Jeg kan virkelig varmt anbefale Boxstation! Jeg synes det er en fantastisk idé og en utrolig smart løsning for at opbevare sine ting. Det er nemt og lige til at komme til, og hele løsningen fungere b... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Oprigtig top anmeldelse fra en kunde. Jeg har altid oplevet den bedste service og menneskelighed, som der ellers er alt for sjælden idag. I sætter virkelig et eksempel og en standard alle andre virkso... Toon meer
Kan kun varmt anbefale Boxstation herfra. Sublim service fra Kasper, som har været imødekommende og altid svaret tilbage på mails og efterkommet vores ønsker. Der bliver lyttet til ens behov. Conta... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det er et enormt enkelt, brugervenligt og billigt koncept. Herligt, at boxen er tilgængelig døgnet rundt. God skriftlig vejledning med supplement af nyttige video-vejledninger. Hængelåsen er dog lidt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Lej en container til opbevaring til en billig fast månedlig pris. Du kan både leje den på en af vores aflåste Drive-in Storage afdelinger, vi kan komme og levere en mobilBOX på din egen adresse eller du kan bestille en flytteBOX som du pakker og vi flytter til dit nye hjem. Billigt, fleksibelt og helt uden bøvl.
Contactgegevens
Kronprinsessegade 46E, 3.sal, 1306, København K, Denemarken
- kundeservice@boxstation.dk
- boxstation.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Godt sted okay priser kunne være beder…
Godt sted okay priser kunne være beder til den pris bør der værer overvågning men sådan er det bare ellers er jeg til freds

Antwoord van Boxstation
Fantastisk service og et genialt…
Fantastisk service og et genialt koncept!
Jeg er meget tilfreds med min container. Det er rart, at man kan komme til den, når man vil.
Jeg er blevet mødt med venlighed, og det sætter jeg pris på.
Måske skulle Box Station sørger for, at de også havde de små containere på 5kvm på Amager!
Men alt i alt 5 stjerner herfra, og jeg kan kun varmt anbefale Box Station.

Hurtigt, nemt, sikkert
Jeg er super glad for at være kunde hos boxstation.
Det har gjort min hverdag bedre, og mine ting er i sikker hænder
Kan varmt anbefales.
Mvh Linda

Antwoord van Boxstation
god oplevelse wow de var virkelig…
god oplevelse wow de var virkelig virkelig amazing , jeg anbefal gerne med stor 5tal :)
kundeservice var fantastisk de lytter og rådgiver med alt

Antwoord van Boxstation
Very good service at cheap price
Very good service at cheap price . Easy to get and leave the container .

Antwoord van Boxstation
Kan kun varmt anbefale Boxstation…
Der bliver lyttet til ens behov.
Containerne er rene og nye med trægulve med ventilation og godt med plads til man kan køre ind med selv en større flyttebil.
Så alt i alt 5 stjerner herfra, bedømmes ud fra pris, service, renlighed, beliggenhed og fleksibilitet.

Funktionelt
Hurtigt, kundevenligt, meget funktionelt, pris ok. Lys ville være rart, og at portene kunne gå lidt mere gnidningsfrit.

Antwoord van Boxstation
Boxstation fungerer godt og helt uden…
Boxstation fungerer godt og helt uden problemer. Det er nemt at komme til sine ting og service er i top. Virkelig fedt at det hele foregår digitalt.

Super koncept
Super koncept, flotte rene og tætte containere, imponerende lås, virker meget sikkert og til yderst rimelig pris mvh Peter Ørsig en yderst tilfreds kunde

Antwoord van Boxstation
Vi har været så glade for Boxstation…
Vi har været så glade for Boxstation til at opbevare vores møbler, mens vi byggede vores drømme hus. Kasper er utrolig behagelig at handel med. Kan varmt anbefales

Antwoord van Boxstation
Det er så dejligt at vi kan opbevare…
Det er så dejligt at vi kan opbevare vores ting i Boxstation nu vi skal flytte, og så når vi har tid kan hente det vi skal bruge i vores tempo.
Og fint at vi kan køre til Boxen og holde lige ved sinde af.
5 Stjerner herfra.

Antwoord van Boxstation
Haft 2 containere i Nordhavn…
Haft 2 containere i Nordhavn afdelingen. Det har virket ubeklageligt. Jeg mødte Kasper derude en dag og han spurgte om jeg ikke ville have 2 pladser ved siden af hinanden. ( havde i hver sin ende til at starte med ) efter et par dage var det fikset.
Jeg er kun rykket videre, fordi jeg har brug strøm og vand i forbindelse med noget produktion,

Super Boxstation *****
De er venlig og ærlig og hjælpsomme personale,o.s.v
Jeg vil anbefale til min nærmeste, og samt min kolleger,
Det er den bedste sted hvor man kan opbevare sin ting med tryghed, og sikkerhed og nemt.
Mvh. Benjamin

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.