Boxstation Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan virkelig varmt anbefale Boxstation! Jeg synes det er en fantastisk idé og en utrolig smart løsning for at opbevare sine ting. Det er nemt og lige til at komme til, og hele løsningen fungere b... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Oprigtig top anmeldelse fra en kunde. Jeg har altid oplevet den bedste service og menneskelighed, som der ellers er alt for sjælden idag. I sætter virkelig et eksempel og en standard alle andre virkso... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan kun varmt anbefale Boxstation herfra. Sublim service fra Kasper, som har været imødekommende og altid svaret tilbage på mails og efterkommet vores ønsker. Der bliver lyttet til ens behov. Conta... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det er et enormt enkelt, brugervenligt og billigt koncept. Herligt, at boxen er tilgængelig døgnet rundt. God skriftlig vejledning med supplement af nyttige video-vejledninger. Hængelåsen er dog lidt... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

5. Magazijn
  6. Opslagbedrijf
  7. Verhuizing en opslag

Geschreven door het bedrijf

Lej en container til opbevaring til en billig fast månedlig pris. Du kan både leje den på en af vores aflåste Drive-in Storage afdelinger, vi kan komme og levere en mobilBOX på din egen adresse eller du kan bestille en flytteBOX som du pakker og vi flytter til dit nye hjem. Billigt, fleksibelt og helt uden bøvl.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

43 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der er tjek på tingene og det hele er…

Der er tjek på tingene og det hele er bare nemt.

11 oktober 2023

Hej Erik,
Det er vi glade for at høre at du synes. Vi forsøger at gøre det hele så nemt og fleksibelt for jer som kunder.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller andet vi kan hjælpe med.

er meget tilfreds

6 oktober 2023

Hej Krystyna,
Mange tak for din anmeldelse og flotte ord. Det er vi glade for at høre.

Du må endelig række ud hvis der er noget vi kan hjælpe med eller gøre bedre.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dejligt at det er døgnåben så når som…

Dejligt at det er døgnåben så når som helst kan man hente eller aflever noget i box

1 oktober 2023

Hej Tom,

Tak for din anmeldelse - det sætter vi stor pris på.

Det virker til at du er tilfreds med service og hører gerne fra dig hvis der er noget vi kan gøre bedre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi var nede på boxstationen d

Vi var nede på boxstationen d. 17 august ,da stod porten på hvid gab uden der bevar nogen indenfor.

4 augustus 2023

Hej Johnny,
Tak for din anmeldelse - det sætter vi stor pris på. Alle input vil blive taget ind og ting der ikke fungerer vil vi forsøge at forbedre.

Vi er klar over at det ikke er alle kunder der lukker porten efter sig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Betalings tidspunkt lidt mere…

Betalings tidspunkt lidt mere strømlinet.
Øjeblikkelig ændring i tidspunkt u/b, tak boxstation :-)

10 juli 2023

Hej Martin,
Mange tak for din anmeldelse og 5 stjerner. Jeg er glad for at vi fik flyttet dit betalings-tidspunkt så det passer dig bedst muligt.

Skriv endelig til os hvis der er noget andet vi kan hjælpe med.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik en god og hurtig service ifm. At der var behov for at få skiftet container.
Vi kan varmt anbefale boxstation.

25 juni 2023

Hej Lis,
Tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse - det sætter vi pris på.

Vi er glade for at du er tilfreds med vores service.

Refundering og god service

Jeg havde bestilt en Box (7m2) i god tid hos boxstation. Det gik som smurt uden problemer.

Jeg blev i tvivl om der var nok plads, hvorefter jeg så bestilte en mere. Jeg fandt ud af, at denne var unødvendig og ringede derfor til dem, på den næstkommende hverdag.

Jeg fik fat i Kasper, som kiggede på det og sørgede for at annullere den ekstra Box. Hvor jeg fik refunderet beløbet indenfor et par hverdage, som lovet.

Alt i alt super god service og meget velfungerende med koder mm.

6 juni 2023

Hej Jeppe,
Først og fremmest tak for de fine ord og fordi I har valgt Boxstation.

Vi gør alt vi kan for at yde en god service og være fleksible ift. vores kunders behov og ønsker.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og super nemt!

Fantastisk service og super nemt!

Jeg glemte at opsige efter jeg tømte den og så det først efter de trak for næste periode.

Intet problem og de viste forståelse og refunderede hele beløbet.

12 juni 2023

Hej Richard,
Først og fremmest tak for de fine ord og fordi I har valgt Boxstation.

Vi glemmer alle sammen og det var godt at vi fandt en løsning.

Virkelig nemt

Virkelig nemt - og en god pris

30 april 2023

Hej Niels,
Først og fremmest tak for de fine ord og fordi I har valgt Boxstation.

Dejligt at høre at det var nemt og billigt

Hi Dacian,
Thank you for writing your review of our service - we really appreciate it.

Im glad you found everything fine.

All the best,
Kasper

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det har været en god oplevelse

Det har været en god oplevelse, at have opbevaret ens indbo i en tør og let tilgængelig container.
Adgangsvejen i Herlev, kunne godt være bedre - fuld af huller - men det er mindre vigtigt, end at containeren er tør og fungere til formålet. Og jeg kan varmt anbefale at leje en af de små - der kan være rigtigt meget i de små containere.

22 mei 2023

Hej Betina,
Tak for din anmeldelse og de flotte ord. Vi kigger på adgangsvejen og har faktisk allerede dialog omkring udbedring af de ujævne asfalt.

Kom igen hvis du har brug for billig opbevaring en anden gang.

Hej Christian,
Jeg er virkelig glad for at høre at du synes det bare fungerer og er ligetil hos Boxstation. Vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at give os stjerner.

Tak for snakken tidligere. Kom endelig igen en anden gang hvis du har behov for billig opbevaring.

Sobert firma …

Jeg reserverede en boxstation container, som jeg så ikke fik brug for. Uproblematisk fik jeg pengene tilbageført til min konto, samme dag, som jeg gjorde brug af min fortrydelsesret. Det er virkelig noget der betyder noget for mig. Sobert firma. 👏

16 april 2023

Hej Vinnie,

Jeg sætter pris på at du laver en anmeldelse, selvom du valgte at udnytte din fortrydelsesret efter du fandt en anden løsning til din flytning.

Kom igen hvis du en dag har brug for opbevaring.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Der er snart gået et år siden jeg fik…

Der er snart gået et år siden jeg fik nøglen til min container beliggende ved Nordhavn.
Jeg er fuld tilfreds men undre mig dog over at der ingen video overvågning er overhovedet? Og vil påstå at ord som sikker og indbrudssikret er en smule overdrevet.
Jeg har min daglige gang på byggepladser og der kæmper man med en stor indbruds procent i netop containere.
Er nysgerrig efter at høre jeres svar på det?

Mvh En ok tilfreds kunde

16 april 2023

Hej Thomas,
Tak for din anmeldelse - vi er glade for at du er tilfreds med vores service.

Vores hængelåse har en høj sikkerhedsklasse og er godkendt af forsikringsselskaberne. Derudover køber vi kun containere med en ekstra lockbox foran hængelåsen, for at mindske risikoen for indbrud eller tyveri.

Vi mener ikke at vi reklamerer med at vores service er indbrudssikret, men at vi har en god sikkerhed med de løsninger vi har valgt.

Kameraovervågning er noget vi overvejer til vores afdelinger med containere (som er uden elektricitet) og vi håber at det er noget vi kan implementere som et ekstra tiltag for at skabe sikkerhed og tryghed.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan helt klart anbefale at bruge Boxstation.

Vi har været kunde hos Boxstation i flere år og det har altid været nemt, både at skifte lagerrum og størrelse .
Kundeservice hos Boxstation er virkelig god, ofte svarer de enten samme dag eller senest dagen efter og de er meget gode til at finde løsninger og hjælpe ved behov.
Kan helt klart anbefale at bruge Boxstation.

20 maart 2023

Hej Michael,
Mange tak for din anmeldelse af vores service og fordi du har været kunde så længe. Det sætter vi stor pris på.
Jeg håber at flytningen til en af vores andre afdelinger gik smertefrit:-).

God service!

God service og hurtig ekspedition.

27 februari 2023

Hej Christian,
Tak for din anmeldelse - det sætter vi pris på🙏. Det er lige hvad vi prøver på at levere til vores kunder hver dag.

Ræk ud hvis vi kan hjælpe dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God opbevaring og nem adgang

God sikker opbevaring i tørt miljø til fornuftig pris. Nem adgang med personbil og trailer

27 maart 2023

Hej Henrik,
Mange tak for de fine ord - det sætter vi pris på.
Du er altid velkommen til at booke mere plads til billig opbevaring hos Boxstation.

Super nemt

Det er super nemt, lige til og problemfrit.

11 maart 2023

Hej Sarah,
Mange tak for din anmeldelse og stjerner - det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at du synes det er nemt, lige til og problemfrit. Det er lige den oplevelse vi gerne vil give til vores kunder.