Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var ret så nervøs efter anmeldelserne, MEN jeg havde et behageligt og fint syn👍. Skrev for at høre hvornår jeg ville få indskud udbetalt og fik hurtig og venlig ekspedition. Jeg har kun oplevet s... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Boligsyd snyder, og sender urigtig opgørelser. De mener at man kan afregne med 4 måneders flytteafregning, selvom lejekontrakten siger 3 måneder. Men de er åbenbart en del af eliten, for nogle hold... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Boligsyd virker som et bedre boligforening!. End. At for hovedpine tit af at bo i, Salus boligforening. For jeg har sendt 4 E-mail til Salus boligforening. Efter om naboer klar og. Har ikke få... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Boligselskabet kan ikke anbefales. Boligselskabets kontor kan man ikke komme i kontakt med ud over mellem kl. 0700 og kl. 0900 Såfremt man skal have fat i boligselskabet kan man skrive til dem hvi... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig behandling af handicappede lejere

Min datter er døv og udviklingshæmmet. Hun boede sammen med sin mand, som også var døv, i et rækkehus af Boligsyd boligforening i Aabenraa.
Hendes mand døde desværre pludselig i oktober 2014 af en blodforgiftning, hvorefter boligen blev opsagt.
For at hjælpe min datter videre, besluttede vi at prøve at spare hende for yderligere omkostninger, og at gøre alt for at få så meget som muligt tilbage af indskuddet. Vi meddelte boligforeningen, at vi ville aflevere boligen i nymalet og rengjort stand, og forventede selvfølgelig at få det meste af indskuddet tilbage.
Inden vi gik igang, havde min kæreste, som er uddannet maler, et møde med den ansvarlige i boligen, hvor der blev aftalt hvilken slags maling, farve, glans osv der skulle til. Samtidig blev der aftalt, at til gengæld for, at vi udbedrede diverse fugeskader, som lejeren normalt ikke hæfter for, ville min datter kun blive beregnet for at afslibe og lakere stuegulvet, som havde ridser af normal slitage, selvom der var små ridser på gulvet i soveværelse og gæsteværelse.
Dette fik vi så desværre ikke på skrift.
Vi bruger så flere tusinde kroner på maling, samt 3 weekender på at gøre boligen ren og klar til aflevering.
Da min kæreste møder op med nøglerne på den aftalte fraflytningsdag, står et hold af malere udenfor huset, klar med alt grej - det kan så undre os, da vi jo har meddelt, at vi afleverer boligen nymalet.
Det viser sig så, at manden som skal syne boligen, ikke er den som aftalerne er indgået med, men hans bror (som tilfældigvis er ansat i samme boligforening) Han afviser alle aftaler, mener at malingen har forkert glans både på vægge og lofter og er dårlig udført, og at alt skal males igen. Forøvrigt mener han at samtlige gulve i boligen skal slibes og lakeres - han vurderer dem til at være misligholdt - dvs - man får ikke nogen rabat i forhold til at man har boet der et antal år, men skal betale hele beløbet. Ydermere bliver der beregnet for rengøring af både indendørs og have, hvor der bliver medsendt nogen regninger uden specifikationer. Der er også en post for at lave vandregnskab (det beløber sig så til 250 kr - selvom det faktisk var min datter der havde betalt for meget) ..... hvad er det så lige ? Læser man ikke bare måleren og sender en regning eller betaler tilgodehavende?
Efter at min kæreste prøver at indvende, tillader han sig endog at udtale, at han faktisk er ret ligeglad med om de er både døve og dumme.
Desværre bliver min kæreste dog nød til at underskrive fraflytningsrapporten, da vi ellers ville hæfte for huslejen indtil det var afklaret.
Jeg melder sagen til boligklagenævnet som bearbejder sagen efter at man betaler 140 kr. Efter et par måneder får vi så besked, at de ikke kan behandle den, da der skal en bevisførelse til. Hvis vi vil gå videre i sagen, skal den i retten.
Det har vi så hverken overskud, tid eller råd til - så nu har jeg for en halv time siden bidt i det sure æble og betalt efterregningen, selvom jeg slet ikke synes det er i orden.
Godt, at der kommer nye regler og krav i forhold til boligforeninger.

1 juli 2015
Review zonder uitnodiging

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.