3,4

Gemiddeld

Heeft 14% van zijn negatieve reviews beantwoord

Hele slechte service

Tijdens de levering is een pak bakmix opengegaan. Na dit te hebben gemeld gaf de klantenservice aan dat ze alles in schone dozen versturen en dus mijn bakmix nog kan gebruiken. Voor het verlies van een deel van de inhoud werd 25% compensatie geboden.

Dus nu heb ik een product dat een stuk korter houdbaar is én mag ik een kleinere taart ermee maken en de overige ingrediënten keer 80% doen. Voor ruim €5000-8000 aan spullen gekocht de afgelopen jaren maar dit is gelijk mijn laatste aankoop hier geweest.
Erg teleurgesteld in dit bedrijf.

9 maart 2026

Goede ervaring met bestellingen

Meerdere keren een bestelling gedaan en altijd netjes geleverd. Laatste keer zat er echter één beschadigd product bij. Een bakvorm was vervormd. Contact opgenomen per e-mail en het was snel en goed opgelost. Ik kreeg vlot een nieuwe bakvorm toegestuurd.

Verbeterpunt zou zijn de productinformatie op de website. Die is niet bij alle producten even uitgebreid en volledig.

4 februari 2026

Callebaut Noir Intense cacaopoeder

Callebaut Noir Intense cacaopoeder werd aanbevolen als geschikt voor chocoladedrankjes, wat absoluut niet klopt. Nadat ik hierover had geklaagd bij de klantenservice heb ik mijn geld teruggekregen. Baktotaal heeft inmiddels de productomschrijving aangepast.

19 januari 2026

Kapotte thermometer

Bestelling gedaan waar een thermometer bij zat. Deze thermometer bleek niet goed te functioneren. Contact gezocht en ze hebben een nieuwe opgestuurd. Helaas dezelfde en ook deze functioneerde niet goed. Ze hebben nu een andere opgestuurd van een ander merk die het wel doet en nu ben ik helemaal blij. Tevreden met de service.

13 januari 2026

Goede, snelle service

Één van de bakringen die ik had besteld kwam verbogen bij mij binnen. Vandaag daarover contact gehad met de klantenservice, en ik krijg een nieuwe toegestuurd. Deze wordt morgen al bezorgd! Goede snelle service

7 januari 2026

Super goed bedrijf

Super goed bedrijf. We kopen er al div jaren. En ook als er iets is word het heel goed opgelost. Wel jammer dat soms niet alle bakmixen op voorraad zijn. Maar dan worden ze dus goed verkocht.

5 november 2025

Gaat te vaak iets mis

Paar keer hier een bestelling gedaan en ook paar keer was er wat mis met mijn bestelling. Eerder geholpen door Melissa van de klantenservice en die heeft het destijds netjes afgehandeld. Echter de afgelopen keer met Alexander van de klantenservice contact gehad en daar wel ontevreden over. Hij leest niet nauwkeurig, waardoor ik meermaals mijzelf moet verduidelijken en uiteindelijk ook niet tot een oplossing gekomen. Voor mij gaat er te vaak iets mis met de bestelling en te veel kans op klantonvriendelijk contact, daarom stap ik vanaf nu over naar een ander bedrijf voor mijn bakbenodigdheden.

18 juli 2025

Eetbare bloemen besteld

Eetbare bloemen besteld. EETBARE. Niet te eten. Veel te hard. Ik meld dit bij de klantenservice. Onbeschoft behandeld en de vrouw ging uitvoerig in discussie. Volgens haar weet iedereen wel dat eetbare bloemen niet om te eten zijn.

7 april 2025

Gedroogde eetbare bloemen besteld

Gedroogde eetbare bloemen besteld, zagen er prachtig uit op de foto. Waren erg duur dus alle vertrouwen dat ze mooi zouden staan op de babyshower taart. Helaas zo lelijk dat ze niet op de taart konden. Terugsturen is voor eigen rekening, helaas € 8,25 armer voor een illusie.

15 mei 2025
Logo Baktotaal

Antwoord van Baktotaal

Beste HL Morren, vervelend om te horen dat u ontevreden bent, onze excuses hiervoor. We kunnen de order helaas niet terugvinden o.b.v. deze gegevens. Zou u contact op willen nemen met onze klantenservice? Dat kan via mail (mail@baktotaal.nl) of telefoon (0548-623016). We horen graag van u zodat we het kunnen oplossen.

Geweldige service van Baktotaal!

Omdat het door mij bestelde en ook door Baktotaal verzonden broodbakblik door een foutje van PostNL niet bij mij bezorgd is heeft Baktotaal uit zichzelf heel netjes een nieuw blik aan mij toegestuurd. Wat een geweldige service!

8 maart 2025

Erg tevreden!

Al meerdere keren een bestelling geplaatst. De producten worden altijd snel verzonden en breekbare items worden veilig en netjes verpakt. Erg tevreden over baktotaal!

17 februari 2025

Wat een geweldig bedrijf en wat een…

Wat een geweldig bedrijf en wat een service. Pakket ontvangen maar de doos was kapot. Zoutbakje, bloem en een stokbroodhouder was beschadigd. Een mailtje gestuurd en ik kreeg als reactie “ Jammer dat je bestelling zo bij je is aangekomen, wij houden onze klanten graag tevreden daarom zal ik de 3 artikelen vandaag nogmaals naar je versturen.
Dit kan je morgen verwachten” Maureen van Baktotaal. Ik had nog iets nodig en vroeg of dit meekon maar de verpakking was al klaar. Prompt kreeg ik een kortingscode voor gratis versturen. Wat een service, echt geweldig.

10 februari 2025

Veel duimpjes omhoog voor team baktotaal

Ik zie allemaal reviews waar ik me vragen bij stel..over de klant dan niet baktotaal. Ik ben er al jaren klant en ze zijn super. Enorm assortiment, snelle levering (als post nl meewil natuurlijk) en een correcte klantendienst. Ik had een fout gemaakt in mijn bestelling. Mailtje gestuurd. Achteraf toch maar gebeld en het werd telefonisch meteen rechtgezet. Over retours kan ik niks zeggen want wat ik koop heb ik nodig en je leest de volledige beschrijving en vergelijk toch om dan het beste te kopen. Zij verdelen de betere merken aan betaalbare prijzen. Zeer tevreden klant hierzo.

11 december 2024

Mijn bestelling was niet volledig...was…

Mijn bestelling was niet volledig...was niet hun fout zeiden ze. Volgens hun zat alles in de doos...niet dus meer als de helft ontbrak...ik ga mijn bestelling dus nooit zien....

6 december 2024
Logo Baktotaal

Antwoord van Baktotaal

Beste Hilde, Ik vind dit vervelend om te lezen. Echter is bij onze controle op gewicht gebleken dat alles compleet is verzonden. Zowel onze eigen gewichtscontrole en die van PostNL geven beide aan dat het pakket ruim 5,5kg is geweest bij vertrek, sortering en aflevering. Daarnaast zijn alle 9 items gescand tijdens het verzamelen. U geeft aan slechts 1 item á 1kg te hebben ontvangen. Om deze reden hebben wij de conclusie getrokken dat uw bestelling volledig geleverd is geweest.
^Baktotaal

Bestelling gedaan van 2 bakblikken voor…

Bestelling gedaan van 2 bakblikken voor de airfryer, zouden vandaag bezorgd worden, dus niet. Heb telefonisch contact gehad met baktotaal Bouwhuis, werd er heel onprettig geholpen en ze gooiden het op dat post.nl deze tijd heel druk heeft, black friday misschien? Hier Bestel ik dus never en nooit meer iets.

4 december 2024