Antwoord van Boxersbecause
BoxersBecause is het enige merk Boxers met een statement. Een gave print gecombineerd met een geweldige tekst. Because... (op de band) met het antwoord op de Boxer. In de tijd waarin we nu leven met alle afleidingen en verleidingen om ons heen willen we een bijdrage gaan leveren om dichter tot elkaar te komen. Zeg nou zelf hoe vaak zit jij op jouw mobiel alle socials af te struinen op zoek naar....... We besteden zoveel tijd aan onze mobiel met als gevolg dat je soms niet eens meer weet of er iemand naast je zit of sterker nog degene die naast je zit praat tegen je maar je hoort hem of haar niet eens. Tijd voor een moment naar en voor elkaar, op een mooie , liefde of grappige manier hoe simpel kan het eigenlijk zijn? Stel je voor je geliefde zit op de bank en jij komt ernaast zitten in deze super gave Boxer. Niets hoef je meer toe te voegen..... BECAUSE staat al op de band maar laat jou geliefde eens voelen wat diegene voor jou echt betekent. Teksten met een Statement als Your Love is my Drug of Let the Fun Be-Gin in combinatie met een geweldige print. Zou degene die naast je op de bank zit voor je smelten? Hoe zou jij het vinden als je dit cadeau zou krijgen? Dat is nou precies wat wij als BOXERSBECAUSE willen bereiken Alle aandacht voor en naar elkaar , wees lief en Enjoy Together Na heel veel teksten met een gave print te hebben bedacht wilden we niet langer wachten om alvast een start te maken door met deze twee items te beginnen. Buitenom dat we ons willen onderscheiden met deze boxershorts willen wij ook een mooie kwaliteit leveren met een perfecte pasvorm en een hoogwaardig draag niveau. Het is ons gelukt en wat zijn wij hier enthousiast over. Deze enthousiasme willen we heel graag met jou delen. Ons team is er klaar voor om jouw als klant te mogen ontvangen en jouw uniek te laten zijn in onze bijzondere collecties. Bedankt dat jij de moeite heb genomen om onze site te bezoeken. Wij wensen jou veel shop en draag plezier. Team BoxersBecause
Kreukelmarkt 27, 4461HW, Goes, Nederland

Antwoord van Boxersbecause
Snelle levering, mooie kwaliteit! En natuurlijk een heel leuk design !

Antwoord van Boxersbecause
Heb de boxer snel ontvangen en hij zit echt heerlijk. Heb geen minpunten over Boxersbecause! Zo doorgaan! Kan de boxers echt alle heren aanbevelen!

Antwoord van Boxersbecause
Deze leuke boxer met leuke teksten is van super mooie kwaliteit. En blijft ook erg mooi. ik heb deze kado gedaan aan mijn man en die draagt deze boxer met veel plezier.

Antwoord van Boxersbecause
Goede kwaliteit,ze zijn comfortabel,snelle verzending enz....