BørneSikring ApS Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Produkter af elendig kvalitet. Købte flere ting fra børnesikring og har et indtryk af at deres produkter er af elendig kvalitet. Kunne ligeså godt have købt noget billigt ragelse på Temu. F.eks. ry... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg modtog en pakke som desværre var åbnet og indholdet skadet under fragt/i pakkeshoppen. Det er sket før i samme pakkeshop, så jeg er har klaget til fragtfirmaet. Jeg skrev samtidig en mail til Born... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kanon god kundeservice, med god dialog inden køb omkring produkter. Produktet i sig selv (magnetlåse) kan også klart anbefales. Lavet på en måde så børn ikke får fingrene i klemme, da de ikke først sk... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mega god service ! Jeg bestilte en varer , som jeg fandt ud af jeg ikke kunne bruge alligevel , så jeg spurgte derfor hvordan man returnerer. Men de skrev at de desværre ik ku tilbagebetale fragten ,... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Beveiligingsmaterialenwinkel
  2. Babywinkel

Geschreven door het bedrijf

BørneSikring ApS blev stiftet i 2018 ud fra et personligt behov for at sikre en familie mod ulykker og skader i hjemmet i dagligdagen. Derfor startede vi en webshop, hvor vi solgte børnesikring til hele hjemmet, fordi vi oplevede at der manglede en forhandler af dette, hvor du kan købe de nødvendige ting samlet for at børnesikre hele dit hjem. Vores sortiment er omfattende, og vi har med stolthed sikret over 26.000 hjem med vores produkter. Vores udvalg inkluderer alt fra låse til skabe og skuffer, sikringer til vinduer, dørstoppere, til bordkantsbeskyttere og meget mere. Med tiden har vi udvidet vores sortiment for at gøre hverdagen lettere for familier med børn. Dette inkluderer produkter som badehætter, spisesæt, og udstyr til bilturen med børn, blandt andet. Kvaliteten af vores produkter er alfa og omega for os. Derfor er alle de produkter, vi forhandler, naturligvis testet og har EU-standarder i forhold til gældende lovgivning. Hvis du har spørgsmål eller behov for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os på info@bornesikring.dk.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købte en børnesikring til køleskab…

Købte en børnesikring til køleskab (ordre #364139 - multi skabslås med stofrem). Første gang den 2-årige rykkede i køleskabsdøren knækkede plasticen i den ene del af sikringen af. Jeg limede den med sekundlim. Anden gang den 2-årige rykkede i køleskabsdøren knækkede plasticen i den anden del af. Til prisen forventede jeg ikke alverden, men jeg havde dog en rimelig forventning om, at en 2-årig ikke kunne rykke den midt over. Kvaliteten er så ubeskrivelig ringe, at jeg mangler ord. Til gengæld var leveringstiden på skramlet hurtig. Til prisen orker jeg ikke en reklamation.

1 oktober 2021
Logo BørneSikring ApS

Antwoord van BørneSikring ApS

Hej Lars. Tak for din anmeldelse, jeg kan kun beklage at det ene produkt ikke levede op til den standard vi har på vores produkter. Du må meget gerne sende et billede til os på info@bornesikring.dk, så vi har noget at sende til vores producent, for vores produkter skal naturligvis kunne holde til at en 2 årig rykker i væres låse. Uanset hvad har vi refunderet beløbet på hele ordren.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. Købte to opbevaring til sæder i bilen som kom dagen efter. Fin kvalitet.

11 juli 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig kvalitet på deres Børnesikring…

Elendig kvalitet på deres Børnesikring til skuffer. Fuldstændig samme skrammel som man kan købe på wish. Virker End ikke ordentligt til et helt almindeligt invita køkken. Det er skuffende, også taget i betragtning af at det er produkter der bruges for at sikre vores børn.
Skuffende og elendigt. Made in china skrammel

9 augustus 2020
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Helt forfærdelig kvalitet af…

Helt forfærdelig kvalitet af produkterne.
Jeg købte en skuffelås med klikfunktion, den knækkede med det samme. Derudover købte jeg også en skumdørstopper, men måske vi har ekstraordinære skarpe kanter på vores dør, den gik i hvert fald ret hurtig i to stykker.
Jeg gider ikke en gang prøve og installere de sidste produkter, med den succesrate.

Til gengæld virker de til at yde god kundeservice.

29 juli 2020
Logo BørneSikring ApS

Antwoord van BørneSikring ApS

Hej Marie-Louise.

Du er velkommen til at lave en reklamation ved os, da vi ikke har hørt fra dig, og derved ikke har kunne tage hånd om problemet, du kan sende en mail til os på info@bornesikring.dk. :)

God dag.

Venlig hilsen
Børnesikring

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiske produkter og god service

Fantastiske produkter og fantastisk service!
-Senest bestilte en pose med skuffelåse. Heri manglede der en del til systemet.
De beklagede mange gange, og ville eftersende den mangelnde del.
Men da pakken ankom, var det en hel ny pose.
Det er ikke sidste gang jeg køber herfra, og kan stærkt anbefale dem til andre.

22 juni 2020

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.