Bonjour,

Merci pour votre commentaire. Nous sommes ravis que vous aimez notre service et nos designs.
Cordialement, Randi /BOLIA

Fijne ervaring

Julie was een enorme hulp bij het vinden van de juiste inboedel voor ons appartement. Ze heeft meegedacht zonder ons iets op te dringen. Een fijne ervaring, ik ga deze winkel zeker aanbevelen!

26 oktober 2025

Antwoord van BOLIA

Bedankt voor de 5 sterren en de vriendelijke woorden! We zijn blij om te horen dat je zo goed geholpen bent door Julie en een goede ervaring hebt gehad bij ons.
We hopen je in de toekomst weer te verwelkomen bij ons!
Lotte, BOLIA

Prachtige bank. Stipt op tijd geleverd en uitstekende correspondentie.

Prachtige bank geleverd. Zeer correcte behandeling en snelle correspondentie met medewerker in winkel. Levering keurig op afgesproken dag en tijd!

8 oktober 2025

Antwoord van BOLIA

Bedankt voor je positieve review! Dit waarderen wij enorm en zijn blij dat je tevreden bent met onze service. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen.
Lotte, BOLIA

Reviews in alle talen tonen. (1.513 reviews)