Ik heb een speaker bestelt en ik had hem de volgende dag binnen. Hij werkt goed. Goede levering.
bijzonder vlotte levering van het juiste product
Super service. Direct bereikbare klantenservice. Het af te leveren product was niet leverbaar op korte termijn en werd vervangen door een luxer exemplaar zonder meerprijs.
- #41 van de 62 beste bedrijven in Elektronicawinkel
- #22 van de 32 beste bedrijven in Huishoudapparatuur winkel
- #23 van de 27 beste bedrijven in Computerwinkel
- #8 van de 9 beste bedrijven in Televisiewinkel
- #4 van de 6 beste bedrijven in Stofzuigerwinkel
- #3 van de 3 beste bedrijven in Winkel voor wasmachines en wasdrogers
Info over BoXXer - Doetinchem
Dé elektronica discounter van Nederland.
BoXXer is dé plek voor iedereen die op zoek is naar betaalbare elektronica zonder gedoe. Wij geloven dat technologie voor iedereen toegankelijk moet zijn, en daarom zorgen we ervoor dat onze prijzen altijd scherp zijn. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe laptop, televisie, stofzuiger of wasmachine, bij BoXXer vind je het allemaal voor de beste prijs.
Bij BoXXer houden we het simpel: topmerken, lage prijzen, en service waar je op kunt rekenen. Wat wil je nog meer? Van de nieuwste gadgets tot vertrouwde klassiekers, wij hebben het in huis. Wat BoXXer uniek maakt, is dat we niet alleen een scherpe prijs garanderen, maar ook zorgen voor snelle en betrouwbare service. Bestel je voor 19:30? Dan heb je jouw bestelling bijna altijd de volgende dag al in huis! Geen wachttijden, geen kleine lettertjes – alleen snelle levering en scherpe deals.
Online voordelig, in de winkel nóg voordeliger – dat is ons motto. Bij BoXXer krijg je altijd extra korting als je jouw aankoop zelf komt ophalen in één van onze winkels. Zo bespaar je niet alleen op de bezorgkosten, maar krijg je ook direct een leuke extra korting mee. Win-win!
Ons team staat altijd klaar om je te helpen, of je nu online winkelt of een van onze fysieke winkels bezoekt.
Dr. Huber Noodtstraat, 7001 DV, Doetinchem, Gelderland, Nederland
- 0314 -845904
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Koop lokaal is ons motto
Koop lokaal is ons motto, blij dat we nog een fysieke winkel hebben in Doetinchem. We hadden een TV besteld. Nadat deze was opgehangen en geïnstalleerd, bleek er een streep door het beeld te lopen. In de winkel zeiden ze dat wij het gedaan hadden. De TV is opgestuurd, zou 4 weken duren en na 1 week al werd bevestigd dat wij het gedaan zouden hebben. Goh wat een verrassing. Een grote teleurstelling en een slechte service voor Boxxer Doetinchem!

Ik heb het product 3 keer gekocht
Ik heb het product 3 keer gekocht. Elke keer dat ik een product kocht, had ik een probleem. Klantvertegenwoordigers waren absoluut niet geïnteresseerd. Elke keer zeiden ze dat ik, de gebruiker, schuldig was. Ze dekten mijn product niet onder de garantie. Ik raad het zeker niet aan.
Erg jammer als je bestelling nog niet…
Erg jammer als je bestelling nog niet binnen is en je vraagt aan een medewerker of de handgreep nog aan de andere kant kan
Een cliënt van mij had dit niet besproken in de winkel en was hem ook niet gevraagd
Krijg ik te horen dat dat 30 euro gaat kosten 😡😡
Dank je wel Boxxer voor de service 😡😡

Goede begeleiding
Ik heb een speaker bestelt en ik had…
aankoop printer
Op 15 januari , heb ik bij Boxxer in Doetinchem een canon printer gekocht, deze geprobeerd te installeren maar de printer werkte niet. Daarom deze teruggebracht, de printer kon in Lichtenvoorde niet gerepareerd worden en werd opgestuurd naar Canon. Na diverse bezoeken aan de winkel en diverse telefoontjes, van mijn kant en de belofte dat ik teruggebeld zal worden. Heb ik nog steeds geen printer. Daarom voor mij geen boxxer winkel meer.
Geopend product meegekregen
Fritel frituurpan gekocht in Doetinchem.
Thuis gekomen bleek dat de doos open is geweest,en vervolgens opnieuw dicht geplakt.
Als ik een nieuw product koopt verwacht ik dat het origineel á fabriek verpakt is.
Volgende aankoop gebeurt niet meer bij Boxxer.
Ouderwets degelijke en eerlijke winkel…
Ouderwets degelijke en eerlijke winkel zonder al teveel mooie verkooppraatjes.
Alles ging goed.
Super service