1,5 jaar geleden hebben we een tablet aangeschaft voor onze dochter. We zijn er zo tevreden over dat we voor onze zoon nu dezelfde hebben gekocht. Het is een snelle en gebruiksvriendelijke tablet en w... Toon meer
Wat een super fijne service van dit bedrijf! Tablet besteld via Bol.com, snel verzonden en vervolgens kwijtgeraakt door PostNl. Bosstony heeft diverse pogingen ondernomen om dit op te lossen maar hela... Toon meer
Ik had eerst een product besteld dat met een app bediend moest worden maar kon daar niet mee uit de voeten dus stuurde het terug. Binnen enkele dagen had ik mijn geld weer op mijn rekening staan en we... Toon meer
Bosstony – Dé specialist in innovatieve elektronica voor kinderen Bij Bosstony draait alles om kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment van kindertablets, kindercamera’s en noorderlichtprojectors, speciaal ontworpen om kinderen plezier en ouders rust te geven.
Voorbroodstraat , 6822KD, Arnhem, Nederland
- +31616907118
- Support@Bosstony.com
- bosstony.com
Een geweldige kindertablet!
Mijn vrouw en ik kochten een tablet voor onze jongste zoon, zodat de oudste niet steeds zijn tablet hoefde uit te lenen. We hebben altijd Apple producten gehad, maar kwamen deze kindertablet online tegen en lazen positieve reviews.
We hebben de tablet nu een aantal maanden in huis en hij is super! Onze jongste gebruikt hem voornamelijk om filmpjes van Brandweerman Sam te kijken en leuke puzzels te spelen, maar ook uitgebreidere spellen draait hij soepel (Roblox, Brawlstars). Deze hebben we als reserve erop gezet voor onze oudste.
Wat ons vooral verbaasde was dat je een behoorlijk compleet pakket ontvangt, zonder daarvoor meer te betalen. We kregen en een stylus-pen bij (waarmee de jongste kan tekenen op de tablet), oordopjes, een extra geheugenkaart, een siliconen beschermhoes, screenprotectors en uiteraard een kabel inclusief lader. Haha, dat kregen we niet eens bij onze iPad! Tegenwoordig wordt overal alleen een kabeltje meegeleverd.
We zijn enorm enthousiast, waardoor het bijna reclame lijkt. Maar positief nieuws mag ook wel eens gedeeld worden!
Fijne en snelle tablet en goede klantenservice
Mijn tablet was opeens snel leeg. Contact opgenomen met de klantenservice en heel goed en snel geholpen. Batterij vervangen, testen uitgevoerd en weer snel teruggestuurd. Het is een snelle tablet met een fijn groot scherm in vergelijking met andere kindertablets.
Voor 50 euro een Ali variant van 10 euro
Voor 50 euro een camera besteld, maar we kregen een Ali variant die voor nog minder dan de helft bij Ali te bestellen. Toen we de fabrikant hierop aanspraken gaven ze aan dat dit een fout van hun leverancier was, maar we hadden ook via Bol.com bij Bosstony besteld en daar kregen we hetzelfde product geleverd. Fabrikant probeerde nog wel een oplossing te bieden door 10 euro korting aan te bieden of geld terug, maar ons vertrouwen was inmiddels op
Top!!👌🏼
Hier al 2 kinder camera's besteld en gister is de sterrenprojector binnen gekomen. Enorm blij met de sterrenprojector, erg realistisch in mooie kleuren, fijne bediening en je kan zelf je eigen muziek eraan koppelen. Mn dochter heeft al regelmatig nu aangegeven erg blij ermee te zijn en zit er zelfs aan te denken een 2de te bestellen voor de oudste.
Zeer snelle tablet
Zeer snelle tablet. De tablet is makkelijk in gebruik en super snel vergeleken met andere tablets. De tablet is wat prijzig maar zeker de moeite waard. Hele snelle en fijne service hebben ze ook. Zeer tevreden klant hier :)
Goede service!
Ik ben zeer tevreden met de tablet en ook met de service van Team Bosstony! Mijn tablet werd gerepareerd en de communicatie gedurende het proces was uitstekend. Na de reparatie werd de tablet grondig getest en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Ze hebben zelfs extra aandacht besteed aan het testen om ervoor te zorgen dat de tablet optimaal werkt voordat deze werd verzonden.
Het is fijn om te zien dat ze een volledig opgeladen batterij meesturen en dat alles tot in de puntjes werd geregeld, ondanks de iets langere reparatieduur. De klantvriendelijkheid en de zorgvuldigheid in de afhandeling van de reparatie hebben mijn vertrouwen in dit bedrijf versterkt.
Bedankt voor de uitstekende service en het snelle herstel!
Zalige tablet
Zalige tablet! Snel laden, lang gebruik, snelle bediening! Mooi beeld! Dochter is er helemaal weg van en ik ook! (Ook supersnelle levering volg dag na bestelling op bol)
Bosstony is fantastisch!
Review voor Bosstony
De tablet van mijn dochter had een half jaar na aankoop problemen met het touchscreen. Na snel contact met de verkoper kon ik de tablet zonder kosten voor reparatie aanbieden. De reparatie verliep bijzonder snel en binnen een week hadden we de tablet alweer terug. Tijdens het proces hield Bosstony ons keurig op de hoogte van de status.
Helaas bleek na een tijdje dat de storing toch niet helemaal verholpen was. Na opnieuw contact te hebben opgenomen, bood de verkoper ons direct een nieuwe tablet aan om het ongemak te compenseren. Dit noem ik nog eens service! Bosstony heeft gedurende het hele proces snel en vriendelijk gereageerd en uitstekende service verleend.
Dit is een bedrijf dat klanttevredenheid echt hoog in het vaandel heeft staan. Ik kan Bosstony dan ook van harte aanbevelen! Nogmaals mijn hartelijke dank!
Snelle levering en de bestelde…
Snelle levering en de bestelde kindercamera voldoet aan de verwachtingen.
Deze moet je hebben!!
Deze tablet is de de de beste op de markt nu. Werkt gelijk vloeiend, zonder gezeur, snel toetsenbord, snel opgeladen en lange batduur. Overzichtelijk en heel gebruiksvriendelijk. Ik had hiervoor een ander merk die ik uit boosheid het raam uit wilde gooien! Toen gelijk volgende dag eentje van Bosstony gekocht. Goede klantenservice, direct volgende dag binnen en super super blij. Schrijf nooit reviews maar deze is zo verdiend. Echt! Bedankt!
Top apparaat met een makkelijke…
Top apparaat met een makkelijke bediening.
Zeer goede tablet niet enkel voor…
Zeer goede tablet niet enkel voor kinderen,
Alles zit in de pack van bescherming tot lader.
Voor die prijs is het echt een koopje en bovendien snel geleverd en de installatie van de tablet was super gemakkelijk.
Snelle levering, nuttige onderdelen, voelt stevig en snel aan!
Uitmuntende service
Ik heb voor kerst 2023 twee tablets voor mijn dochters gekocht. Zeer fijne tablets en goed valbestendig met de hoes. Onlangs kon een van de tablets niet meer opladen, het oplaadpunt was beschadigd. Contact gezocht met Bosstony en ze hebben dit zeer snel gerepareerd en het moederbord daarnaast gratis een update gegeven. Echt uitmuntende service
Super kwaliteit
Super kwaliteit erg tevreden van hun tablet en fototoestelletje deze zijn echt een aanrader
Snelle bezorging
Snelle bezorging. Leuk cadeau voor mijn zoon.