Bouwmaat - Rotterdam-Zuid XL Reviews

Boterdiep 28 -32, 3077 AW Rotterdam, NL

Alles netjes volgens afspraak geleverd. Snelle levertijden en de chauffeur dacht met ons mee om de materialen zo dicht mogelijk bij de deur te krijgen. Top bezorgservice voor een klein prijsje!

Super goed geholpen door de medewerkers van bouwmaat. Had voor een klus spullen snel nodig, via een belletje super geholpen en na 2 uurtjes stond alles klaar voor ophalen, heel fijn.

Eerste keer. Account aangemaakt. Bestelling ok af kunnen halen. Vriendelijk behandeld. Ben particulier, maar bouwmaat nodigt meer uit dan bouwmarkten.

Duidelijke website. Alles wat ik nodig had en zeer vriendelijk behulpzaam personeel toen ik mijn bestelling kwam ophalen dinsdag 3 maart 2026 na de bestelling zondag 1 maart te hebben geplaatst.

1. #2 van de 3 beste bedrijven in Bouwmateriaal groothandelaar
  2. #7 van de 9 beste bedrijven in Bouwmaterialenwinkel
  3. #6 van de 10 beste bedrijven in Bouwmaterialen leverancier
  4. #2 van de 6 beste bedrijven in Bouwgereedschap leverancier
  5. #1 van de 3 beste bedrijven in Bouwmarkt
  6. #2 van de 18 beste bedrijven in Gereedschapwinkel

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

852 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ruim assorriment

Ruim assorriment. Kom mijn bestelling zeer snel ophalen.

5 juli 2026

Antwoord van Bouwmaat - Rotterdam-Zuid XL

Fijn om te lezen! Bedankt voor de review.

Duidelijke website en vriendelijk personeel

3 maart 2026

Antwoord van Bouwmaat - Rotterdam-Zuid XL

Super! 👩‍🔧 Wij zien je graag terug!

Goed budget

Ik kreeg topadvies en ging naar huis met meer spullen dan verwacht voor minder geld. Top

10 februari 2026

We denken graag mee! Graag tot de volgende keer 🤝

Goed

Gewoon goed,niks meer of minder.

29 januari 2026

Wat goed! 🛠️

Fijne zaak

Fijne zaak. Vriendelijk personeel en veel op voorraad.

30 december 2025

Bedankt! 🤝

Prima assortiment, slechte service

Als particulier online besteld, want dat kan zogezegd, maar vervolgens de winkel niet in kunnen zonder zakelijke pas. Binnengekomen door mee te wandelen met iemand. Vervolgens de afhaalbon laten zien. Ik werd naar achteren gestuurd waar vervolgens niemand was, maar ook geen bel of ander oproepsysteem. Uiteindelijk iemand aangesproken en die wist mijn bestelling snel te vinden. Helaas, zat het profiel compleet vol met beschadigingen. Zelf maar zo vrij geweest deze om te ruilen in de winkel. Bij de uitgang werd ik nog tegengehouden alsof ik niet had betaald. Nota bene door dezelfde vrouw die mij nog geen halfuur ervoor had binnengelaten en mij de afhaalbon had gegeven. Ze was waarschijnlijk met haar hoofd al bij het kerstontbijt. Kortom, geen plezierig bezoek.

24 december 2025

Antwoord van Bouwmaat - Rotterdam-Zuid XL

Vervelende situatie, bedankt voor het delen! We zijn bezig om het afhaalproces voor particulieren te stroomlijnen en jouw feedback helpt hier zeker bij.

Vandaag vriendelijk geholpen bij…

Vandaag vriendelijk geholpen bij Bouwmaat XL
10 zware dakpannen stonden voor mij klaar en werden voor mij de de auto gezet, top!

20 oktober 2025

Antwoord van Bouwmaat - Rotterdam-Zuid XL

Graag gedaan! 🤗 Veel plezier met je bestelling!

Compleet ontzorgd.

Makkelijk bestellen, alles opmaat gezaagd, eenvoudig afhalen, alles ligt klaar. Dikke 10.

4 september 2025

Antwoord van Bouwmaat - Rotterdam-Zuid XL

Super 🤗 Graag tot de volgende keer!

Super goed geholpen door de medewerkers…

13 juni 2025

Bedankt! Graag tot de volgende keer 🤗

Web-voorraad bleek niet te kloppen

Web-voorraad bleek niet te kloppen, artikel bleek toch niet op voorraad te zijn. Uiteindelijk ook niet in andere filialen, hoewel dit wel was gecommuniceerd. Terugstorten van betaald bedrag is vlot afgehandeld.

24 mei 2025

Antwoord van Bouwmaat - Rotterdam-Zuid XL

Excuses voor het ongemak! Prettig dat de refund wel voorspoedig verliep.