We hebben een camper gehuurd van Geert en dat was een geweldige ervaring! Bij het ophalen kregen we een fijne en duidelijke uitleg over hoe alles werkte – erg handig, want het was onze eerste kee... Toon meer
Goede communicatie via whats app bij ophalen van de camper werd er alle tijd genomen om alles uit te leggen. Ook lag er in de camper nog een duidelijke instructie map Camper is zeer compleet alles... Toon meer
Hele fijne en complete camper gehuurd, nagenoeg alles is aanwezig en camper is heel fijn in gebruik. Bijna 5 sterren. Waarom bijna? Minpuntje was een gedeelte van de aanwezige inventaris. Met name de... Toon meer
Wij zijn een kleinschalig camperverhuur (familie)bedrijf. Klantcontact voor, tijdens en na de vakantie van onze klanten vinden we erg leuk. Veel klanten uit de regio Den Bosch huren bij ons een camper. Je kunt bij ons een camper huren vanaf maart t/m oktober. Wij verhuren enkel Adria campers die (bijna) nieuw zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid van de campers.
Tuinbouwweg 27, 5254 VJ, Haarsteeg, Nederland
- 0627254448
- info@brabantcamperverhuur.nl
- brabantcamperverhuur.nl
Mooie nieuwe camper
Mooie nieuwe camper, fijn contact met verhuurder.
Camper gehuurd
We hebben een camper gehuurd van Geert en dat was een geweldige ervaring!
Bij het ophalen kregen we een fijne en duidelijke uitleg over hoe alles werkte – erg handig, want het was onze eerste keer met een camper. Alles was keurig in orde: de camper was schoon, netjes en compleet uitgerust met alles wat je nodig hebt.
We hebben enorm genoten van onze trip en het gevoel van vrijheid onderweg.
Dankzij Geert voelde het allemaal heel vertrouwd en gemakkelijk.
Wij huren zeker nog eens een camper bij Geert! 🚐✨
Fijn contact met de eigenaar
Fijn contact met de eigenaar. Er wordt goede uitleg gegeven over het gebruik van de camper.
Dit was onze 2e keer met Brabantcamper verhuur. Zeer tevreden en we komen zeker weer terug.
Brabant Camperverhuur, wil je een onbezorgde vakantie?
Brabant Camperverhuur geeft je een onbezorgde fijne vakantie. De camper die wij wij gehuurd hadden was volledig voorzien van wat je nodig hebt op vakantie. De communicatie vooraf en uitleg van André bij het ophalen van de camper, zorgde voor een goede start. We hebben genoten van het comfort camper en een ontzettend fijne reis gemaakt deze vakantie. Wij prijzen dit bedrijf ook zeer aan als je een camper wilt huren. Top bedrijf!
Zeer nette camper en super service
Zeer nette camper en super service. Hele aardige mensen die je kan bellen of appen als je iets niet weet. De uitleg voor vertrek was duidelijk en uitgebreid en ook terug brengen zeer netjes met de tijden. Mocht ik een camper weer nodig hebben , dan ga ik zeker weer hier boeken. Het is een uur rijden voor ons om hem op te halen, maar dat is het zeker waard.
Goede communicatie via whats app bij…
Camper is zeer compleet alles wat je nodig hebt zit erin.
Wij hebben enorme goede ervaring met Brabant camper en komen zeker hier terug voor weer een camper vakantie
Duidelijk uitleg
Duidelijk uitleg, zeer nette campers. Goede communicatie en vooral heel vriendelijk
Zeker aan te raden
Makkelijk contact gehad met Geert en André. Camper was volgens verwachting. Zeer tevreden over onze eerste campertrip.
Top verhuurder!
Uitstekende service en klantcontact
Uitstekende service en klantcontact. Mooie en schone camper, van alle gemakken voorzien
Heerlijk weekend met de camper
Heerlijk weekend met de camper – tot in de puntjes geregeld!
We hebben een geweldig weekend gehad met de camper! Bij aankomst werden we zeer vriendelijk ontvangen en kregen we een duidelijke uitleg over hoe alle systemen werken. Dat is best veel informatie in één keer, maar dankzij de handige instructievideo’s kun je alles rustig terugkijken – ideaal!
De inventaris is ontzettend compleet, waardoor je niets zelf hoeft aan te schaffen om op pad te gaan. Alles wat je nodig hebt, is aanwezig. Dat maakt het reizen met de camper extra ontspannen.
Kortom: alles was tot in de puntjes geregeld. We hebben genoten en zouden dit zó weer doen!
Fijne camper
Mooie jonge campers en van alle gemakken voorzien. Goed afspraken te maken en ze nemen de tijd om alles even goed uit te leggen.
Goed adres om een camper te huren.
Eigenaar zeer vriendelijk.
Ook het verhuur van de camper gaat zeer goed! Nette verzorgde camper! Heel dik tevreden echt een aanrader!
Luxe camper ervaring voor een geweldige prijs
De campers zijn als nieuw en van alle gemakken voorzien. Er is ruimte voor een uitgebreide uitleg zodat zelfs een onervaren camperbestuurder met een gerust hart op vakantie gaat. Ik kan dit bedrijf meer dan van harte aanbevelen!
Fijne camper
Fijne camper, compleet ingericht, geen gebreken en goede service. Vriendelijke eigenaar.
Alles was goed, leuke ervaring met het gezin
Alles was goed, camper in uitstekende staat. Afhaal en inleveren was flexibel en contact net Geert was goed. Leuek mini vakantie gehad.
Camper brabant
We hebben hier voor een week een camper gehuurd.
Het is een jong bedrijf met een fijne medewerker die ons zeer goed alles heeft uitgelegd en leuk in de omgang was. De camper was goed verzorgt en alles was zeer goed geregeld.
Leuke campers en alles was er in zodat je niets meer aan keuken of andere spullen nodig had.
Perfecte campervakantie
We hebben echt genoten van een heerlijke campervakantie. Prachtige nette camper. En service waar je blij van wordt. Zeker voor herhaling vatbaar!
Geweldige tijd gehad met deze prachtige…
Geweldige tijd gehad met deze prachtige schone camper