Fremragende klatrecenter - med god vækst ligner det også, med alle centrerne der popper op. Men lad være med at blive skadet eller holde pause - Det er indeværende måned + 1 måneds opsigelse... Toon meer
Jeg vil gerne give Tim fra Odense Boulders 5-stjerner, for altid at være hjælpsom og smilende. Boulders afdeling i Odense er et framragende sted, hvor du både kan tage familie og kammerater med.
Altid flinke og imødekommende. Har været i alle 3 steder i København. Om de har travlt eller ej skal de nok betjene en efter bedste maner. Angående deres politik er den ikke svær at læse op på. Som... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Klatring i København - Aarhus - Odense Boulders Kom i gang
God oplevelse
Jeg er egentlig glad for at klatre i…
Jeg er egentlig glad for at klatre i boulders Odense, men jeg er meget utilfreds over, at der er faste prisstigninger hvert år og prisen er simpelthen ved at blive for høj. Prisen bliver nu 469, hævet fra 399 -> 425 -> 445 -> 469 på to år. Til sammenligning koster blocks and walls 485, og er et giga center med alle muligheder. Jeg ved godt, man har muligheder for flere centre, men jeg tror de færreste bruger andre udover sit lokale center særligt meget.
Der sker ikke meget nede i Odense, så pengene må blive brugt til andre centre.
Jeg er stadig medlem, men jeg er ved at synes, at det bliver for meget og for ofte, især når der ikke er nogle lokale forandringer.
Hvis ikke der snart kommer et argument for stigninger, så finder jeg et andet sted at klatre.
Andre centre skal simpelthen ikke betale for at der åbnes nye centre. Det er en dårlig forretningsmodel.
Udlejningssko helt smadrede
Hyggeligt sted med god stemning, hvor det virker som om medarbejderne er klatrere der er mere på klatring end service. Det gør dig ikke det store. Men stedet virker efterhånden slidt. For 6 måneder siden var alle udlejningssko i min størrelse slidt igennem, så der var huller i bunden. Derfor købte jeg nye og medarbejderen sagde at nye var bestilt og på vej. De var ikke kommet i går, hvorfor min partner lejede nogle helt slidte næste ubrugelige, glatte klatrsko. Det er sgu lidt for dårligt
Sydhavnen
Sydhavnen: Hyggeligt sted med gode baner, men virkelig slidte lejesko. Det kunne være skønt, hvis I snart skifter skoene ud.
Cancellation having to be done the…
Cancellation having to be done the month prior is a such a scammy business practice
Meget uhøflig medarbejder der står i…
Meget uhøflig medarbejder der står i kassen, som svare meget flabet tilbage når man bare prøver at finde sin store gruppe som man skal klatre med. Synes simpelthen det er for dårligt - man føler sig ikke ligefrem velkommen.
Vi har prøvet bouldering her i to…
Vi har prøvet bouldering her i to måneder nu, og selvom der er mange erfarne og dygtige klatrere, føler jeg mig altid velkommen, som om jeg er en del af miljøet. Lit mer rensliget er bra.
Dårlige faciliteter
Jeg synes, det er ærgerligt, at I fortsætter med at åbne flere haller, uden at tage ordentligt hånd om dem, I allerede har. Sydhavnen er fyldt med støv og kalk, og udluftningen er rigtig dårlig. Derudover er faciliteterne ikke i top. Jeg forstår ikke, hvordan I kan forvente, at kunderne skal bruge opvaskebørster til at børste klatregreb.
Gavekort kan ikke bruges på medlemskab eller sko
Min søn er rigtig glad for at gå der, så tænker det nok er godt nok.
Vil så give ham et gavekort til det, da I havde kampage på det.
Da han så vil bruge det ved jer, kan det ikke bruges på sko eller medlemskab.. Det synes jeg ikke I gør meget ud af og fremhæve, når man køber gavekort ved jer. Jeg kan se det står med småt, når man er ved at bestille det, men under hele jeres reklame for det, bliver det ikke nævnt. Så nu har sønnike købt kalk for Ca 600 kr i sted for.
Så husk at man ikke skal købe gavekort ved dem, medmindre det er til noget i deres butik som ikke er sko.
En aftens klatring der endte i hjernerystelse. Kostede 1,5 tusind i u-ønsket abonnoment
Købte medlemskab ved engangsbetaling på kort ved fysisk fremmøde i Odense.
Fik hjernerystelse i samme forbindelse og har ikke kunnet læse eller skrive i måneder efter.
2 måneder efter får jeg læst min mail og ser at jeg har fået en rykker på betaling af boulders abonoment. Underligt tænker jeg da jeg ikke har givet dem kort oplysninger og troede jeg kun havde købt en måned.
Jeg skriver til support og får at vide at jeg er forpligtet til at betale, desuden skulle jeg betale for næste måned også da det indgik i betingelserne.
Disse betingelser var jeg ikke opmærksom på, og det var ikke dette jeg havde bedt om at købe ved kassen i afdelingen. Desuden var jeg ikke blevet kontaktet telefonisk da jeg ikke havde svaret på mail eller betalt.
Jeg forklarede min situation, at jeg gerne ville have afmeldt mit abonoment havde jeg vidst at jeg havde det, og at jeg kun har været i hallen den ene dag. De skriver at det var ærgerligt men jeg kan venligst betale.
Jeg føler mig snydt og overrumplet af virksomheden, da jeg tydeligt i god tro ikke vidste at jeg var tilmeldt og de alligevel kræver 3 måneders abonoment.
Det blev til en enkelt aftens klatring der endte i hjernerystelse og kostede 1,5 tusind i abonoment.
Dyrt og beskidt
Priserne er for høje for hvad man får. Middelmådige træningsområder og et meget beskidt center hvor der aldrig bliver gjort ordentligt rent.
Derudover spammer de dig ned hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet. I behøver ikke sende mails hver dag!!!
Næsten 400kr for en dags klatring i…
Næsten 400kr for en dags klatring i Odense boulders , samt leje af sko, for 2 mand. Det hænger simpelthen ikke sammen. Jeg har dyrket mange sportsgrene , med mulighed for engangs billet , men dette slår alt.
Det er en skam, da det er skide sjovt. Men når man ikke har en hal i ens hjemby og samtidig også skal kære efter det, bliver det simpelthen for dyrt.
Det må kunne gøres billigere
Kundeservice truede med at banlyse mig 👍
Da jeg klagede over deres opsigelsespolitik blev de ekstremt defensive og truede med at banlyse mig fra alle deres haller.
Det er service der vil noget!
Verdens absolut værste kundeservice & opsigelses politik
1. Når man opsiger sit medlemskab er man tvunget til at betale en måned mere udover den måned man opsagde. Det giver ikke mening, og man for den alligevel ikke brugt. Hvorfor ellers opsige sit medlemskab?
2. Når du har opsagt dit medlemskab på Boulders hjemmeside, bliver de ved med at trække penge, hvis ikke du også har sendt dem en email omkring det. Det står dog ikke nogen steder på hjemmesiden til at minde en om det. Det står åbenbart i dokumenterne som man underskriver når man melder sig ind.
Boulders virksomheden har gjort alt hvad de kan for at gøre det så besværligt, at de altid lige får et par eller flere måneders ekstra betalinger fra kunder der har opsagt deres medlemskab. Og man kan lige så godt glemme at få pengene betalt tilbage. Kommer aldrig til at ske!
For dyrt for studerende og dårlige faciliteter i Århus Syd
Det er alt for dyrt for studerende.
Alt for mange mennesker trods de store centre.
Derudover er forholdene for dårlige i Århus Syd til den pris.
Hele foråret og vinter 2024 har det regnet ind i træningsområdet samt badefaciliteterne er virkelig ringe.
Min personlige overbevisning er, at Boulders er den største virksomhed som sidder på "klatre markedet" i Danmark, det kan kun være derfor de kan blive ved med, at have så høje priser for så dårlig kvalitet.
Jeg synes det er ærgerlig for sporten, for det har været rigtig sjovt.
Skuffende opsigelsespolitik
Jeg er meget skuffet over boulder's opsigelsespolitik. Efter jeg opsagde mit medlemskab, blev jeg opkrævet for endnu en måned. Som studerende er det mange penge, når man af forskellige grunde ikke skal bruge det mere. Det føles som en urimelig og uretfærdig måde at behandle kunder på. Jeg forventer, at når jeg opsiger mit medlemskab, stopper betalingerne med det samme. Dette har efterladt mig med en dårlig smag i munden, og jeg kan ikke anbefale boulder til andre. Jeg håber, at virksomheden vil revurdere deres opsigelsespraksis for at undgå at skuffe flere kunder i fremtiden.
Utroligt imødekommende og venlig…
Utroligt imødekommende og venlig behandling, når man kontakter dem med et problem (i forhold til noget praktisk omkring medlemskab og pause i dette)! Supersøde og hjælpsomme instruktører.
Pas på
De snyder jer, hvis i skal melde jer ud. De påstår at de mister jeres betalingsoplysninger og at man derfor skal betale ekstra. All around dårlig kundeservice.
Lees meer over geverifieerde reviews.