Boreza

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Zeer slecht, dikke oplichters zijn het

Zeer slecht, je kunt volgens de site de bestelling binnen 14 dagen retourneren. Er wordt gevraagd om foto's te sturen van de bestelling, en daarna krijg je een mail dat het niet meer in originele verpakking zit, terwijl het nooit uit de verpakking is geweest. wat een verschrikkelijk bedrijf is dit.

24 december 2020

Je voelt je genaaid

Hier hetzelfde, krijg geen retouradres want pakket niet in originele staat. Beha's veel te klein. Wel mooi €25 betaald. Wat een smerig zaakje, zal er nooit meer iets bestellen!!!!

22 december 2020

Waardeloze webshop

Zoals voorgaande klachten ook 3 Bh's besteld en gekregen één uitgepakt en gepast de cup veel te klein.
Gemaild om het retouradres maar moest eerst een foto maken, daarvan zag ze dat de verpakking los was geweest, of je een Bh van vanuit de verpakking kunt zien of het past.
Na vele heen en weer gemail blijft ze volhouden dat het niet retour mag!!!!

21 december 2020

Oplichters,

Oplichters,
Bestel hier niet, na openen van de verpakking kan je het niet meer retour sturen, OMDAT DE VERPAKKING NIET MEER IN ORIGINELE STAAT IS😡
Mail reageren ze niet op en je kan ze ook niet bellen.
Waardeloos bedrijf

18 december 2020

Oplichters

Waardeloos! Heb 3 bh's besteld waarvan 1 uitgepakt en weer netjes in de orginele verpakking gedaan. Retour label moet je voor mailen, ze vragen dan om een foto. Vervolgens kun je het niet terug sturen omdat de verpakking opengemaakt is. Maattabel klopt niet, cup veel te klein!
Garantiebepalingen zeggen niets over niet openmaken.
Oplichters zijn het!

17 december 2020

Waardeloze site

Waardeloze site. Na opening ( geen gebruik) van het pakket is het niet meer te ruilen. Ook niet als de maat volgens hun tab niet klopt. Zit je met 3 bh die te klein zijn. Hun maat tabel klopt niet. De cup valt veel te klein uit. Ze laten je een foto maken en zeggen dan dat je het pakket geopend hebt en dat ze het niet meer terug kunnen nemen. Schandalig!!

12 december 2020