1,3

Zeer slecht

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Chinese rommel

Via Veepee schoenen besteld. Kunnen niet retour zonder opgaaf van reden.
Schoenen zijn van Temu kwaliteit.
Bestel hier niets!
Dan Ascot, wanneer je niet weet waar je over praat, hou dan je commentaar ook maar voor je

13 maart 2025
Logo Bozoom

Antwoord van Bozoom

Hallo goedemorgen, Mijn naam es Dan Ascot van Bozoom Servicio al Cliente.
Dank u voor uw mening, maar wij begrijpen niet wat u beweert:
1. Enerzijds podrá realizar una devolución gratuita de cualquier producto o producto usado. Om de zaak te kunnen analyseren, hebben we twee dagen geleden productafbeeldingen opgevraagd om te bevestigen dat dit het geval is. ¿Heb je zijn berichten niet gelezen? . Als u iets beweert, moeten wij dat uiteraard controleren.
2. Wat betreft de kwaliteit van het product: u betaalde € 14,99 voor een laars met gratis verzending van Spanje naar Nederland. ¿Kunt u ons vertellen welke kwaliteit u verwachtte? 😳. Todos los detalles de kwaliteits se encuentran en la descripción del producto.
Zoals gezegd stellen wij uw aandacht op prijs en wachten wij op uw reaccion om de Claim te beoordelen... (als u niet reageert, kunnen wij uw probleem niet oplossen en is uw mening... betekenisloos)
Esperamos que u een fijne dag heeft

Bozoom

Hola, buenos días. Mi nombre es Dan Ascot, de Atención al cliente de Bozoom.
Gracias por su opinión pero no entendemos lo que reclama:
1. Por un lado usted está reclamando una devolución gratuita porque el producto es distinto al comprado. Nosotros, para analizar el asunto, le hemos solicitado hace 2 días las imágenes del producto para confirmar que es así. ¿No ha leído sus mensajes? . Como es lógico, si usted reclama algo, debemos comprobarlo.
2. En cuanto a la calidad del producto: usted ha pagado 14.99€ por una bota con envío gratis desde España hasta Holanda ¿puede decirnos que calidad esperaba? 😳. Todos los detalles de calidad están en la descripción del producto.
Lo dicho, agradecemos su atención y estamos esperando su respuesta para evaluar la reclamación... ( si no nos responde, no le podremos solucionar su problema y por tanto su opinión... no tiene sentido)
Esperamos que tenga un buen día.

Hallo

(Reactie op uw reactie van 06-11-2025)

Pardon? Natuurlijk weet ik waar ik het over heb. Ik ben de klantenservicemanager. Daarom heb ik het recht om u te antwoorden.

- We staan ​​erop: u kunt het artikel retourneren, maar we hebben om afbeeldingen gevraagd die u NOOIT hebt VERZONDEN. (Dus volg alstublieft, zoals gebruikelijk, de instructies). U kunt toch niet klagen als u de instructies niet opvolgt?

- We staan ​​erop: onze producten worden verkocht op Temu, Veepee en meer dan 400 platforms in de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland (we kunnen niet zo slecht zijn als we op al deze sites verkopen).

We plaatsen deze reactie om ons te verdedigen tegen ongefundeerde meningen die Trustpilot zichtbaar maakt. (Wat Trustpilot niet vermeldt, is dat we niet betalen om negatieve reviews te verwijderen... in tegenstelling tot anderen). Of ze nu goed of slecht zijn, we reageren op meningen en verdedigen onze positie (maar we betalen geen "revolutionaire belastingen" om ons imago op te poetsen).

-----------
-----------

Hola
( respuesta a su respuesat de 06/11/2025)

Perdone? claro que se de que hablo. Soy el responsable de atención al cliente. Por tanto tengo derecho a responderle.

- Insistimos: usted puede hacer devolución, pero le hemos solicitado imagenes que NUNCA HA MANDADO. ( así que por favor, como es normal, siga las instrucciones) . No puede quejarse si no sigue las instrucciones ¿ es lógico verdad?

- insistimos: Nuestros productos se venden en Temu, en Veepee y en más de 400 plataformas de toda Unión Europea + Reino Unido + Suiza ( tan malos no seremos cuando vendemos en todas estas páginas)

Dejamos constancia de esta respuesta para defendernos de opiniones sin fundamento y a las que Trustpilot da visibilidad. ( lo que no dice Trustpilot es que que nosotros no pagamos para quitar las opiniones negativas... como si hacen otros). Nosotros sea buena o mala, las opiones las contestamos y defendemos nuestra postura ( pero no pagamos " impuestos revolucionarios" para limpiar nuestra imagen.

Koop nooit bij Bozoom!

Ik kocht 3 paar schoenen aan via VEEPEE. Bij de levering ontbrak er 1 paar, de 2 andere paren waren beschadigd. De oplossing van Bozoom was dat ik de schoenen terug zou sturen en 50% zou terugbetaald worden!
Wat een oplichters.

20 maart 2025
Logo Bozoom

Antwoord van Bozoom

Goedemorgen Hilde, mijn naam is Dan Ascot van de klantenservice van Bozoom.

Waarom noem je ons oplichters? Waarom vertel je niet de hele waarheid? 😂 Wij gaan het vertellen:

Wij hebben uw bestelling gevonden en leggen u hier de afhandeling duidelijk uit:

a) Het product dat u niet heeft ontvangen (vanwege een voorraadprobleem) is volledig terugbetaald.
b) De twee producten waarvan u zegt dat ze defect zijn, hebben de volgende twee opties gekregen:
1. Houd ze met 50% korting.
2. RETOURNEER ZE GRATIS EN ZONDER KOSTEN VOOR U.

U heeft optie 2 gekozen en het gratis retourlabel is al naar u verzonden.

Wat is er met je aan de hand? Zijn wij oplichters als wij het volledige importbedrag van uw bestelling kosteloos terugbetalen?

Wees alsjeblieft...consistent met je woorden

Bedankt!

Buenos días Hilde mi nombre es Dan Ascot , de Antención al Cliente de Bozoom

¿Porque nos tacha de estafadores? ¿Porqué no cuenta toda la verdad? 😂 nosotros si vamos a contarla:

Hemos localizado su pedido y dejamos aquí bien claro el tratamiento:

a) El producto que no ha recibido (por un problema de stock) se le ha reembolsado al 100%
b) Los dos productos que usted dice que son defectuosos se le ha dado las dos opciones siguientes:
1. Quedárselos con un -50% de descuento.
2. DEVOLVERLOS GRATUITAMENTE SIN COSTE PARA USTED.

Ha elegido la opción 2 YA SE LE HA MANDADO la etiqueta de devolución gratuita.

¿Cuál es su problema? ¿Somos unos estafadores si se le está devolviendo todo la importación de su pedido sin costo alguno?

Por favor... sea coherente con sus palabras

¡Gracias!

Goedkope items

Ik ontving mijn enkellaarzen, de kwaliteit voldoet NIET aan de normen binnen de EU, de schoenen stinken. Alsook klopt de maatvoering niet, ik heb maat 34, bestelde maat 35, ik kan daar niet eens in. Men vergeet de Europese regelgeving m.b.t. retourneren en zelfs 1 ster is teveel voor dit bedrijf,ze denken boven de wet te staan maar vergeten dat ze wel degelijk juridisch vervolgd kunnen worden en mijn aangetekende zending wordt morgen verstuurd. Koop hier niks mensen.

4 februari 2025

geen aanrader. fout artikel wordt na lang aandringen retour genomen. Communicatie is slechter dan slecht

update: na een hoop email verkeer en blijven aandringen hebben ik de items kunnen retourneren en ook mijn geld terug ontvangen. Ik weet niet wat er gebeurd was als er geen foute levering tussen had gezeten. Wees daarom echt voorzichtig als je hier bestelt en niet zeker bent van je item.
02/01/2025 ik heb schoenen besteld bij Veepee / Privalia. Die klaarblijkelijk via bozoom rechtstreeks geleverd worden, dat stond nergens vermeld. 1 paar is foutief geleverd en 1 paar wat onnoemlijk naar plastic stinkt (terwijl de originele prijs zogenaamd rond de 100€ zou zijn) en niet past. Beide retouren werden afgewezen. Van de foute levering moest ik foto's opsturen van de originele verpakking, de doos, de schoenen....(vrij dreigende mail ook nog) . Een dag later kreeg ik excuus en meteen de vraag of ik ze niet toch wilde houden voor een korting. En als ik een retour wilde dan antwoord. Als antwoord op mijn voor retour weer een reactie weer zo'n automatische mail met standaardtekst dat je een bericht moet sturen met je klacht naar een bepaald email adres ......... maar geen retour label ontvangen.
Over het paar wat niet past krijg ik taal nog teken qua reactie.
Ik hoop dat ik überhaupt nog iets kan retourneren maar ga niet zomaar iets opsturen want ik denk dat ik naar mijn geld kan fluiten.....
Veepee "kan niets voor mij doen". Die zouden zich ook de ogen uit hun hoofd moeten schamen.

2 januari 2025

De ster die ik moét geven omdat anders…

De ster die ik moét geven omdat anders geen review kan geven.
Via VEEPEE schoen bij BOZOOM besteld. Heel gedoe met retourneren. Uiteindelijk gelukt.
Kreeg email van VEEPEE dat BOZOOM mijn retour niet heeft geaccepteerd wegens niet op tijd reageren op hun (in het Spaans) Had een retour adres ontvangen. Dus wél geretourneerd. En niet terug ontvangen. Bijna € 90,-- kwijt. VEEPEE die zegt dat BOZOOM een brandplace verkoop is.
Kreeg m

3 juli 2024

Heb 2 paar schoenen gekocht

Heb 2 paar schoenen gekocht, via smartfone zijn ze onbereikbaar enkel via laptop welke ik niet bezit.
Weigeren een retour ( willen geen adres doorgeven) . Onbetrouwbaar, Chineese brol !!!! Zeker af te raden

2 mei 2024

1 ster is te veel!Beschamend

Jammer dat ik verplicht ben om minimum 1 ster te geven want zelfs dat is te veel.
Geen respect voor klanten. Beweren dat de klant pakket niet heeft opgehaald waardoor die het gelag moet betalen. Heel grove en brutale correspondentie! Geld weg, geen artikelen ontvangen en sturen dan verschillende keren een mail om klant te verwijten.

16 mei 2024
Toon reviews in alle talen. (141 reviews)