de prijs was een beetje duurder dan andere plekken maar ik heb mijn bestelling de zelfde dag opgehaald. De medewerkers waren vriendelijk en snel.
Ben eerst in de fysieke winkel geweest ,daar heel goed geholpen door een vriendelijke medewerker. Wat ik nodig had was niet op voorraad, hij gaf het advies om het on-line te bestellen. Prima communic... Toon meer
Bestellen ging zeer makkelijk duidelijk en overzichtelijk had nog een vraag gesteld in de chat ook daar kreeg ik netjes antwoord op en wat helemaal top was de avond voor de levering belde de chauffeur... Toon meer
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Ekkersrijt 2070, 5692 BA, Son, Nederland
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Bouwmaat - Eindhoven Ekkersrijt
Fijne winkel! ook voor particulieren, om spullen te bestellen en op te halen/laten verzenden.

Antwoord van Bouwmaat - Eindhoven Ekkersrijt
snel online geregeld en behulpzame medewerkers die mee hebben geladen

Antwoord van Bouwmaat - Eindhoven Ekkersrijt
Fijne website prijzen bij de hand
En altijd vriendelijk personeel in Eindhoven dan tenminste

Antwoord van Bouwmaat - Eindhoven Ekkersrijt
Ik besteld online en 2 uren later het was klaar op te halen! Perfect service!

Antwoord van Bouwmaat - Eindhoven Ekkersrijt
Particuliere klant geworden en na TEE uur mijn product opgehaald waar ik in heel Brabant naar op zoek was voor n week

Antwoord van Bouwmaat - Eindhoven Ekkersrijt
Ik werd erg fijn geholpen aan de telefoon, kreeg goed advies en ze dachten echt met mij mee.

Antwoord van Bouwmaat - Eindhoven Ekkersrijt
Dakpannen besteld, maar aantallen gingen mis en dakpannen waren kapot bij levering. Niet een paar maar 25% was stuk. De bouwmaat zet alles in het werk om het allemaal te corrigeren. Wat uiteindelijk ook gelukt is dankzij filiaal Son, Ekkersreit en Helmond. Een goede service is belangrijk, maar dat hebben ze dan ook goed begrepen en uitgevoerd bij de Bouwmaat.

Antwoord van Bouwmaat - Eindhoven Ekkersrijt
Kom graag bij bouw maat .
Vooral in Eindhoven ekkersrijt .
Vriendelijke mensen en altijd klaar staan om je te helpen

Antwoord van Bouwmaat - Eindhoven Ekkersrijt
Elke keer als we weer iets komen halen word je vriendelijk begroet en de meeste kennen ons onderhand wel. Daarnaast

Antwoord van Bouwmaat - Eindhoven Ekkersrijt
Snelle levering/mogelijkheid om op te halen en een keer daar bleek het product in de aanbieding te zijn. Ondanks dat ik al had betaald werd mij op initiatief van de medewerker de korting alsnog aangeboden en verwerkt. Top gedaan.
Gewoon precies zoals gevragen. En het belletje dat de bestelling eerder klaar stond was zeker fijn. Een dikke duim👍🏼