God kvalité på produkter - men fick 3 varor som jag inte hade beställt alls och saknade 1 + 3 av de varor jag verkligen beställt (och redan betalat för).. Istället för att sända de varorna direkt,... Toon meer
Extremt prisvärda varor och när jag ville byta storlek fanns det som ett bytesformulär som automatiskt skickade mig en retursedel och beställde de nya samtidigt med SAMMA RABATT SOM PÅ MITT ORGINALKÖP... Toon meer
Har tidigare köpt Bh från Boody som var helt ljuvlig både i passform och material. Beställde nu trosor och strumpor och de håller samma höga kvalitet. Tyget i trosorna är som en andra hud, de känns... Toon meer
Supernöjd med mina trosor! Har letat över 15 år efter bra ersättare till mina gamla trotjänare från Lindex (som inte görs längre) och inte hittat några som känns lika bra, förrän nu! Briefsen från Boo... Toon meer
Literbuen 11, 2740, Skovlunde, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Good shopping experience. So happy with the underwear. Never experienced anything softer, great fit on all different models I tried.

Antwoord van Boody Sweden
Det var smidigt att beställa, fick varan snabbt och när jag behöver returnera så var även det smidigt!

Antwoord van Boody Sweden
Älska kvaliteten på både trasorna och bhn.

Antwoord van Boody Sweden
Fantastiskt sköna kläder! Synd att det bara finns frakt med bring dock.

Antwoord van Boody Sweden
Lite lång leveranstid, fick maila och fråga. Snabbt svar från kundsupport och varor levererades bara någon dag efter.
Gå ner i stl på överdel och gå upp i stl på underdel annars väldigt sköna

Antwoord van Boody Sweden
Över förväntan! Skönt material på allt jag köpte. Ganska stora i storleken så ta inte större storlek än vad du behöver! Det kommer att passa ändå!
Kommer handla igen

Antwoord van Boody Sweden
Detta är mitt andra par. Sköna att ha på kroppen. Önskar att det skulle vara olika ben längder
För mig är dom förlänga
Bra pris

Antwoord van Boody Sweden
Great products with great quality, well thought clothing. Loving the comfortable fit of bamboo. Wish they were some lightweight bamboo sweatpants to buy.
Cheers!

Antwoord van Boody Sweden
Så otroligt sköna plagg och faktiskt true to size! Jag är gravid och har letat och prövat så många olika märken och ingenting har fungerat eller varit tillräckligt bekvämt runt magen. Beställde, trosor, bh, leggings och en basic tröja, från Boody och de är det skönaste jag någonsin burit, som att de inte känns att man har de på. Bas-leggingsen fungerar utmärkt med bebismage, sitter uppe bättre än några andra gravidleggings jag testat, samtidigt som de andas och är så underbart mjuka. Jag la omedelbart en ny beställning för att fylla upp garderoben.

Antwoord van Boody Sweden
God kontakt de tillfällen något har blivit fel . Bra och hållbara produkter.
Har träffat på några varor där storlek har varierat beroende på färg - returer och byten fungerar också fint .

Antwoord van Boody Sweden
Otroligt mjukt och skönt material. Löp å köp!

Antwoord van Boody Sweden
Snabb leverans och bästa kvaliteten