Fikk beskjed via mail når utsolgt vare var tilgjengelig igjen. Veldig god kvalitet på laken i bambus viskose. Kjøpte også vaskenett for sengetøy. Dette vil gi bedre holdbarhet ved vask i maskin over t... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har til nå bestilt 3 sett med dette fantastisk sengetøyet. Måtte liksom bare ha det i minst 3 av fargene dere tilbyr. Var heldig å få det til rabattert pris, raks levering, levert helt frem til døren... Toon meer
Fantastisk deilig !! Jeg er i ferd med å flytte nå, og jeg tror ikke noe av det gamle sengetøyet blir med på flyttelasset. Når jeg har kommet I nytt hus, skal jeg bare ha bambus 😄 Og overraskende ko... Toon meer
Forferdelig kvalitet. Altfor dyrt, og knapper og trekk tåler ingenting. Klagde og fikk nytt trekk, men knapper falt av etter første vask. Trekket tåler ingenting. Deilig å ligge i ja, men hjelper ikke... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bosant er bygget på verdier som kombinerer luksus og bærekraft. Luksus skal ikke gå på bekostning av bærekraft. Derfor tilbyr vi eksklusivt bambus sengetøy som gir deg den ultimate komforten for en god natt søvn, samtidig som vi aktivt tar ansvar for miljøet "Sweet dreams are made of this"
B. H. Ramberg AS, Orhusveien 1, 3070, Sande, Noorwegen
Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Godt sengetøy, men fargene på to sett i samme farge matcher ikke, det nupper og mister mykheten etter bare to vask (og jeg har fulgt vaskeanvisningen) og blir fort slapt i stoffet. Skjønner ikke hvorfor jeg skal betale dobbelt for noe av samme kvalitet jeg kan få fra billigere leverandører.

Antwoord van Bosant
Fin nettside, vel gjennomført handel og rask levering! Men det beste av alt, kvaliteten på sengklærne! Virkelig noe av det beste jeg har hatt. En komfort som gjør at man gleder seg til leggetid og som gjør det noe vanskeligere å komme seg opp om morgenen:) Anbefales på det varmeste!

Antwoord van Bosant
Greit med bestilling og forsendelse
Fantastisk deilig sengetøy- - gleder meg til å sove i det

Antwoord van Bosant
Nydelig å legge seg i. Litt kjølig på kalde dager, men varmen kom fort. Veldig fornøyd med mitt første sett.

Antwoord van Bosant
Etter første kjøp av sengetøy ble jeg så fornøyd at jeg kjøpte et sett til. Utrolig behagelig å sove i, holder fint i vask, og er på alle måter utmerket. Veldig fornøyd og glad over å ha funnet dere!

Antwoord van Bosant
God kommunikasjon og rask erstatning sendt ved reklamasjon. Vil velge Bosant også i fremtiden.

Antwoord van Bosant
Produktene holder god kvalitet. Bestilling og levering gikk uproblematisk. Favoritt sengetøy i heimen.

Antwoord van Bosant
Veldig fornøyd med produktet!!
Har kjøpt 2 ganger og begge gangene har jeg ikke fått melding om å hente produktet. Kun en purring rett før det blir sendt i retur.

Antwoord van Bosant
Det beste, mykeste og letteste sengetøyet jeg har opplevd. Er som å sove på en sky! Burde egentlig gitt bare en stjerne, for det er blitt umulig å komme seg opp om morgenen.

Antwoord van Bosant
Dere løste saken på en bra måte. Jeg måtte vente lenge på ett nytt sengesett, men det ordnet seg tilslutt.

Antwoord van Bosant
Lees meer over geverifieerde reviews.