Twindor casino | 15 000 zł + 500 FS + x2 punkty! Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kiedy wszyscy śpią, ja mam godzinę tylko dla siebie. Czasem czytam, czasem gram tutaj. Lubię, że kasyno nie hałasuje wyskakującymi oknami, mogę sobie spokojnie klikać w ciszy. Dla introwertyczki – ide... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

My $80 withdrawal to mobile actually honestly wallet stayed pending there for 5 days. Live Chat only again honestly again really said to just wait really there honestly, no reason, no next step..

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gram tu trzeci miesiąc, nie codziennie, tak raz dwa razy w tygodniu. Ogólnie nie mam się specjalnie do czego przyczepić. Wpłaty kartą przechodzą, wypłaty na konto bankowe zazwyczaj w ten sam dzień, mo... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Siadłem po północy, bo nie mogłem zasnąć. Myślałem, że się odstresuję przy kilku spinach. Niestety, serwer co chwila wywalał mnie z gry, komunikaty o błędach, brak połączenia. Saldo raz się aktualizow... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Casino
  2. Wedkantoor
  3. Bookmaker
  4. Gokhuis
  5. Online casino/bookmaker

Geschreven door het bedrijf

Twindor casino | 15 000 zł + 500 FS + x2 punkty!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nieidealnie, ale uczciwie

Trochę mnie wkurzyło, że bonus ma dość wysoki obrót, tego nie doczytałem na początku i potem musiałem więcej kręcić niż planowałem. Z drugiej strony, pieniądze z normalnych wygranych weszły na konto bankowe w dwa dni, bez żadnych kombinacji. Support nie jest może turbo szybki, czekałem jakieś 15 minut na czacie, ale przynajmniej odpowiedzi były konkretne. Bilans ogólnie na zero, ale przynajmniej mam poczucie, że zasady są jasne, jak się człowiek wczyta.

Spoko automaty z jackpotem

Lubię te ich gry z jackpotami, wiadomo, że raczej nie wygram głównej puli, ale świadomość, że coś tam może wpaść, dodaje emocji. Kilka razy trafiłem jakieś mniejsze pule, po 100–200 zł ekstra, robi to różnicę jak grasz małymi stawkami. Kasyno nie kombinuje, wszystko widać w historii transakcji, jackpot wypłacony jak normalna wygrana, bez dodatkowych warunków. Fajne urozmaicenie, jak się znudzi zwykłe klikanie.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Moje pierwsze online kasyno w życiu

Mam już swoje lata i do tej pory grywałem tylko w papierowe zdrapki i czasem lotto. Syn mi założył konto tutaj i pokazał jak to działa. Na początku trochę się bałem, że wszystko przegram, ale jak ustaliliśmy zasady, ile mogę miesięcznie przelać, to się uspokoiłem. Nawet raz wygrałem więcej niż w totku, więc jestem zadowolony.

Zdrowe podejście do hazardu

Podoba mi się, że na stronie jest dużo informacji o odpowiedzialnej grze, linki do pomocy, testy samokontroli. Na początku myślałem, że to ściema, ale kiedy napisałem, że mam problem z za dużą grą, faktycznie pomogli mi ograniczyć konto. Nie robili z tego sensacji, po prostu spokojnie wyjaśnili możliwości. To rzadkość.

Doceniam możliwość limitów dziennych

Ustawiłem sobie limit dzienny wpłat i dzięki temu nie mam już tych głupich impulsów, żeby „odbić się” za wszelką cenę. Jak limit się kończy, to koniec, nie mogę już nic dopłacić i tyle. Na początku mnie to denerwowało, teraz widzę, że to mi robi dobrze na portfel i na głowę. Dobrze, że to w ogóle jest.

Sentyment do pierwszej wygranej

To było pierwsze kasyno, w którym coś większego wygrałam – 900 zł, pamiętam do dziś. Od tamtej pory gram tu sporadycznie, ale mam jakiś sentyment. Wypłata wtedy przeszła bez problemu, więc zostało dobre wrażenie. Teraz już takich kwot nie trafiam, ale dalej lubię od czasu do czasu wrócić do tych samych gier.

Zero problemów z kartą

W innych kasynach moja karta ciągle była odrzucana, tutaj od pierwszego depozytu wszystko przeszło gładko. Nawet przy wypłacie na tę samą kartę nie było żadnych dziwnych komunikatów. Jak bank nie marudzi, to i ja nie marudzę.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Moje miejsce na wieczorne free spiny

Mam porównanie z dwoma innymi kasynami i tu zdecydowanie najczęściej dają darmowe obroty dla stałych graczy. Nie są ogromne, ale regularne, raz tu, raz tam. Lubię wieczorem wpaść, obrócić to co dali i zobaczyć, czy coś się z tego urodzi. Częściej nie niż tak, ale to nadal miły dodatek.

Kasyno bez pośpiechu

Lubię, że nic się samo nie odpala, nie wyskakują mi automatyczne turnieje czy coś. Wchodzę, wybieram grę, gram. Jak chcę bonus, to go aktywuję, a nie że mnie czymś zaskoczą. Kontrola jest po mojej stronie.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pomogli mi zamknąć konto na chwilę

Miałam gorszy moment, zaczęłam grać za dużo. Napisałam do supportu, czy da się zrobić przerwę. Bez większych pytań ustawili mi blokadę na kilka tygodni. Teraz wróciłam już spokojniejsza i bardziej uważam na to, ile wpłacam.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lubię, że nie krzyczy kolorami

Nie cierpię stron, które świecą jak choinka. Tutaj design jest w miarę stonowany, nie męczy oczu przy dłuższym graniu. Same gry wiadomo, że są bardziej kolorowe, ale przynajmniej panel i menu nie atakują fluorescencyjnym różem.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Spoko jak na pierwszy raz

Pierwsze moje kasyno online, spodziewałem się totalnej ściemy, a tu normalnie, wpłata kartą, trochę poszalałem na ruletce, coś wygrałem, coś oddałem, bez dramatu.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pierwszy depo i od razu coś

Wpłaciłam tylko 50 zł bo się bałam, że przegram w sekundę, a tu bonus się ładnie naliczył, trochę skomplikowane te obroty, ale doczytałam zasady i dało się przejść, na końcu ponad 300 zł wypłaciłam na konto, czekałam chyba z 5 godzin, dla mnie ok, bo i tak byłam w pracy. Na razie nie narzekam, zobaczę jak będzie przy kolejnych wypłatach.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stare nawyki z salonów wróciły

Kiedyś spędzałem dużo czasu w salonach gier, teraz przerzuciłem się na online. Trochę te same emocje, tylko bez dymu papierosowego. Kasyno daje radę, gry przypominają te stare maszyny, ale w lepszej oprawie. Muszę tylko uważać, żeby nie grać tak długo jak kiedyś.

Sensowna weryfikacja, nie przesadzają

Bałam się, że będą chcieli miliona dokumentów, a skończyło się na dowodzie i selfie. Wszystko zrobiłam z telefonu, bez skanera czy cudów. Potem już nikt mnie nie męczył przy kolejnych wypłatach. Lubię takie podejście: sprawdzają, czy jestem ja, ale nie robią z tego interrogacji. Gry i reszta funkcji są ok, ale to właśnie rozsądna weryfikacja najbardziej mnie tu uspokoiła.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Z konta na konto dość szybko

Korzystam głównie z przelewów bankowych, nie mam Revoluta ani nic takiego. Wpłaty dochodzą u mnie w kilka minut, wypłata trwała raz prawie dobę, innym razem tylko parę godzin. Nie jest to może błyskawica, ale w granicach rozsądku, bez wiecznego „w trakcie realizacji”.

Wersja przeglądarkowa mi wystarcza

Nie instaluję aplikacji, bo mam mało miejsca w telefonie. Gram tylko przez przeglądarkę i działa to zdziwiająco dobrze. Zero problemów z logowaniem, gry chodzą płynnie. Dla mnie super, bo nie lubię zaśmiecać pamięci.

Zaskakująco uczciwy cashback

Byłem przyzwyczajony, że cashback to zwykle jakiś żart, parę groszy. Tu po tygodniu grania przyszło mi powiadomienie, że mam zwrot części przegranych i faktycznie na koncie pojawiło się kilkadziesiąt złotych. Niby nie fortuna, ale miłe uczucie, że coś wraca. Uratowało mi to jeden wieczór, bo już miałem wyłączyć stronę.

Trochę się bałam

Zawsze myślałam, że w kasynie to tylko przegrać można, a tu zrobiłam malutki depozyt, poklikałam na automatach i na koniec wyszłam prawie na zero, więc nie taki diabeł straszny.

Dit is Trustpilot