Oplichting!! Presenteert zich als een klein begonnen boutiekje van twee nederlandse vriendinnen… dus niet! Geen Nederlandse boutique maar Chinees. Artikelen worden vanuit China verzonden. Had een gest... Toon meer
Boutiqueloulien
Zelf 1 ster is teveel, dit is pure oplichting van mensen. Hiertegen zou men moeten optreden. - leveringsdatum veel later als in de site vermeld. - materiaal is puur synthetisch, terwijl op site v... Toon meer
Stop! Niet kopen hier! Het lijkt een Nederlandse winkel maar je krijgt direct een verzendcode met YN, China dus. De klantenservice verzekerde mij dat het kwalitatief goed zou zijn. Niets is minder waa... Toon meer
Heel slecht! Doet zich voor als Nederlandse boutique van 2 vriendinnen, maar na bestelling krijg je een link uit China. Levertijd is ook heel lang. Heb uiteindelijk ook totaal een ander artikel ontvan... Toon meer
BIZAR SLECHT!
BIZAR SLECHT!
Koop hier niks!! Alles komt gewoon vanuit China en vragen er de hoofdprijs van. Duurt een maand voordat je het binnen hebt en dan klopt het niet eens met de kleur die je hebt gekocht.
En door hun fout zit je dan met een totaal anders iets en doordat het uitverkoop was mag je het niet retourneren. Terwijl de kleuren totaal niet overeenkomen en je gewoon voor de gek gehouden wordt. BELACHELIJK
Oplichters!!
Oplichters!!
Nep zooi uit China.
Zachtgeel pak besteld, kanariegeel geleverd krijgen.
Emma met haar domme gelul over sale niet kunnen retourneren.
Emma is gewoon een oplichter!
Als ik 0 sterren kon geven
Als ik 0 sterren kon geven, had ik dit gedaan! Ook ik ben in deze webshop getrapt; een Nederlandse webshop van 2 jeugdvriendinnen, oogt mooi, ook trustpilot (achteraf bekeken nep) reviews bij elk item. Het startte eerst met een belofte van premium verzending - verzending binnen 1 à 2 werkdagen -, een Chinese! track&trace die geen updates geeft. Uiteindelijk heb ik mijn pakket ontvangen na 21 dagen!
Wat een teleurstelling als ik mijn pakket opendeed : gewoon in een plastiek pak, rechtstreeks vanuit China, geen moeite om dit ‘mooi’ te verpakken en slechte kwaliteit.
Na contact met de support dienst krijg je de melding dat sale items niet kunnen geretourneerd worden, hun webshop bestaat enkel uit sale items. Een misleiding!
Ik wil iedereen waarschuwen hier nooit te bestellen!!!!
Verbannen die site
Wat een schande. Track and trace code is plots niet meer actief.
Op mail reageren ze niet. Als je op de website wilt gaan wat zogezegd een NL is, lijkt het domein niet meer te kloppen.
Eerst naar de reviews kijken op trustpilot eer te bestellen. Niets bestellen.
Pure schande
Pure schande. Zogenaamde link naar Amsterdam om vertrouwen te wekken, maar is gewoon je reinste oplichting. Bagger uit China. Overbodig te zeggen dat niemand hier ooit moet gaan bestellen ondanks kekke ads op socials. Pure zooi, nul 'service' en totale minachting voor de klant. Zijn ook helemaal niet uit op service, alleen op geld. Enige oplossing: een mega-boete opleggen vanuit EU a la Shein. Maar tot die tijd: NIET BESTELLEN!!!!
Wat een onwijs slechte service!
Wat een onwijs slechte service!
Ook ik ben helaas in deze website getrapt. Via een een gesponsord bericht bij deze website gekomen. Super tof blazer pak, in butteryellow, was er weg van.
Vervolgens duurde het al een eeuwigheid voordat het binnenkwam.
Ik open het pakket en zie tot mijn verbazing dat het een kanariegeel blazer pak is. En dan de kwaliteit van de stof.. je ziet duidelijk dat dit niet een klein beetje overeen komt met zij tonen op de website.
Foto’s die zij gebruiken op de website komen totaal niet overeen met het product in het echt!!
Retour aangemeld, blijkt inderdaad net als bij alle andere, het te gaan om een sale product.
Boze mail terug gestuurd dat je eigenlijk wordt opgelicht en je totaal niet het product krijgt wat je hebt besteld.
Ze kunnen letterlijk niks voor je doen en zeggen bedankt voor je feedback.
Dag €60 euro!
Ook staat er op de website een kopje met reviews van trustpilot. Ik kan mij niet voorstellen dat dit klopt en dat deze naar waarheid zijn ingevuld! Gezien de slechte recensies hier!
Echt schandalige praktijken
Echt schandalige praktijken.
Je krijgt een keurige e-mail van klantenservice terug waarin staat dat je de producten kunt retourneren, maar niet je gekochte item omdat het een sale product is. Dat staat er niet bij als je het koopt.
Puur misleidend, is geen NL bedrijf en kont uit China en duurt weken!
Weet iemand hoe ik dit aanhangig kan maken. Dit moet niet mogen om mensen zo op te lichten !
Helaas ook in hun mooie Instagram…
Helaas ook in hun mooie Instagram reclame getrapt waarin ze een mooie jumpsuit aanbieden in licht geel. Laten je vervolgens 3 weken wachten op je pakket en als het eenmaal binnen is, is het een kanarie geel pak. Doorschijnen en slechte kwaliteit stof voor toch nog wel een redelijk prijs van €54. Heel misleidend. Aldus hun wat het product afgeprijsd en is retourneren daarom niet mogelijk. Ze willen je tegemoet komen om 10% terug te betalen want neerkomt op €5,40. Dat is nog eens makkelijk geld verdienen , 50€ om mensen te misleiden. Maar wel dure Instagram advertenties maken. Producten van Shein en Aliexpress etc zien er nog beter uit voor 3x minder van je geld. Ik snap niet dat mensen dit überhaupt durven te verkopen en zo met mensen omgaan. Schaam jullie!
Heel slecht
Heel slecht, mijn artikel past niet, krijg geen geld terug omdat het om een zogenaamd om een uitverkoop artikel gaat. Wat nergens vermeld stond bij de aankoop
Bespaar je de moeite en bestel gelijk…
Bespaar je de moeite en bestel gelijk bij ali express . Voor de fractie van de prijs en wordt waarschijnlijk eerder bezorgd. De 1 ster is al te veel 👎🏼
Wanpraktijken
Inderdaad niet bestellen mensen! Ik ben er helaas ook in getrapt. Besteld op 27/6.. pakket nog steeds niet ontvangen (van Nederland naar België… hoe lang kan het duren 🙈🙈). Reeds 2 mails verstuurd… bizarre onduidelijke link voor track en trace doorgekregen. Niets uit op te maken. Na 2de mail link met B-post track & tracé ontvangen. Staat momenteel nog steeds op hetzelfde ‘in verwerking’. Ik ben benieuwd wanneer ik mijn pakket zal ontvangen. Duidelijk is dat het niet om een boetiek in Nederland gaat. Deze praktijken moeten stoppen!!! Schandalig!
Niet bestellen
Niet bestellen! Mooi pak besteld, en bij het openmaken van mijn pakket kwam ik erachter dat het gewoon rotzooi uit China is.
Pastel geel besteld, kanarie geel ontvangen. Labels die je ziet in de advertentie zijn er niet. Gewoon rotzooi. Na de eerste mail kon het retour maar geen geld terug, want het was in de sale. En na een mail met foto's erbij, is er ineens niks meer mogelijk. Excuses voor het ongemak is het enige wat ze zeggen.
Pak was €110, en nu voor €60, eerlijk hier geef je nog geen €10 voor.
Helaas ben ik er ook in getrapt, bestel hier niet!
Helaas ben ik er ook in getrapt, totaal ander product gekregen dan besteld. Geen refund mogelijk omdat het een "sale" item is. Product kwam uit China, absoluut geen Nederlands bedrijf. Dit zijn oplichters niets bestellen bij deze site. (klanten service reageert wel binnen 24 uur, maar negeren compleet dat ze een verkeerd product leveren en blijven hameren op "sale" item kan geen refund voor aangevraagd worden.
Oplichters / dropshipping / onjuiste productinformatie
Adverteren met "linnen" terwijl je gewoon polyester krijgt. Dropshipping vanuit China. Vervolgens weigeren ze retour "omdat het sale is" — compleet in strijd met de wet. Pure misleiding. Klantenservice ontwijkend en onprofessioneel. Trap er niet in en maak melding bij ACM!
Dikke oplichters met slechte…
Dikke oplichters met slechte klantenservice
Oplichters eerste klas
Oplichters eerste klas! Ze verkopen op de website kleding van 100% linnen en uiteindelijk krijg je kleding van 100% polyester binnen. Tevens duurde verzending bijna 2 weken en komt het uit China.
Inderdaad oplichting en vervalsing…
Inderdaad oplichting en vervalsing website met zogezegd meer dan 6000 goede trustpilot recensies.
Waardeloze kwaliteit, absurde prijs
Waardeloze kwaliteit. Kan niet geruild worden, terwijl maat niet overeenkomt. Pure oplichterij, hoge prijzen, chinees zweetspul. Brief van de advocaat is onderweg. Dat deze mensen zichzelf recht aan kunnen kijken in de spiegel, lijkt me sterk. Zo moet je geen zaken willen doen.
Pure oplichting
Pure oplichting!
Kledij besteld, werd na 2 dagen verzonden...vanuit China! Dus geen Nederlandse winkel. 2 keer contact opgenomen, geen respons. Track&trace zeer onduidelijk. Besteld op 17/6/25 en geen idee wanneer mijn bestelling zal toekomen.
Dropshipping van China
Dropshipping van temu ofz.. waarbij je niet het product krijgt dat je besteld hebt. Terugzenden is niet mogelijk omdat het een artikel in korting was.
Oplichting!