Jeg har igennem en del år virkelig været plaget af tinitus på begge ører. Har tidligere prøvet anden behandlingsform lydterapi, som ikke kan positiv virkning. Lige fra det første besøg hos Thoma... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Klinikken ligger i rolige og smukke omgivelser og jeg valgte å bo på klinikken under mit 10dagers behandling.et godt valg, stort deilig værelse med bad og kjøkken Ble tatt godt hånd om av Thomas Bor... Toon meer
Jeg har bare gode ord å si om Borgaa. Thomas tok vennlig imot meg og startet behandling samme dag. Nå har jeg startet behandlingen med frekvensbaseret lydterapi og håper den vil hjelpe med min tinnitu... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har været igennem et 3 måneders forløb med Lenire til behandling af min tinnitus. For første gang i 2 år blev styrken reduceret og tonen faldt. Samtidig fik jeg som følge deraf en bedre hørelse... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Specialklinikken Borgå blev grundlagt i 2001, og har siden specialiseret sig i behandling af to forskellige kroniske lidelser: Tinnitus og øjensygdommen AMD. Vi har introduceret danskerne for en række behandlingsformer, der ikke tidligere har været set herhjemme: Øjenbehandling med infrarødt lys, frekvensbaseret lydterapi og laserbehandling mod tinnitus. Sidste skud på stammen er lanceringen af Lenire, en helt ny behandlingsform, der har vist klinisk dokumenteret effekt og langvarig lindring for patienter ramt af tinnitus. Et behandlingsforløb hos os skræddersyes efter dine behov og muligheder. Vi tilbyder således alt fra omfattende behandlingsophold med overnatning inkluderet, til rene online-baserede behandlingsforløb, der kan gennemføres hjemmefra, blot ved hjælp af en telefon og en computer.
Kielgastvej 3, 7800, Skive, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Meget spændende og informerende foredrag.
Holdt af en person der var godt inde i tingene.
Overvejer en tur til Skive.

Antwoord van Specialklinikken Borgå
God information om årsagen til tinnitus og om det behandlingsmuligheder som findes.

Antwoord van Specialklinikken Borgå
jeg er gadt tilfreds på den måde man blive taget imod og i de omgiveles man er i

Antwoord van Specialklinikken Borgå
This is one of the best tinnitus center i met ever, Thomas is so good and also he know how to deliver the information smoothly to your brain , i give them 10/10 from someone having tinnitus to someone having hope 👍

Antwoord van Specialklinikken Borgå
Behagelig omgivelser, og Thomas er en fantastisk person, der er god til at forklare, og ved hva han laver

Antwoord van Specialklinikken Borgå
Had a great conversation and hopefully we can get something that will work for my tinnitus. I'm still trying to make sure I have WhatsApp and whatever is needed for tomorrow's session.
Great Hospitality, high quality of services provided,good environment, regular medical follow up.
Jeg oplever stor ekspertise i behandlingen af min øjensygdom. ( AMD)

Antwoord van Specialklinikken Borgå
Jeg har haft 10 behandlinger med laser og infrarød, samt akupunktur, med en uge i Maj 2025 og en uge i Juni 2025.
Jeg led af en "sudden deafness" med tinnitus, høretab osv.
Efter behandling er min tinnitus stort set væk, den er der kun i korte perioder, og meget svagt.
Det er efter hver behandling været fremgang at spore, og særligt da øret poppet, var det en vild oplevelse.
Thomas kan varmt anbefales, et håb i en tinnitus verden.

Antwoord van Specialklinikken Borgå
I have used the Lenire Device for approx half a year and I can now feel a difference in the way I notice the noise. My life has changed to the better and I can truly recomend this clinic and Lenire.

Antwoord van Specialklinikken Borgå
Jeg har brugt Lewnire en time dagligt i fire måneder, og det har givet rigtig gode resultater. Min livskvalitet er blevet markant forbedret – jeg er gået fra en ulidelig støj til en lyd, der er til at holde ud, og jeg oplever nu flere dage, hvor støjen helt forsvinder.

Antwoord van Specialklinikken Borgå
Jeg henvendte mig på Thomas’ s klinik midten af december 2024.
Her havde jeg gået med en glitrende og susende lyd på mit venstre øre siden midten af september 2024. Jeg oplevede tillige en trykken på øret og var ekstremt lydfølsom.
Desuden var jeg ekstremt presset i forhold til, hvordan min fremtid ville komme til at se ud.
Inden mit besøg havde jeg orienteret mig i forhold til behandlingsmuligheder.
Ved første besøg fortalte Thomas om erfaringerne og hvad andre havde god erfaring med. Han fortalte også om det psykiske mindset i det. Vigtigheden af, at man ikke “plejer” sin tinnitus.
Jeg startede med 5 behandlinger med laser og infrarødt lys i uge 50, herefter fulgte yderligere 5 behandlinger i uge 2, 5, 9 og uge 15. Jeg startede på samme tid Lenire-behandling. Allerede efter de første 5 behandlinger med laser og infrarødt lys, så forsvandt min trykken for øret og min lydfølsomhed blev også markant forbedret.
Lige nu er jeg 24 uger inde i behandlingen og jeg er ikke længere lydfølsom. Jeg oplever sjældent trykken for øret. Min Tinnitus er gradvist blevet bedre. Jeg har dage hvor jeg ikke “hører” noget. Dage hvor jeg hører lidt. Enkelte trælse dage, men efter en træls dag, så følger altid en god dag.
Gennem hele perioden har jeg haft rigtig god sparring og støtte fra Thomas. Thomas formår at aflæse sine patienter og deres behov og give god og realistisk vejledning. Han ved hvad han taler om fordi han har haft så mange patienter igennem. Derfor kan man også læne sig op af hans erfaring.
Jeg har fra starten haft en plan om at følge behandlingsforløbet nøje. Det vil sige. Taget “Lenire” når jeg kom hjem fra arbejde og igen inden jeg skulle sove. Jeg har ikke sprunget over. Desuden har jeg sideløbende fået behandlinger med laser- og infrarødt lys, da jeg kunne mærke det gjorde en forskel på min lydfølsomhed og trykken for øret. Derudover har jeg haft fokus på at få sovet om natten, da jeg kan mærke en markant forskel på mit velbefindende. Det er kun min nærmeste familie, der ved, at jeg har tinnitus. Det har været et bevidst valg, da jeg ikke vil være min tinnitus. Jeg ønsker ikke at folk skal spørge til den. Det er noget, der kun handler om mig.
Jeg er nu er sted i min behandling, hvor min hverdag er ved at vende tilbage. Jeg gør de ting jeg gjorde inden jeg fik Tinitus. For hver dag, der går, så får jeg det lidt bedre. Jeg fortsætter min behandling med Lenire indtil jeg ikke mærker forbedring mere.
Jeg ser ikke mig selv som have tinnitus, men beskriver det som at have lidt lyd i ørerne.
Jeg kan kun anbefale, at man kommer i gang med det samme.
Jeg giver min bedste anbefalinger.

Antwoord van Specialklinikken Borgå
Behagelig samtale og god vejledning fra Thomas. Jeg er ikke påbegyndt en behandling endnu men har haft en god snak med Thomas om mulighederne.
Meget spændende foredrag - :-)
Manglede måske lidt "video" med tidligere klienter der vil fortælle - om hvordan de mærkede effekt.

Antwoord van Specialklinikken Borgå
Altid en god faglig behandling og en ærlig snak om forløbet mvh bjerregaard

Antwoord van Specialklinikken Borgå
Lees meer over geverifieerde reviews.