How do I actually reach a person about a stuck withdrawal
Lees wat reviewers zeggen
Staram się traktować to jak zwykłą rozrywkę, nie źródło zarobku i tu to się sprawdza. Nie ma nachalnych komunikatów typu „deponuj teraz bo coś tam”. Gram głównie w ruletkę na żywo, krupierzy normalni,... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Aanbevolen keuze 🎯 Beste welkomstdeal vandaag
Contactgegevens
Nederland
- bonus-card-now.click
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Money Train in the app but not on…
Money Train in the app but not on desktop?? same slots list.
How do I actually reach a person about…
How do I actually reach a person about a stuck withdrawal
new games section stuck on the same 8…
new games section stuck on the same 8 titles since march
Wagering bar stuck at 74% for two days…
Wagering bar stuck at 74% for two days now
Wsparcie też wieczorem
Często gram późno i bałam się, że jak będzie problem, to nikt nie odpowie. A pisząc o 23 dostałam odpowiedź po paru minutach. Nie musiałam czekać do rana.
Trochę chaotyczne, ale mi pasuje
Interfejs nie jest idealny, czasem szukam dłużej niż bym chciała. Ale gry, które lubię, działają bez zarzutu, bonusy wchodzą, wypłaty dochodzą. W sumie to najważniejsze, więc te niedociągnięcia wizualne jestem w stanie przełknąć.
Technicznie bez zarzutu
Jestem z zawodu programistą, więc zawsze zwracam uwagę na rzeczy, których inni nawet nie zauważą. Tutaj na plus: szybkie ładowanie, brak błędów javascript w konsoli (sprawdzałem z ciekawości), dobre szyfrowanie połączenia. Kasjer działa przewidywalnie, nie ma dziwnych timeoutów. Co do samej gry – cóż, hazard jak hazard, raz na wozie, raz pod. Ważne, że platforma działa stabilnie i nie mam wrażenia, że coś jest kombinowane przy wynikach.
Miła obsługa, ale czasem zajęta
Raz czekałam ponad 10 minut na chat, ale jak już się połączyłam, to pani bardzo cierpliwie tłumaczyła, nie zbywała mnie, nie rzucała gotowcami, to się ceni, bo nie wszędzie tak jest.
Zwykłe kasyno, które po prostu robi swoje
Nie ma tu jakiegoś wielkiego wow, przynajmniej dla mnie. Ale jest coś ważniejszego: przewidywalność. Jak wpłacam, to wiem, że środki się pojawią. Jak proszę o wypłatę, to przyjdzie w rozsądnym czasie. Jak czytam o bonusie, to zasady są takie same w praktyce. To może brzmieć nudno, ale przy hazardzie ja właśnie takiej „nudy” potrzebuję.
Dobre filtrowanie gier
Podoba mi się, że mogę szybko odfiltrować tylko te gry, które lubię, np. z jackpotem albo konkretnego producenta. Dzięki temu nie tracę czasu na przewijanie setek tytułów. Niby drobiazg, ale bardzo ułatwia życie stałemu graczowi.
Wersja przeglądarkowa na PC bardzo stabilna
Gram tylko na komputerze, kilka godzin zdarza się ciągiem i jeszcze mi się nie zawiesiło, nie wylogowuje nagle, nie gubi salda, to dla mnie kluczowe.
Trochę żałuję, że się wciągnąłem, ale lubię to miejsce
Być może spędzam tu za dużo czasu, szczególnie wieczorami, jak żona już śpi. Jednocześnie muszę przyznać, że strona jest dobrze zrobiona i przez to aż za przyjemnie się gra. Staram się teraz bardziej kontrolować, ale ciężko byłoby mi się całkiem przenieść gdzie indziej.
Wsparcie trochę śpi, ale pomaga
Miałem problem z potwierdzeniem adresu mailowego, kod nie chciał przyjść. Pisałem na czat i miałem wrażenie, że osoba po drugiej stronie ma jeszcze z dziesięć rozmów, bo odpowiedzi były z opóźnieniem. Ostatecznie pomogli, wysłali link ręcznie i zadziałało, więc nie mogę narzekać na efekt, ale tempo mogłoby być lepsze.
Wieczorem trochę wolniej chodzi strona
Zauważyłem, że w godzinach szczytu czasem lobby ładuje się dłużej. Nie jest to tragedia, ale różnica między porankiem a wieczorem jest. Jak już wejdę w grę, to działa normalnie, więc da się przeżyć.
Nie gram dużo, ale czuję się tu swojsko
Jestem raczej niedzielnym graczem, raz w tygodniu coś wrzucę. Mimo to nie mam wrażenia, że jestem mniej ważny niż ci, co ładuje tysiące. Support odpowiada normalnie, strona nie dzieli ludzi na lepszych i gorszych.
Slot z owocami dalej rządzi
Może jestem staroświecka, ale najbardziej lubię te proste owocówki. Tu mają kilka klasycznych gier, które przypominają mi stare automaty z barów. Fajnie, że nie znikają w tłumie nowych bajeranckich slotów, tylko są normalnie dostępne.
Jak na spontaniczny wybór, trafiłam dobrze
Wybrałam to kasyno prawie losowo z listy, bo miało polski język i złotówki, i tak zostałam, bo wszystko chodzi jak trzeba, nie miałam jeszcze powodu, żeby się przenosić gdzie indziej.
Moja odskocznia od codzienności
Nie mam jakichś wielkich pasji poza pracą i domem, więc to kasyno wypełniło mi trochę wolnych chwil. Gram odpowiedzialnie, wiem, ile mogę wydać. Strona jest na tyle przyjazna, że nie dokładam sobie nerwów przez jakieś błędy techniczne.
Ogólnie pozytyw, chociaż portfel czasem płacze
Lubię tu wchodzić, bo technicznie i wizualnie wszystko mi odpowiada. Ale jak przesadzę z ilością gier w tygodniu, to potem muszę docisnąć budżet na inne rzeczy. To nie jest problem strony, tylko mój, ale warto o tym pamiętać.
Dit is Trustpilot