Boudoir By WintherReviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bookede en boudoir-fotografering hos Mette med den tanke, at jeg gerne ville have nogle smukke billeder som morgengave til min kommende mand på vores bryllupsdag. Men det, der i virkel... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dette var min første boudoir fotografering. Derfor var tryghed og personlig kemi med fotografen vigtig for mig, og den fandt jeg i den grad hos Mette! Jeg følte mig set og guidet ligefra bo... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mette er helt igennem fantastisk til at guide dig, men også til at hjælpe dig med hele processen! Hun er så vanvittigt dygtig til hendes arbejde, jeg var så lykkelig, da jeg kørte derfra! Hu... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hos Boudoir By Winther fotograferer jeg kvinder, og deres smukke og unikke sider. Boudoir er en sensuel genre, der handler om intimitet. Resultater baseret på personlighed og tillid. Romantiske og sensuelle fotos, lige som du ønsker dem.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Helt igennem fantastisk oplevelse

Helt igennem fantastisk oplevelse. Mette er super dygtig til at tage billeder, men ikke mindst er hun fantastisk til at få dig til at føle dig tryg og godt tilpas. Hun får dig til at føle dig smuk, unik og set helt som du er. Kæmpe anbefaling, hvis du vil have smukke og unikke billeder, med en god oplevelse oveni.

23 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En oplevelse jeg aldrig glemmer

Men det, der i virkeligheden kom til at betyde mest, var hele oplevelsen jeg gav mig selv.
At se sig selv på den måde kan noget helt særligt – det føles næsten uvirkeligt. Det blev et kæmpe selvtillidsboost, og jeg gik derfra med en følelse af både stolthed og glæde.

Jeg følte mig tryg fra det sekund, jeg trådte ind ad døren hos Mette. Hun skaber en ro i rummet, som gør, at man fuldstændig glemmer, at man står foran et kamera kun iført undertøj. Hun guider én hele vejen og får det hele til at føles naturligt og afslappet.
Og så er hun simpelthen bare mega dygtig.

Tiden fløj afsted – dagen gik alt for hurtigt! Jeg kunne sagtens have fortsat i flere timer, fordi det bare var så fed en oplevelse.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

13 maart 2026

Bedste selvtillids boost nogensinde

Jeg har længe overvejet at få taget boudoir billeder men aldrig ture tage springet. Usikkerheden på ens krop. Bliver det overhovedet godt og noget man gider se på.
Men så faldt jeg over Boudoir by Winther og hold op nogle lækre billeder. Især regnrummet så spændende ud. Jeg kontaktede Mette og vi fik en god snak og vi endte på regnrummet.
Og hold nu kæft en oplevelse. Det var det fedeste nogensinde og følte mig så sikker og tryg i det hele. Og ikke mindst mega fræk og sexet på samme tid.
Jeg har modtaget det smukkeste produkt. Som jeg kan bruge lang tid at kigge på.
Så helt klart den bedste anbefaling her fra. Hvis du tvivler på dig selv så er det her stedet man for det bedste selvtillids boost nogen sinde.

3 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En helhedsoplevelse af højeste klasse!

Jeg følte mig set og guidet ligefra bookningen var foretaget og til produktet var godt i hænde.

Masser af vejledning til god forberedelse inden dagen for fotograferingen, justeringer med respekt for at få udtrykt det bedste jeg personligt havde lyst til, masser af kreativitet og input i processen og ikke mindst en fordomsfri jubel når noget så ud som håbet gennem kameralinsen.

Mette går op i detaljerne og fagligheden er helt i top. Det er tydeligt at Mette brænder for sit fag, hvilket er med til at man trygt følger hendes ideer. Måske endda uden for egen comfort zone.

Det var fedt, spændende, sjovt - et stort selvkram!

Mine varmeste anbefalinger!

27 februari 2026

Den bedste oplevelse!

Hun spørger ind til hendes klienter og lytter, hun gør oplevelsen bliver personlig, samtidigt med at hun stadig er top professionel med hendes arbejde.
Tusind tak for de gode timer <3

Regnrummet var en fantastisk oplevelse og virkelig sjovt. Det at få billeder som skiller sig ud, på en anden måde end ellers, og at man arbejder i vandet.

Jeg kunne ikke drømme om en bedre oplevelse!

Vil helt klart anbefale Boudair By Winther til andre, som ønsker smukke billeder af sig selv og en fantastisk oplevelse! <3

2 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En gave til både min kæreste og mit eget selvværd

Selvom billederne skulle bruges som julegave til min kæreste, var mit hovedformål faktisk at booste mit eget selvværd og lære at se på min krop med nye øjne.
Mette er helt genial til at guide, så man føler sig smuk og sikker hele vejen igennem. Stemningen var så god og afslappet med masser af grin. Jeg gik derfra med de fedeste billeder og en følelse af fornyet selvtillid, som jeg ikke ville være foruden. Det er den bedste investering, jeg længe har gjort for mig selv.

25 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg elskede alt ved mit foto shoot i…

Jeg elskede alt ved mit foto shoot i regnrummet. Jeg har længe drømt om at blive fotograferet af Mette og nu var tiden endelig inde til at få booket en tid. jeg følte mig i trygge rammer fra start til slut og hvilke fantastiske billeder der kom ud af det. Ægte kunst fik vi skabt den dag!

9 oktober 2025

Fantastisk

Fantastisk oplevelse. Mette er nærværende, forstående og dygtig til sit arbejde. Hun forstår at gøre rummet trygt og med plads til grin.

29 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smukke billeder og et kæmpe selvtillidsboost!

Jeg havde min første boudoirfotografering hos Mette som morgengave til min mand – og det var en oplevelse ud over det sædvanlige! Allerede fra første øjeblik blev jeg mødt med varme, humor og professionalisme, hvilket gjorde, at jeg hurtigt følte mig tryg og godt tilpas.

Mette skaber en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor der er plads til grin, snakke og seriøsitet. Hun guider naturligt gennem poseringerne, giver masser af positiv feedback og formår at få usikkerheder til at forsvinde. Undervejs følte jeg mig både stærk, smuk og så absolut i gode hænder.

Billederne er helt utrolige – smukke, stemningsfulde og med et personligt udtryk, der viser sider af mig selv, jeg slet ikke vidste fandtes. Udvælgelsen af billederne var også en hyggelig proces, hvor Mette med sin erfaring og tålmodighed gjorde det nemt at vælge til albummet.

Det har ikke bare været en gave til min mand, men i høj grad også til mig selv. Jeg er stadig helt høj på oplevelsen og kan varmt anbefale Mette til alle, der ønsker en oplevelse, der giver selvtillid og billeder i absolut topklasse.

14 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har i dag modtaget mit album fra…

Jeg har i dag modtaget mit album fra Mette. Det er så smukt og lækker kvalitet. Mette har været helt fantastisk at få taget billeder hos. Jeg følte mig tryg og velkommen. Hun var også rigtig god til at vise forskellige poseringer og hype en undervejs. Var helt høj på selvtillid mange dage efter og nu igen hvor jeg får billederne fysisk i hånden. Kunne jeg give 100 stjerne havde hun fået det. Jeg kommer klart igen en dag🤩

24 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en mega god oplevelse.

Det var en mega god oplevelse.
Hun er fantastisk, smilende, hjælpsom, og helt igennem fantastisk til hendes arbejde.

Du bliver taget godt imod, og bliver hjulpet igennem det hele så du ikke er i tvivl om noget

2 september 2025

En helt særlig oplevelse

Jeg havde bestilt min første boudoir fotografering hos Mette, og jeg er helt høj efter oplevelse. Det var en utrolig god oplevelse. Mette er rigtig dygtig, og man føler sig hurtig rolig og tryg i fotograferingen, selvom man er meget letpåklædt. Mette er dygtig til at guide en i flotte poseringer, og man mærker hurtigt hendes store passion og engagement I at få et flot resultatet. Hun roser en undervejs, og får en til at føle sig rigtig godt tilpas

Billeder taler helt for sig selv, jeg er dybt imponeret over de flotte billeder der lykkes Mette at fange. Hun fremhæver, og fange det smukke i dig,

Kæmpe anbefaling af Mette, der er super dygtig. En oplevelser der giver et kæmpe selvtillidsboost, og får en til at se nye sider af sig selv.

28 augustus 2025

Skønneste oplevelse

Mette er det mest behagelige, naturlige og professionelle menneske. Hun er så dygtig til sit arbejde, det var den bedste oplevelse at blive fotograferet af hende. Boudoir er en fantastisk gave til sig selv (eller sin partner) med billeder så smukt taget af Mette, samt produkter af virkelig god kvalitet at vælge imellem til forevigelse af sine billeder.

30 juni 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Du gør hele oplevelsen til en gave ❤️❤️🙏🏼

Kan man give 6 stjerner ❤️😍 har været der 3 gange og har glemt at skrive en tak til den mest fantastiske fotograf for at hjælpe mig med at ender mit selvbilleder og komme til at elsker mig spejlbilleder ❤️ elsker at komme i studiet og hygge og grine men en ellers meget professionel og dygtig kvinde men også super jordnær og sjov som gør oplevelsen helt perfekt man føler sig hjemme og tilpas på ingen tid også selv om men er let påklædt 🤣❤️ tak tak og bare tak for de smukke billeder og til dig og dit arbejde 😍😍 du gør det virkelig godt og elsker og føle med dig, din udvikling og dine samer arbejdes partner og skal nok op en 4 gang ❤️🙏🏼 masser knus fra en der ikke Trode billeder kunne Endre ens liv til bedre ❤️

28 maart 2025

Fuldstændig fantastisk oplevelse

Fuldstændig fantastisk oplevelse! Mette er så sød og forstående med en helt vidunderlig smittende energi og giver så mange fantastiske komplimenter undervejs, jeg følte mig både set, hørt, forstået, og tryg i hendes rammer! Kæmpe anbefaling her fra :)

2 juni 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super professionel og fantastisk oplevelse

Jeg har aldrig prøvet noget lignende før, så jeg var super nervøs til at starte med. Men allerede kort efter vi begyndte, så følte jeg mig allerede i trygge hænder. Det gik fantastisk, og jeg følte mig super tilpas, trods min mangel på påklædning. Det var en tryg og uformel atmosfære, hvor der var plads til sjov og spas. Ingen dårlige mimer eller akavethed. Hun er super professionel og dygtig, og guidede mig pænt igennem det hele. Hun er nem at snakke med og var god til at vise og forklare, hvordan man skulle posere. Det var også et selvtillids boost undervejs, at hun viste nogle af billederne, sådan man kunne tænke "wow kan jeg også se sådan ud?!".
Bagefter var det hyggeligt at gennemgå billederne sammen, og hun gav masser af plads til at man selv kunne tænke og vælge. Ingen forhastelser. Hun hjalp gerne, hvis man virkelig var i tvivl.
Super professionel og fantastisk oplevelse. Jeg synes, at alle kvinder bør opleve hendes kunst.

19 mei 2025

Det bedste oplevelse

Det bedste oplevelse! Stor anbefaling. Man kan tydelig se at Mette hun er passioneret og hun er så god til at være hypewoman. Jeg ville prøve det for oplevelsens skyld, men nu vil have mere😁.

31 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk billeder og oplevelse!

Helt fantastisk oplevelse hos boudoirbywinther. Mega god til at gøre oplevelsen behagelig. Rigtig god til at forklare og vise poseringerne. Hun tager virkelig flotte billeder, så det er svært at vælge 😅. Helt klart noget jeg vil anbefale til andre 👌

24 mei 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.