Lost problemen goed op: nog steeds een superwinkel!!
Ik heb al eerder een goede review achter gelaten, maar nu maak ik er nog eentje, want ik had laatst een bestelling die niet aangekomen was.
Ik heb laatst een boek van zo'n 40 euro gekocht, en hij is nooit binnen gekomen. Ik heb contact gehad met een superaardige die mij heeft gevraagd of mijn adres wel klopt, en nadat bleek dat deze klopte, heeft ze mij mijn geld teruggegeven.
Dat vind ik echt ontzettend netjes, want er zijn ook winkels die weigeren een refund te doen omdat ze denken: goh die wil gewoon een gratis boek.
Ik ben ontzettend blij dat ik niet door een heel gedoe moest gaan om mijn geld terug te krijgen en ik vind het netjes dat Bookdepository zich gewoon aan de afspraak houdt: Geld voor boek. Geen boek? Geld terug.
Mijn mening tegenover bookdepository verandert dus niet: Het is een geweldige plek om goedkoop allerlei boeken te halen die eigenlijk nergens meer te verkrijgen zijn :)
Ik ga het boek gewoon nogmaals bestellen en hoop dat het deze keer aankomt! Bedankt bookdepository! 😀
UPDATE: Maanden nadat ik het geld teruggekregen had, ontving ik mijn boek alsnog! Deze was waarschijnlijk ergens achterop beland. Ik heb gemaild naar Bookdepository om ze te laten weten dat ik het boek alsnog gekregen heb, en het geld dus kan overmaken, maar de ontzettend vriendelijke klantenservice vertelde me dat ik het boek mocht houden en betaling niet meer nodig was! Geweldig lief dus!