Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg har haft en utrolig positiv købsoplevelse med BG. Fra første kontakt følte jeg en oprigtig imødekommenhed og professionalisme. Min udfordring var, at jeg havde handlet... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mega dårlig kvalitet. Vi har fået flere firma gaver i familien. Håndtaget er gået i stykker på dem, efter 2 rejser med dem. Svaret fra kundeservice er de ikke dækker håndtag på garantien, men j... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Allerede efter anden rejse er plastikken flækket på begge sider af kufferten, så den er lige til skraldespanden. Værste kvalitet jeg nogensinde har set. Jeg håber alle andre der overvejer at... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kære Bon Goût, Der er kundeservice, og så er der dem, der tager kundeservice til et højere niveau! Til Christian og drengene på lageret: Kæmpe stor tak for jeres hjælp. Jeg havde bestilt tre kuffer... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Koffer- en tassenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Mere end 70 års erfaring - Historien om Bon Goût: Bon Gout blev grundlagt af Erik Guttermann i 1945, på Vesterbrogade i København. Efterhånden som Bon Goût blev kendt for deres kvalitets produkter, som oprindeligt var at designe og producere dametasker, voksede virksomheden og dens personale, hvilket betød, at der skulle bruges nye og større lokaler. I 1967 blev ejendommen på Smedland i Glostrup opført, hvor pladsen til den udvidede produktion og eget lager, blev aktuel. Bon Goût har i generationer oplært nogle af branchens dygtigste og mest kompetente porteføljemagere. Fra en tid, hvor man mere eller mindre producerede alle produkter selv, blev verden efterhånden mere åben og globaliseret, hvilket fik betydning for produktionen af egne varer. Omvendt, så kunne man nu, tilbyde vores kunder, et større og anderledes udvalg af varer, fra det meste af verden. I 1993 fik Bon Goût prædikat som KGL. Hofleverandør, af hendes Majestæt Margrethe II, Danmarks dronning. En titel som vi er meget stolte af. I 2002 blev Bon Goût ApS stiftet og virksomheden blev derved sikret generationsskiftet, med en ung ledelse i front. Bon Goût`s ambitioner, vil som altid være, at levere forskellige varer til forskellige typer kunder, og det i et design og i en kvalitet som vi kan være stolte af. Vi har mange års erfaring med lædervarer og vi har stærke kompetencer inden for området, hvilket betyder at vi altid bestræber os på at gøre det endnu bedre, samt at vores varer er i en god kvalitet, i et flot design og er tidsmæssigt opdateret. Bon Goût dækker i dag hele viften fra modetasker og punge i imiteret læder til lave priser, til eksklusive varer i højeste kvalitet. Special opgaver og prototyper: Vi bruger gerne vores store erfaringer og kompetencer med at hjælpe og vejlede vores erhvervskunder på bedste vis, vi har også mulighed for at bruge vores store netværk. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om en eventuelt kommende opgave eller spørgsmål. Vi kan desuden tilbyde flotte firmagaver, med eget logo eller hvad jeres ønske måtte være.

2,5

Slecht

TrustScore 2.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Dårlig “service”

Jeg fik mine kufferter juleaften 2020. Min kabinekuffert gik allerede kort tid efter i stykker. Det er trolleystativet den er gal med. Den er meget svær at klappe sammen. Oftest kan den slet ikke komme ned i kufferten. I mit svar fra teknikeren står der at de ikke kan se nogen fejl på trolleystativet. Dermed er sagen afsluttet. De mener at jeg skal tage kontakt til flyselskabet. Det har jo intet med dem at gøre, det er en kabinekuffert og skulle meget gerne kunne holde til at komme med op i flyet. Derudover nogle småfejl som de heller ikke vil vedkende sig. Alt i alt en elendig oplevelse når man tænker på hvor dyre de kufferter er.

12 december 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig god kvalitet til prisen

Rigtig god kvalitet til prisen. Jeg købte min 2. computer taske fra BG da min gamle desværre blev stjålet. Jeg synes design og kvalitet er det bedste jeg har set indtil videre. Giver kun 4 stjerner da der desværre var en mindre ridse i kunstlæderet på tasken, det er heldigvis ikke særlig tydeligt så synes ikke det var nok til at returnere tasken.

1 november 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ville bytte en taske der var…

Ville bytte en taske der var ubrugelig...prøvet ėen gang. Mærkerne var taget af. Havde bon...blev mødt med ugidelig expedient der oplyste at intet kunne tages tilbage uden mærkater..."Den kan jo ikke sælges igen!"...Rigtig dårlig kundeservice!

23 september 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altså ud over de flotte designs og den…

Altså ud over de flotte designs og den fantastiske kvalitet af Bon Gout kufferter, så har virksomheden den absolut bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet! Man skal godt nok lede længe efter en mere personlig og positiv service! Jeg har allerede fortalt gud og hver mand om det og jeg agter at fortsætte!

28 juli 2022

Virkelig ringe mad....

Virkelig ringe mad....

God at man havde bestil bearnaise sauce på siden da den kom i brug på noget af det tørreste kød jeg længe har fået i deres shish kebab mix.

Men igen så var bearnaisesauceen iskold og de havde ikke engang prøvet at varme den op..
Skuffende middels talt.

Og deres "hjemmelavet" falafel, ufff den var hevet direkte op af en pose fra frost.

Virkelig ringe bestiller aldrig fra dette sted igen, og håber heller ikke andre gør det, det er sku ikke pengene vær,

Steder som dette bør bare lukke.

27 april 2022
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.