1. Bloemenbezorging
  2. Decoratie- en interieurwinkel

Welkom bij Boukee! Wij geloven dat bloemen een huis gezelliger maken, maar dat je niet elke week een nieuw boeket hoeft te kopen om daarvan te genieten. Daarom vind je bij ons hoogwaardige zijden boeketten die bijna niet van echte bloemen te onderscheiden zijn. Elk boeket wordt met veel zorg samengesteld, waarbij we kiezen voor een natuurlijke uitstraling, harmonieuze kleuren en oog voor detail. Of je nu houdt van een romantisch veldboeket, een tijdloos klassiek arrangement of een modern boeket, bij Boukee vind je bloemen die jarenlang mooi blijven. Onze boeketten vragen geen water, verwelken nooit en blijven elk seizoen even stralend. Zo geniet je elke dag van een sfeervolle blikvanger zonder onderhoud. Ideaal voor je eigen interieur of als origineel cadeau waar iemand lang plezier van heeft. We vinden persoonlijke service minstens zo belangrijk als mooie producten. Daarom pakken we elke bestelling met zorg in en staan we altijd klaar om vragen te beantwoorden of advies te geven. We hopen dat je net zo enthousiast wordt van onze collectie als wij dat zijn. Altijd mooi. Nooit verwelkt. Dat is waar Boukee voor staat.

4,2

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Voor herhaling vatbaar!

Eerste keer hier besteld. Kleine twijfel in het begin omdat het toch best wat geld kost maar ze zijn het meer dan waard! Volgende dag reeds thuis ontvangen en het boeket was zodanig stevig en mooi verpakt dat hij zoals de foto’s aankwam. Je zou helemaal niet zeggen dat het geen echte bloemen zijn.
Ik zal hier in de toekomst zeker nog bestellen! 🌷 🌹 💐

15 juli 2026

Antwoord van Boukee

Hoi Elien, zo leuk dat je tevreden bent met de bloemen én de service, zo hoort het ook ! Een boeket kost inderdaad meer dan een vers boeket, maar je geniet er des te langer van. Bedankt voor het vertrouwen. Kristien

Startend bedrijf maar meteen een schot…

Startend bedrijf maar meteen een schot in de roos 😉. Ik kreeg het boeket “Peony Bliss” cadeau en ik word er elke dag blij van. Ik was aanvankelijk wat kritisch tov kunstbloemen, maar deze zijn echt heel mooi naturel. Iets duurder dan een gewoon boeket maar mijn persoonlijke mening: als je 2 echte boeketjes koopt ( die meestal maar 1 week mee gaan) heb je je investering al terug verdiend. Professioneel en betrouwbaar bedrijf .

17 juli 2026

Antwoord van Boukee

hallo Kristel, dank je wel voor je fijne review. Leuk te lezen dat je tevreden bent met je geschenk. Geniet van de bloemetjes, zelfs met dit warme weer verwelken ze niet ! Kristien

Een aanrader

Een aanrader! Zijdebloemen die eruit zien als echte. Ze blijven altijd fris, ideaal met het warme zomerweer.
Vlotte levering, mooi ingepakt.

13 juli 2026

Antwoord van Boukee

dag SImon, blij dat je tevreden bent met je aankoop, daar doen we het voor.

Zeer goede service & prachtige bloemen!

Zeer goede service! Prachtige bloemen, ze zien er helemaal echt uit! Combinatie van de bloemen zit goed in elkaar.

14 juli 2026

Antwoord van Boukee

dank je wel voor je mooie feedback, geniet van de bloemen, elke dag opnieuw

Ik kan Boukee absoluut aanbevelen

Ik kan Boukee absoluut aanbevelen! De bloemen zijn bijzonder mooi en levensecht. Goed verpakt en vlot geleverd.

26 juni 2026

Antwoord van Boukee

Hey Inge, dank je wel voor je positieve feedback, heel blij dat je de bloemen mooi vindt, en dat de service in orde was. Geniet ervan, Kristien

We waren al lang op zoek naar een…

We waren al lang op zoek naar een boeket kunstbloemen want door mijn allergie kan ik niet zo goed tegen echte boeketten. Toen ik de bloemen van Boukee zag, was ik direct verkocht. Ze maken ons huis direct vrolijker. De levensechte bloemen bekoren iedere bezoeker. Een aanrader!

1 juli 2026

Antwoord van Boukee

Bedankt voor de positieve feedback Caroline, geniet van je aankoop (zonder niezen). Blij dat je er vrolijk van wordt. Kristien