Jeg følte mig ikke taget alvorligt…
Jeg følte mig ikke taget alvorligt eller imødekommet, da jeg bad om hjælp til at få sat mit crowdfunding projekt igang.
I starten da jeg skrev med indehaveren Michael, følte jeg mig taget godt imod, og han ville gerne besvare spørgsmål omkring hvordan det fungerede, som jeg ellers ikke kunne finde svar på nogen steder. Men så havde jeg problemer med at logge mig ind på platformen, og skrev en mail om at jeg ikke kunne logge mig ind, og at jeg ikke modtog nogen mail, når jeg bad om ny password, som der ellers stod, at jeg ville. Han skriver så et enkelt opfølgende spørgsmål, og så hører jeg ikke mere. Sidst på måneden prøver jeg at skrive igen, hvor han beder mig sende en af de mails, jeg skulle have fået tilbage til ham. Hvordan skulle jeg kunne det, når jeg ikke havde modtaget dem? Så får jeg så endelig tilsendt en mail, så jeg kan ændre mit password og logge ind på portalen igen. Jeg begynder så at skrive og udfylde det jeg skal derinde, og bruger nok 1-2 timer på at skrive ind. Så kan jeg ikke komme videre, fordi der ikke sker noget, når jeg trykker på 'videre' knappen, og jeg tror det er på grund af, at den ikke vil accepterer et billed jeg har lagt op. Jeg kan ikke se nogen muligheder for at gemme, som jeg havde fået lovning på at man kunne, så alt det jeg havde skrevet og udfyldt blev slettet igen. Jeg skriver så til ham igen, og beder ham om hjælp til at gemme og komme videre med projektet. Igen skriver han et enkelt opfølgende spørgsmål, og så hører jeg ikke mere fra ham. For nogle dage siden skrev jeg så til ham igen, og spurgte om hjælp til det samme igen. Han skriver så tilbage at jeg kan gå ind og prøve at skrive teksten ind igen og trykke på 'gem' undervejs. Jeg skriver tilbage til ham at jeg ikke føler mig taget alvorligt, at jeg ikke ville bede om hjælp, hvis jeg kunne selv. Så skriver han tilbage at det er en selvhjælpsplatform han har, og at han ikke arbejder gratis og at andre ikke har problemer med at finde ud af det. Så beslutter jeg mig for at det ikke er besværet værd, og at jeg vil finde en anden måde at komme i gang på, der ikke involverer Michael og hans platform. Håber han bliver bedre og mere villig til at hjælpe potentielle kunder i gang.