Recent wat bouwmaterialen hier gekocht voor een verlaagd plafond. Goede en duidelijke site met nette prijzen. Ik dacht dat dit bedrijf alleen zaken deed met bedrijven maar ik als particulier ben ook g... Toon meer
Ik had een click en collect aankoop maar heb lang staan wachten want mijn bestelling moest van de andere kant van de wereld komen. je zou denken dat het meer snelheid en gemak op zou leveren maar ik h... Toon meer
Mooie geprijst en snel besteld en ook ideaal om zelf af te halen de volgende dag. Klantenservice ook nog gebeld. En deze persoon had duidelijk veel plezier vandaag want werd op vrolijke wijze toegespr... Toon meer
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Simon Vestdijkwei 1, 8914 AX, Leeuwarden, Nederland
Vraagt klanten om een review
Bestelling lag op tijd klaar en helpen inladen alles erg vlot ondanks de hitte

Antwoord van Bouwmaat - Leeuwarden
Snel geholpen met Bouwmaat pas. Alles stond netjes klaar op een kar. Had stapeltje hout, maar waren een paar balkjes wel heel krom... Verder helemaal prima!

Antwoord van Bouwmaat - Leeuwarden
Makkelijk te bestellen en de aanbevelingen zijn ook prettig

Antwoord van Bouwmaat - Leeuwarden
Fijn online besteld en zelf opgehaald bij de vestiging in Leeuwarden.
Bij ophalen verrassend vriendelijk geholpen!

Antwoord van Bouwmaat - Leeuwarden
Voor eerste keer iets besteld bij Bouwmaat. Alles ging perfect: product was snel te vinden op de website, snelle communicatie en direct leverbaar. Bij het ophalen werd de grote multiplex plaat netjes op maat gezaagd en ongevraagd werd er hulp geboden bij het laden. Een topbedrijf.

Antwoord van Bouwmaat - Leeuwarden
2 balken online besteld, 7 balken zouden in voorraad moeten zijn. Kon niet geleverd worden en ook niet voor mij besteld worden.

Antwoord van Bouwmaat - Leeuwarden
Bestelling stond keurig klaar en medewerker was zeer behulpzaam

Antwoord van Bouwmaat - Leeuwarden
Roedentape snel en netjes geleverd. Prijs was ook zeer concurrerend.

Antwoord van Bouwmaat - Leeuwarden
Mijn online bestelling stond klaar op afgesproken dag. En werd geholpen om het in mijn auto te doen.

Antwoord van Bouwmaat - Leeuwarden
Je kan als particulier een account aanmaken en online bestellen. Vervolgens kan je je bestelling ophalen in een vestiging in de buurt. Handig, en ze zijn ook nog eens super vriendelijk.

Antwoord van Bouwmaat - Leeuwarden
Ondanks dat ik meermalen mijn filiaal op Groningen heb laten zetten wordt nog steeds afgeboekt op Leeuwarden. Onverteerbaar voor een Groninger.