Bouwmaat - Groningen XL Reviews

Bornholmstraat 38, 9723 AX Groningen, NL

Zeer tevreden over Bouwmaat. Het personeel is over het algemeen al top: vriendelijk, behulpzaam en altijd bereid om mee te denken. In het bijzonder wil ik Erik bedanken. Zijn inzet, service en ma... Toon meer

Bestelling ging heel vlot en ruilen zonder problemen. Personeel helpt mee met het uitzoeken van produkt.

1) Prima kwaliteit hout. Recht en weinig knoesten. 2) Binnen 2 uur ligt de bestelling voor je klaar. 3) Erg vriendelijke medewerkers. 4) Wat beter zou kunnen is de website. De lijst van maten van b... Toon meer

Op website alles te vinden wat ik nodig had voor de verbouwing, goede prijzen!, veel keuzes. Ophalen datum kon ik zelf bepalen, super. In de zaak snelle vriendelijke service. Prachtige overzichtelijke... Toon meer

1. #2 van de 2 beste bedrijven in Bouwmateriaal groothandelaar
  2. #6 van de 9 beste bedrijven in Bouwmaterialenwinkel
  3. #7 van de 11 beste bedrijven in Bouwmaterialen leverancier
  4. #1 van de 4 beste bedrijven in Bouwgereedschap leverancier
  5. #1 van de 3 beste bedrijven in Bouwmarkt
  6. #3 van de 17 beste bedrijven in Gereedschapwinkel

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

• Bornholmstraat 38, 9723 AX, Groningen, Nederland

• 050 318 7000

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

848 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super klantvriendelijk!

Meteen wanneer je inloopt wordt je goed geholpen, alles is goed geregeld en super klantvriendelijk.

28 april 2026

Bedankt! Graag tot de volgende keer! 🤗🤗

Zeer tevreden over Bouwmaat

In het bijzonder wil ik Erik bedanken. Zijn inzet, service en manier van meedenken maken echt het verschil. Altijd professioneel en zorgt dat alles soepel verloopt.

Zeker een aanrader!

22 april 2026

Antwoord van Bouwmaat - Groningen XL

Superfijn dat je zo goed geholpen bent! 🤗We hebben de complimenten doorgegeven! Veel plezier met je bestelling.

Levering probleem

Er werd door uw medewerker aangegeven dat een artikel niet op voorraad was. Dit was wel netjes. Na 2x bellen is het artikel door een medewerker meegenomen uit Vestiging Leeuwarden. Gezegd dat ik de volgende dag alles kwam ophalen in Groningen.
Bij aankomst bleek er niets klaar te liggen en moest alles nog gepakt uit het magazijn. Toen bleek een ander artikel weer niet op voorraad te zijn terwijl ik een dag eerder gebeld heb en volgens uw medewerker alles klaar lag.

27 maart 2026

Antwoord van Bouwmaat - Groningen XL

Dat is heel spijtig, ik heb je feedback doorgezet.

Netjes optijd geleverd

Netjes optijd geleverd, goed verpakt, precies zoals afgesproken

29 oktober 2025

Top! Wij zien je graag terug bij Bouwmaat 👩‍🔧

Prima zaak!

1) Prima kwaliteit hout. Recht en weinig knoesten.
2) Binnen 2 uur ligt de bestelling voor je klaar.
3) Erg vriendelijke medewerkers.
4) Wat beter zou kunnen is de website. De lijst van maten van balken, planken, et cetera lijkt willekeurig.

15 oktober 2025

Antwoord van Bouwmaat - Groningen XL

Bedankt voor je feedback! Wij zijn druk bezig de website te verbeteren en zullen zeker jou verbeterpunten met de betreffende afdeling delen! 👍 Graag tot ziens bij Bouwmaat!

Altijd een goede ervaring op op jet…

Altijd een goede ervaring op op jet werk en nu ook prive geem gezeur em wordt netjes geleverd

22 juli 2025

Antwoord van Bouwmaat - Groningen XL

Mooi om te horen dat de service niet verminderd werd toen je privé ging kopen! We zien je graag weer.

Snel geholpen

Snel geholpen

10 juli 2025

Bedankt! Veel succes met de klus 💪

Eerste bestelling

Het was de eerste keer dat ik hier iets bestelde maar meteen merk je dat men weet waar je het over hebt en de ze helpen je geweldig. Ook het retourneren is geen probleem. Echt geweldige service en vrolijke mensen.

15 juni 2025

Antwoord van Bouwmaat - Groningen XL

Fijn te horen! Dank je wel!😊

Prima

Prima geregeld en gemakkelijk bestellen

10 juni 2025

Antwoord van Bouwmaat - Groningen XL

Fijn te horen, dank je wel! 😊

Bouwmaat heeft want andere bouwmarkten niet hebben.

Er is een dame bij bouwmaat XL in Groningen. Deze dame zorgt ervoor dat alles super goed draait in jullie winkel. Ze is zo klantvriendelijk en duidelijk. Ze stuurt haar collega's met respect aan en zorgt er duidelijk voor dat de motor soepel draait in de vestiging. Heeft verstand van zaken, ik kwam hier om een dakpan van 40 jaar oud. En het ophalen van een nieuwe deur. Ik weet niet hoe ze heet, ze heeft blond haar. Ze is ook nog eens ontzettend mooi.

3 mei 2025

Antwoord van Bouwmaat - Groningen XL

Dank je wel voor je complimenten! 😃