Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service og tilbud på cross sofabord. Bordet kom endda før den oprindelige oplyste leveringsdato. Flot bordplade i mørkgrå stenlook og egetræsben i krydsstel passer perfekt til den nye u-sof... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service! Jeg havde købt et tv-møbel som jeg grundet flytning ikke åbnede før en måned efter modtagelsen. Pakken så umiddelbart ubeskadiget ud, men da jeg åbner pakken er det ene... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det bedste service til dato. Bestilte stressless spisebords stole, fik dem leveret og fandt ud af jeg havde bestilt str M istedet for L, uden form for argumentation tog de stolene retur og hentede... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Meubelwinkel
  2. Slaapkamermeubilair winkel
  3. Woonkamermeubilairwinkel
  4. Kantoormeubilair winkel
  5. Tuinmeubelwinkel
  6. Zitbankenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Bolighuset Ringkøbing vil vi gøre hvad vi kan for at du får en god oplevelse både i vores fysiske butik og i vores webshop, vi er alle faguddannet så alle spørgsmål omkring møbler er mer end velkomne!

4,6

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fik en oplevelse jeg ikke havde regnet med når man betaler 2000 kr.

Havde bestilt en stol og betalt 2000 kr. for at få leveret stolen færdig monteret, bestemt ingen problem blev der sagt 2000 kr. er rigtig mange penge for en pensionist, der kom 2 unge mennesker og afleverede stolen usamlet, jeg sagde at der var betalt for en færdig monteret stil, det havde de aldrig prøvet, den ene prøvede og det lignede jeg ved ikke hvad, jeg ringede og klagede, og der kom så en montør ud og ordnede det, men at betale 2000 kr. og så alt det postyr,det var ikke hvad jeg havde regnet med.

16 april 2026
Logo Bolighuset

Antwoord van Bolighuset

Hej Grethe

Mange tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner.

Vi er selvfølgelig kede af, at forløbet ikke blev, som du med rette kunne forvente, når der var betalt ekstra for levering med opbæring og montering.

Opgaven blev udført af StepTransport på vores vegne, desværre var opgaven for stor til de første der var ude ved dig. Heldigvis blev der hurtigt fulgt op på det, og en anden montør fra StepTransport kom ud samme dag og fik stolen samlet korrekt.

Vi forstår godt, at det samlede forløb gav anledning til frustration, og det beklager vi. Samtidig er vi glade for, at problemet blev løst hurtigt, så du samme dag kunne tage din nye stol i brug.

Du ønskes en god weekend.

mvh Christian

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

En trist oplevelse

Bestilte 4 spisebordsstole. Ventede 3 uger på at de kunne leveres. Desværre har Bolighuset valgt at benytte BFT logistik som fragtmænd og de kom aldrig med varene trods jeg sad hjemme to gange i mange timer og ventede. Til sidst blev jeg så træt af det fragtfirma, at jeg bad om pengene retur. Det fik jeg med det samme og har nu valgt et andet møbelhus som leverer med GLS til en lokal pakkeshop.
Mit råd til Bolighuset: Find et andet fragtfirma for jeg er ikke den eneste som har ventet forgæves flere gange på BFT. Se bare deres Trustpilot.

15 april 2026
Logo Bolighuset

Antwoord van Bolighuset

Peter, tak for din anmeldelse.

Vi beklager meget det forløb, du har haft med din ordre.
Logistik kan være en svær størrelse, og selvom fejl kan ske, har denne sag været usædvanligt uheldig.
Det er på ingen måde i vores interesse, at du har måttet vente forgæves flere gange.

Du ønskes en god weekend.

mvh
Christian

Flot cross sofabord

Flot bordplade i mørkgrå stenlook og egetræsben i krydsstel passer perfekt til den nye u-sofa

26 maart 2026

Køb med gode oplevelser!

God information, levering hurtigere end forventet. selve leverancen var hurtig og effektiv. Selve den leverede vare svarede fuldt ud til forventningen og til en fair pris.

20 maart 2026

super god service

super god service.levering til tiden, flotte produkter, helt intakt, ved leveringen. kan helt klart anbefale at hamdle dette sted.

25 februari 2026

Fantastisk service

Fantastisk service!
Pakken så umiddelbart ubeskadiget ud, men da jeg åbner pakken er det ene hjørne beskadiget.

Jeg er nu klar over at jeg burde have tjekket varen med det samme og at de kunne afvise min henvisning da det er en måned efter købet.

Men efter dialog med Bolighuset og fremvisning af billeder har de tilbudt at erstatte det beskadiget korpus tiltrods for min sene tilbagevenden.

De får mine bedste anbefaling

2 maart 2026

Virkelig god service

Virkelig god service

Vi havde købt en sofa for flere år siden og de var meget behjælpelige med at finde ekstra ben til sofaen til en god pris.

27 januari 2026
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.